vedeli by ste prehryzt fakt, ze mate mat nejake stena s nestalymi citmi alebo stare zelezo. Predstavte si, ze krasa nechyba, ale riesili by ste mentalno-vekovy rozdiel?
Tak určite. Zakladám si na tom, koľkokrát sa otočila Zem okolo Slnka od dňa, v ktorom prebehlo moje biologické narodenie, poctivo si to počítam a potrpím si na podobnom, pokiaľ možno rovnakom počte otočení Zeme okolo Slnka od dňa narodenia môjho potencionálneho partnera a neviem si predstaviť, ako by som znášal, ak by sa naše počty týchto otočení vzájomne líšili napríklad o 10, nieto ešte 20 otáčok.
dostal som sa do veku, v ktorom som si uz mohol dovolit o 10 rokov mladsiu bez toho, aby voci tomu nieco mohol mat prokurator .. a aj som mal o 10 rokov mladsiu. Co na to povedat .. ako nahodna jednodnova (jednonocna) znamost vpohode .. viac od takej osoby nemozno chciet
o 10 rokov mladsieho teraz ano, ak by som mala 50 tak netusim, este som nemala 50.
starsieho ... zalezi, nevadil by mi asi tak vek ako iste osobnostne rozdiely ktore nim mozu byt sposobene. ale nemusia, zejo.
Tak mladšieho asi nie, v tom lepšom prípade by ešte nemal vyvinuté druhotné pohlavné znaky, v tom horšom by ešte nemal vyvinuté vôbec nič... A staršie, v zásade žiadny problém, ALE... Čo ja viem, v takom veku sú už ľudia usadení a majú isté zázemie, naozaj by som si dala pozor na prípadné záväzky z jeho strany (čo si budeme klamať, mnoho chlapov zažíva v tom veku "druhú pubertu", rozbiť niekomu rodinu naozaj nechcem)
Vek je len číslo a vôbec nezáleží na "datu v rodnem pergamenu" . Ak sa dvaja lubia je jedno kolko maju rokov mozu b yt spolu stastny. Urcite sa pri zoznamovani hned v prvom rade nepytam na vek. Nie je pre mna podstatny.
vždy sa mi páčili viac starší muži ale tak do 35 to znamená do 10 rokov staršieho odo mna v pohode...to je ešte taký normál....no mladšieho si neviem predstaviť ani že by bol len o rok , mladší ma vobec nepriťahujú
Asi áno.. Rozumiem si so staršími ľuďmi viac ako s mojimi rovesníkmi .. ale tak mal som chalana o 12 r. staršieho a nebolo to nič moc pre mňa ... nejak mi to tam vadilo či čo ... a mladšieho odo mňa- to sú ešte deti, to by bol problém, nepotrebujem nevyvinutého, pubertálneho fagana .. a ved to je jedno mňa aj tak nik nechce
ja mám o 13,5 rokov staršieho priateľa a úplne mi to vyhovuje !
a mladšieho si neviem predstaviť vôbec, ani o rok a dokonca ani rovnaký ročník by mi nevyhovoval
Ja mám 19 a teda staršiu ako 22-ročnú si momentálne predstaviť neviem. Ale možno že keď budem mať 50, ten rozdiel nebude tak viditeľný a nevadila by mi ani 40- či 60-ročná.
O 10 rokov staršia by mohla byť, ale už sa blížim k veku, že o 10 rokov staršie odo mňa už nie sú tak šťavnaté. No a mladšia môže byť bez limitu, do zákonného minima.
Ja osobne som stále akosi bola voči vysokému vekovému rozdielu v partnerstve. 10 r je pre mňa príliš v mojom aktuálnom veku si viem predstaviť tak max. 7 rokov.
Myslím si, že vysoký vekový rozdiel nemá dlhodobú budúcnosť.
Aktuálne mám o 4 r staršieho priateľa a to je taký optimál. Plne vyhovujúci.
ja som pravidlá nevytvoril, tak to proste je, že keď povieš otvorene, že máš takú mladú priateľku, si pedofil. je to síce malý rozdiel, ale je to stále pod hranicou 18. nejdem sa s tebou naťahovať, kedy začne byť človek vyspelý. lebo predsa pohlavne dospievame omnoho skôr.
plus mínus 10 rokov by mi nevadilo v tomto veku. dokonca mi to príde docela vzrušujúce. a že by som si tým niečo kompenzoval? každý si vo vzťahu niečo kompenzuje.
tak tych 20 je asi moc co ja viem ale zas akoze ked som nic take nezazil nemozem to nejak objektivne posudit no ale 10 by bolo v pohode ci uz by islo o starsiu ci mladsiu len teda este aspon 2 roky by som musel pockat aby to islo aj s tou mladsou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Mladšieho - príliš.
starsieho ... zalezi, nevadil by mi asi tak vek ako iste osobnostne rozdiely ktore nim mozu byt sposobene. ale nemusia, zejo.
žiadna láska, faloš hnusná
bud je to moc malo alebo moc vela
a mladšieho si neviem predstaviť vôbec, ani o rok a dokonca ani rovnaký ročník by mi nevyhovoval
@llover753 možno práve tí fagani ťa chcú
Doteraz spomínam na bývalé učiteľky zo SŠ..
Myslím si, že vysoký vekový rozdiel nemá dlhodobú budúcnosť.
Aktuálne mám o 4 r staršieho priateľa a to je taký optimál. Plne vyhovujúci.
21-ročný, keď má priateľku 17-ročnú, je pedofil?
Si pipi či šiši?
a v terajšom veku aj mladší, ak by to malo byť tých 10 rokov