hral som obe, prvá bola tá staršia to sa celkom dalo, a tá druhá , novšia tú som prešiel celú , bolo to fajn docela... a larp som ešte nehral, raz sme s kamošom chceli no nič z toho nebolo
jednotka mi pripadala zaujimavejsia,ze sa to odohrava aj v minulosti a este k tomu v prahe,potom ta moderna doba nemala to svoje caro ked po mne strielali pistolami , viac ma bavilo odseknut niekomu hlavu obojstrannou sekerou a dvojka je tiez super len je tam zopar hnusnych bugov...aj vam trva dlho nacitavanie v dvojke? a taktiez ked prejdete z budovy do exterieru tak vam to trochu seka?
JEdnotka bola veľmi dobre spravené questovo a všetkým...príbehovo...lpotešil by soms a reedícií s lepšou grafikou ....a na larpoch sa ravidelne zúčastnujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
hral som a presiel som vampire:the masquarade bloodlines ..skvela hra vlastna jedna z mala ktora vo mne zanachala emocnu stopu ..odporucam vazne