Please pomozte mi a poradte: Mam jednu znamost s pokecu,si dost casto volame a piseme a mame sa fakt velmi radi,ale neviem ci je to ten pravy....no a problem je v tom ze byvame od seba doost daleko a aj planujeme stretko,ale on nevie kedy,lebo teraz ma ve
ty mas 20 hej? Take blbosti jak ty skusaju dnes mozno 15 rocne... 20 uz maju rozum... Pocuj sak sa stretnite premnazamna ked sa "mate tak radi" . Ach kde ta doba speje.
tak nechcem ti brat iluzie ani nadeje nejake ...ale ja som bola v uplne rovnakom pripade ako ty ...tiez to bolo takto isto uplne do detailu ....ale nakoniec sa to skoncilo velmi zle ,takze zvaz si v hlave ,ci stoji za to ,aby si potom trpela ..kedze ste aj daleko od seba ....neviem mozno vam to vyjde ,ale vacsia pravdepodobnost je ,ze nie ...pretoze na dialku to proste nie je dobre ....ja som prezila to iste ....a ver mi ,trpim doteraz !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak to vyskusaj.. uvidite sa a ked bude taky aky je ked ti píše..tak to spolu skuste
ja som myslela ze toto riesia mlade namotane 14stky a ne 20rocna.
ale vsak onee... sa s nim nemozes stretnut aj keby nebol zrovna ten pravy? aspon uvidis ci je taky uzasny aj v reale
Btw. 16.9. si založila veľmi podobnú tému. Čo ťa odpovede neuspokojili?
prečo by to nemohlo vyjst? hoci na pokec nechodim, ale aj tam sa da najst niekto normalny a co ked ho ona prave nasla??,
nie kazdy je obmedzeny na hladanie partnera na svoje mesto poprípade jeho okolie...