@domci171 je to jednoduché, narodila si sa deň pred ich začiatkom, čiže ťa maximálne ovplyvňujú a navyše sú rôzne verzie, kedy sa začína a končí každé znamenie
Vahy sú znamenie rodinného typu a väčšinou odpoveď je áno,ale rozmýšľajú aj realne a preto hovoria nie som vahy a možno inokedy by som povedal ano ale teraz a v budúcnosti určite nie ak to takto pôjde ďalej:/
vobec to podla mna nesuvisi od znamenia ale od povahy.. a zeby nikto z tvojej triedy nechcel mat deti? to je potom nevyspelost (aj ked niektori ludi aich ozaj nikdy nerchcu mat)
som sice skorpion ale na pomedzi a som extremne nerozhodna .no nie ze extremna ale dost na rozdiel od inych , .. a tiez sa mi to rokmi prehodil ov hlave , nelaka ma klas.svadba a s deťmi uplný otáznik ..len som jedinacik tak to bude trošku háčik a bratranko je váha ten isto nechce nič , ..takze tam to sedí
Váhy sú najmierumilovnejšie osoby, poznám viac a každou sa to potvrdzuje. Ja som deťom veľmi veľmi naklonená, takže u mňa určite a svadba iba ak ako "bonus" k plnohodnotnému, vyzretému vzťahu.
@malickapotvorka Asi by som chcel svadbu a aj deti, ale nejak by mi asi nevadilo, keby sa z toho nic nestane. Nestojim si nejak extra za tym, ale mozem zrejme cakat, ze raz nato prijde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@strangelady do pice iba kaktus
ja som vaha a rozhodne chcemmat deti aj rodinu!
Ja chcem deti aj svadbu (samozrejme ked budem na to pripravená)
1 chce len dieťa o svadbu nemá záujem.
1 che dieťa ale mimo SVK.
1 nechce ani jedno ani druhé.
a @cupcake182 neviem čo chce
áno a áno.
váhy sú agresívne? sa zobuď prosím ťa
ja nechcem nič zatiaľ ani v najbližšej budúcnosti