Pochybujem že sa nám hokej podarí... Ženy ešte nepatria medzi svetovú špičku. A čo sa týka mužov, možno máme niektoré výrazné mená, ale tí to sami nevyhrajú =D
@33alinqo55 to je pravda že naše ženy mimochodom veľmi pekné ešte nepatria medzi svetovú špičku ale na rozdiel od Čechov tam aspoň máme aj slovenské hokejistky. Čo sa týka našich hokejistov tam sú tam dobrý hráči ale už majú svoj vek. Tak či tak držím palce všetkým Slovákom ktorý tam budú súťažiť. Nech vedia o Slovensku aj inak ako o Dubline.
@6 az tak by som sa neradoval, ved je to ruska, co ma sk obcianstvo len nieco vyse roka. kebize zije na sk 20 rokou, tak nic nepoviem. lebo nieje ziadnim umenim, si "kupit" hotoveho sportovca. takze ta zlataa je zasluhou predovsetkim ruskej skoly.
@tommyhot ani nie, ved nieje umenim kupit spickoveho sportovca. ako to robia napriklad v jednej nemenovanej krajine perzkeho zalivu,kde si kupili africkich bezzcou, alebo chceli kupit celu bulharsku spieracsku reprezentaciu.
@tommyhot vydis, teraz ma napadlo ze musim po skonceni skoly odist prec, aby som sa "nenakazil" slovenskom to "nenakazil" je obrazne myslene. myslim to tak, aby som sa nestal slovakom(zo vsetkimi zlymi vecami co to obnasa) ked tu budem dlho byvat.
treba verit chlapcom aby sa dostali aspon do semifinale aj do finale by nebolo zle a keby tak vyhrali celu olympiadu to by som sa rehotal a komentator by stratil na 90% hlas uz by nevladal aspon tyzden kricat keby sa nam to podarilo ale ved vsetko je mozne nikoho netreba podcenovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Zlato tiez nebude , my mame zlato len vo vodnych sportoch , na susi sme dreva