Ešte je síce čas možno a nejde o darčeky ale o lásku...ALE ... čo by ste mi poradili kúpiť chlanovi na Valentína? nemám rada tieto sviatky, keď musím premýšlať čo kúpiť... Nechcem plyšáka a podobné otrepané Poradíte? ...
tak mu nedavaj niečo materialne... ale skôr aby ste mali nejaky pekny zažitok... Ako napr.piknik na streche, alebo zajisť do cukrarne alebo... no proste možnosti je nespočetne veľa
Tiež som uvažovala nad touto témou diskusie totiž moja polovička bude mať zachvíľku narodeniny a pred tým ešte ten Valentín + ešte aj rok výročie budeme mať o pár mesiacov a ja som na tom tiež finančne zle Takže tie ž budem navštevovať túto diskusiu aby som sa niečo dozvedela. Al osobne som tiež zástanca toho aby sme sni nič nekupovali ale nikdy to tak nieje. Je toho veľa na nás mladších takže ja som tiež za to aby si ho niekam pozvala alebo.. povedz čo má tvoj chalan rád a aký je štýl a viac ti budú ľudia radiť lebo budu aj viacej vedieť
jéé presne nad tým rozmýšlam od Vianoc ale neviem ani ja sama... ale najlepsie by bolo podla mna nieco ako klas...chapes vonavka alebo znackovy opasok ... aj ked si myslim ze Valentin nema byt o darcekoch ale o laske...asice lubit by sa mali ludia stale...nielen na valentina...takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov