Niekedy su zlte zuby dane genetikou a nepomoze ziadne bielenie. Nemusi to byt sposobene fajcenim, pitim kavy, ci neumyvanim . . . aj mysky maju zlte zuby A nie je dobre, ked maju zuby biele lebo to signalizuje, ze im nieco chyba
No ty kokso tak toto ma prekvapuje ako sa hlasuje vazne mam pochyby o tom ci sa jedna ozaj o skutocny nazor hlasujucich. Dajme tomu, ze zelene su lepsie,nie?
Sama ich mám žlté A nemám to z fajčenia ani z kávy, mám ich také odjakživa z tých pridrbaných liekov, ktorými som sa odmalička musela cpať Takže také nejde ani vybieliť...
Pred pár rokmi si za to zo mňa strašne robili v škole srandu... Pritom to nie je žiadny extrém... A najhoršie je, že za to nemôžem. Zuby si čistím 2-3 krát denne, niekedy aj viac, nenávidím pocit neumytých zubov!!! Ale žlté budú tak či tak... Fuj
no ze by mi to bolo uplne jedno, to zas nie...ale ani tragicky by som to nebral
co je rozhodujuce je to, ci by som to vnimal ako zlte zuby zo zanedbavania hygieny - tym padom cele usta su trochu nepritazlive , alebo by to bolo proste...neviem geneticke predpoklady a tak...proste ak vnimam jej pusu ako peknu a som zalubeny, tak mi dentalne vady nevadia, ani zapach z ust dokonca
boze moj ako nechapem co tu vsetci riesite...neni to sice jedno ale vobec to neni pravda ze je to od fajcenia...to vam kto povedal ??jezisko??...alebo ste citali v novom case?...prosim vas ved nikto nema biele zuby...NIKTO!!!ani madona ani 50cent ani Maroš Kramár ...proste nikto...a to ze su zuby zlte je uplne normalne....urcite ich nikto nema zlte ako zlte uplne...ale su casom opotrebovane...ved ale to sa neda nejest alebo jest a neprezuvat...no nie?
nic v zlom, prva vec, na ktoru hladim, su zuby, rodinny postih - ked je rodic zubar, co ine vam ostava... je mi jasne, ze niektori za to nemozu, ale ODTIAL POTIAL ... proste zuby su zakladnym hygienickym faktorom u mna ciste usta, zuvacka, pekne zuby (ciste) (skuste dat pusu niekomu, komu nevoni z pusy) ... to je na blinkanie ....
pokial by som videla, že si ich pravidelne umýva, tak no problemo.....niekedy človek za to nemôže, že ich má žltejšie asi je to dané geneticky....bola by som skôr rada, že ich má a dúfala, že mu ich nikto nevybije pri bitke lebo to by potom chýbali aj tie žlté a dať si dorobiť pár porcelánových bielych medzi tie ostatné žlté?! psycho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale je fakt ze lepsie je ich mat biele lebo sice to nie je prva vec co si na cloveku vsimneme ale skor ci neskor si vsimneme.....
Pred pár rokmi si za to zo mňa strašne robili v škole srandu... Pritom to nie je žiadny extrém... A najhoršie je, že za to nemôžem. Zuby si čistím 2-3 krát denne, niekedy aj viac, nenávidím pocit neumytých zubov!!! Ale žlté budú tak či tak... Fuj
co je rozhodujuce je to, ci by som to vnimal ako zlte zuby zo zanedbavania hygieny - tym padom cele usta su trochu nepritazlive , alebo by to bolo proste...neviem geneticke predpoklady a tak...proste ak vnimam jej pusu ako peknu a som zalubeny, tak mi dentalne vady nevadia, ani zapach z ust dokonca
Tak to máš vážne ťažké