minule fúkal hnusný vietor a ešte k tomu aj pršalo, takže keď som šiel večer na pivo obliekol som si kožený krivák. keď som vyšiel na ulicu asi po 5 minútach mi nejaký dement na chrbát začal striekať červeným sprejom. ihneď som sa otočil a jednu mu prijeb
To ze mi niekto postrieka sprejom bundu ma ma donutit aby som zmenil pohlad na svet? Akurat sa dobre nasieriem a budem mat este horsiu mienku o tzv. zelenych. Demencia...buchnut mu jednu z otocky je podla mna normalna reakcia.
@vlcica1989 je to trastný čin a neviem čo mal v hlave asi nasraté. ako si myslel že bude reagovať dlhovlasé bradaté hovado v čiernej bunde, černákoch a cultoch?
@vlcica1989 ale to je jedno že na koho si trúfne, ide o princíp.... zajtra si idem vyzdvihnúť bundu. som zvedavý. dufam že to sa to podarilo prefarbiť, inak 140 eur v piči...pol roka stará bunda. som mesiac šetril na to.
@mm47 tak asi keď mi dačo syčí za chrbtom sa otočím nie? a vidím vychrtnutého chmula so sprejom v ruke, siahnem si na chrbát a na ruke červená farba. toto sa zbehlo cca za 3 sekundy
@obnoxious hocikto iný, neverím že vonku čakal nejaký aktivista kedy tade pôjde niekto v koženej bunde aby ho mohol zasprejovať a ešte k tomu teraz cez leto.
je to vskutku extrém a extrémy nikdy nie sú na úžitok.
(zvieratám takýmto šaškovaním či "vandalizmom" skutočne nikto nepomôže)
odporúčam vám knihu Rainbow Six od Toma Clancyho, kde chcú pseudoochranári vyhubiť väčšinu ľudskej populácie,
no zároveň sa mi zdá trochu prehnané porovnávať striekanie červenou farbou na kravské kožky so strieľaním ľudí. netreba zabúdať, že chránia predovšetkým život, a nebudú ho ničiť - to je na fanatizmus už potom
@waagbistritz69 tak ked to je zo zvierat je na tom to ze kvoli tomu museli zomret a pri tom je dnes uz iny umely material ktory dokonale napodobni pravu kozu zo zvierat alebo ja nwm no nevyznam sa v tom ale urcite by sa nemali zabijat zvierata kvoli obleceniu atď.
@torpedo08 Hej, sidovky, vybíjané opasky, ťažké boty a tak, sú väčšinou z hovädzej kože, možno aj bravčovej neviem A súhlasím s tebou v podstate, nedávno som dosť kukal na shop » www.vegetarian-shoes.co.uk/... kde je veľa topánok, búnd, opaskov a všetkého možného čo vyzerá ako koža ale nemuselo kvôli tomu žiadne zviera byť strhnuté z kože A dajú sa také veci zohnať aj na iných miestach samozrejme Hento je dosť drahé čo som tak kukal a navyše z Británie, ale vidno že ide o pekné a snáď aj kvalitné veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
kokotizmus najvyssieho stupna.
@obnoxious to ti verím, že to lacné nebude, je to smutné alebo hrozné že si už toto dovolujú
Samozrejme všetko s mierou. Aj človek čo to myslí dobre a snaží sa o niečo, by sa mal vedieť ovládať.
ano!!! spravny nazor!!!
--------------------------------------------------------------------
ty kokos, to už nejak veľa si myslia o sebe. kokoti sedlácki
mňa by išlo fakt poraziť keby niekto kožený kabát alebo len koženku dostriekal...by ma išlo poraziť
je to vskutku extrém a extrémy nikdy nie sú na úžitok.
(zvieratám takýmto šaškovaním či "vandalizmom" skutočne nikto nepomôže)
odporúčam vám knihu Rainbow Six od Toma Clancyho, kde chcú pseudoochranári vyhubiť väčšinu ľudskej populácie,
no zároveň sa mi zdá trochu prehnané porovnávať striekanie červenou farbou na kravské kožky so strieľaním ľudí. netreba zabúdať, že chránia predovšetkým život, a nebudú ho ničiť - to je na fanatizmus už potom
s tým malým smradliakom ........filip
chytám sa za hlavu z toho.
(vylepiť jednu, ok, v pohode, ale to, čo tu padlo za názory, z toho mi je fakt zle.)