oslavujete nejako so svojou polovičkou valentín?..či to beriete ako normalny den iba si poviete že sa lubite?...alebo si davate aj darčeky?. ak ano aké?...proste čo robite na valentina??
Zatial sme spolu prezili len jeden..ale uz si nepamatam ci sme to vtedy nejak extra riesili ze je valentin, asi skor nie, lubime sa kazdy den a darcek mu dam vtedy ked chcem ja nie ked mi kaze kalendar, ale pamatam si, ze vtedy sme prvy krat spali v jednej posteli(spali ako lezali vedla seba a bolo to fajn
a práve preto to s drahým neoslavujeme, dokonca sme boli vtedy od seba asi 400km, čiže čo už láska sa má dávať najavo každý deň a nie len v nejaký trápny sviatok ..a prítomnosť srdiečok rôznych farieb a veľkostí všade mi nie je veľmi príjemná
ale oslávila som to s mojimi babami, dali sme si cuba libre, pozreli si romantickú komédiu, dali si pukanci a šli spať
Gýčové ale boli sme pustiť lampión, aj keď to ani nie tak za to, že bol valentín ako pre to, že som to neskutočne chcela spraviť a potom sme sa ožrali ako svine, to bola ale tiež akcia partie naplánovaná zrovna na ten deň.. inak, ľúbime sa celý rok, každý deň... aj darčeky si dávame len tak kedykoľvek... takže žiadny valentín neoslavujeme...
no chápem čo tým chceš povedať, ale tak ja si myslim že keď sa dvaja majú radi, nepotrebujú nejaký komerčný sviatok na to, aby si preukázali to, ako sa majú radi. Nepotrebujem aby bol Valentín, aby som mohla dať frajerovi darček. A hej, takmer všetky sviatky sú už také. Len to som tým chcela povedať.
@parmezan presne zdielam s tebou rovnaký názor, v dnešnej dobe je už každy sviatok taký...a tiež veta - "veď my sa predsa ľúbime celý rok, nie len na valentína". to nikomu neberiem, aj my sa lubime stale...ja som sa len pytala či oslavujete nejako tento den, a ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Minuly valentin sme stravili v cajovni a iba sme si pripomenuli co je za den... inak to nijak neoslavujeme a darceky uz vobec nie.
vlastne nie,kamisi oslavuju narodky v ten den ..
a neviem davat darceky takze smola
a práve preto to s drahým neoslavujeme, dokonca sme boli vtedy od seba asi 400km, čiže čo už láska sa má dávať najavo každý deň a nie len v nejaký trápny sviatok ..a prítomnosť srdiečok rôznych farieb a veľkostí všade mi nie je veľmi príjemná
ale oslávila som to s mojimi babami, dali sme si cuba libre, pozreli si romantickú komédiu, dali si pukanci a šli spať
Príde mi to, ako by som tvrdila, že "ja nebudem oslavovať Deň matiek, pretože mám matku celý rok, nie len 12. mája".
Áno, je to nechutne skomercionalizovaný sviatok, ale prosímvás, ktorý sviatok už dnes nie je?
no chápem čo tým chceš povedať, ale tak ja si myslim že keď sa dvaja majú radi, nepotrebujú nejaký komerčný sviatok na to, aby si preukázali to, ako sa majú radi. Nepotrebujem aby bol Valentín, aby som mohla dať frajerovi darček. A hej, takmer všetky sviatky sú už také. Len to som tým chcela povedať.
u nás v škole ešte stále funguje posielanie zamilovaných listočkov na valentína Vždy cez hodiny to niekto rozdáva, tak si ich pár napíšem sama sebe
Teraz to vyzerá tak že budem mať.(možno) neviem ...nech dačo vymyslí