Takže... ako oslavite Valentín? Uznávate vôbec tento sviatok? Napríklad ja dnes vobec nemam čas ale napriek tomu pride večer ku mne moj drahyy a spavime si dufam jedlu večeru aa potom uš budeme spolu ako kašdy iny den..... my ho oslavime asi niekedy
v posteli s chripkou, hnusnym citronovym coldrexom (vazne, ked je vam zivot mily, nepite to), s fantastickou knihou v ruke a ignorujuc cely valentin, lebo ako sviatok ho maximalne neznasam. ked vidim tie stupidne srdiecka (specialne tie ruzovo-cervene), chce se mi blejt...
ja ho nijak neoslavim pretoze nemam s kym...aj keby som niekoho mala tak asi nijak pretoze co si mame prejavovat len jediny den v roku lasku? tento sviatok je len obycajna komercia....odvsadial je len medialny natlak...a potom mi je akurat tak hrozne ked ho nemam s kym aspon trochu oslavit..jednoducho absolutne komercny sviatok
Nemam rad valentyn pretoze je too americky sviatok ktory je unas len koly tomu aby obchodne centra zarabaly tento sviatok nema ziadnu duchovnu hodnotu a hlbsiu podstatu ak niekto niekoho milije nepotrebuje ktomu valentin aby mu to dokazal !!
no myslim ze aj mam rad tento sviatok ale vcera som sa tak trocha pohadal s priatelkou a uvidim ju az pondelok ta nevem more tento rok to bude zlee si myslim
@tomas nedajú sa nejako zakázať pridávať diskusie a ankety so slovami "valentín" "sviatok zaľúbených" a pod..? nemyslím si že je ešte niečo nové čo by sa sem mohlo k tejto téme pridať. Valentím už zvádza veľký boj s komerčnosťou, tak nemusí byť ešte aj spamom tu na birdzi...
ja ho tiez stravim s nim, je to vlastne prvy rok, co nie som na valentina sama takze ma to vazne tesi, ale zase nic extra, ôen dnes si asi viac uvedomime, ze sa mame taak radi, a mozno nie, inak je dost krute ked niekto dostane kopacky prave na valentina, nieze by som hovorila z vlastnej,ale par bab okolo mna sa to dnes chysta urobit, je to cudne, no nemozu par dni este pockat?
Ja som Valentina stravila tak ze som sa vydala za toho najuzastnejsieho muza na svete .... takze od tohto roku 2009 je valentin sviatok ktory budem oslavovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov