Ahojte,
pomaly ale isto sa blíži Valentín a tak začínam hľadať čo kúpiť priateľke.
Zatiaľ ma najviac oslovilo toto: » www.winestory.sk/najlepsi-valent...
no zavisi od vkusu
mne sa to zda ako neskutocny gyc (i @0 i @1 )
proste okej, vino moze ostat, aj ta cokolada ale proste 16 eur za to? hlavne ze tam ta knizocka hlupa je.
proste radsej by som sla na pivo a zbytok investovala do niecoho ineho.
ja by som ju vzal niekde na wellness. vacsina dobrych hotelov mava valentinske balicky. noc, vecera, wellness a nejake prekvapenie. aspon tuna u nas v moussone to tak byva.
Nad valentínom rozmýšlam, ale darček aśom neplamoval a ni neplanujem na tento deň. Pijatika u mňa a priatelky nehrozí. My vtedy pojdeme von a trošku prejdeme miesta, kde sme sa zoznamili, bez iných záležitosti. Kartičky na valentína je skôr americký zvyk.
Mňa berie priateľ na 50 shades of Grey odtiaľ do našej pizzerky pôjdeme a dúfam aj v nejakú tú ružičku a božtek A budem najšťastnejšia, že ma bude ľúbiť rovnako ako každý deň.
pozoruhodne, ze rovnaky prispevok si zalozil aj na inom fore a tam ti odkaz zmazali, lebo si vraj konatelom firmy kam smeruje tvoj odkaz na vino. reklama ako lusk
@skvrnka ale počúvaj, budeme podporovať tvorcov niečoho takého? Nepočkáme radšej, kým sa to bude dať stiahnuť, pozrieme v pohodlí domova a ušetrené peniaze investujeme rozumnejšie (trebárs do alkoholu na zapitie psychickej traumy?)
neumrieš hádam (a inak som ti odpísala hneď, ako som si našla sms, mám sklony si ich nevšímať :/
Ja mam valentiny v pici a dufam, ze som to priatelke dal dostatocne najavo kazdopadne na veceru mozno pojdeme do lepsej restiky miesto standardnych buddhistickych vyvarovni. Uvidim ako velmi sa budem chciet buchnut po vrecku...
Ešteže my s priateľom Valentína neoslavujeme.. ľúbiť sa a prejavovať lásku sa má celý rok, a nie len na komerčný sviatok.. a aj tak bude vtedy ďaleko v Poľsku odomňa takže si v ten deň asi vypnem všetky sociálne siete, nech nedostanem depresiu a následne cukrovku zo všetkých tých zaľúbených príspevkov. Amen
Ja som minuly rok na "valentina" (ok, neoslavujem sice valentina ale v ten den mali velke promo v avione a ten typas co to predaval ma proste ukecal kupila take tie curaprox sparovane kefky... a aj teraz mi to pride super a vlastne sa tymto postom snazim nenapadne naznacit ze by som tento rok mohla taku dostat ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.mixit.sk/hotove-mixit/mu...
@subarnica náhodou, to vyzerá byť v pohode len nechápem jak na tom môže byť ten nápis na tej rastline
» www.winestory.sk/catalogue/darce...
mne sa to zda ako neskutocny gyc (i @0 i @1 )
proste okej, vino moze ostat, aj ta cokolada ale proste 16 eur za to? hlavne ze tam ta knizocka hlupa je.
proste radsej by som sla na pivo a zbytok investovala do niecoho ineho.
sa na tom strašne smiať a pohoršovať okolie
@mielikki ak dovtedy neumriem na ten mor co mam, tak som na 50sog tvoja
neumrieš hádam (a inak som ti odpísala hneď, ako som si našla sms, mám sklony si ich nevšímať :/
ale tak..ked myslis,, ze ju tým potesis, tak ok...ty vieš
Ja som minuly rok na "valentina" (ok, neoslavujem sice valentina ale v ten den mali velke promo v avione a ten typas co to predaval ma proste ukecal kupila take tie curaprox sparovane kefky... a aj teraz mi to pride super a vlastne sa tymto postom snazim nenapadne naznacit ze by som tento rok mohla taku dostat ja
ach, tento rok nedostanem nič na Valentína si práve uvedomujem a minulý rok som nečakane dostala knížku a náušnice :happy: ( čakala som len čokoládu )