nemám nejako, ale minule som si povedala, že keď tu zas bude toto fórum, tak sem skopírujem toto, lebo je to celkom dobré
"There are bad ways to win-- and good ways to lose. What's interesting and troubling is that it's not always clear which is which. A flipped coin doesn't always land heads or tails. Sometimes it may never land at all..."
Na dobrom preklade do slovenčiny ešte stále pracujem, ešte stále som to nedopilovala tak, aby to neznelo kostrbato a tak, aby sa mi to páčilo. zvlášť keď predposledná veta proste doslovne v slovenčine nejde
no ja mam ten s tou kurvou kuplerajskou mahagarskou, ciernou bzdochou pandravskou, co nema v byte cibulu, napriek tomu, ze uz je dvadsiateho druheho.. viete co myslim?
@marleymt ja som išla na to pekne, že nemusí dopadnúť na jednu, či druhú stranu, významovo to tam sedi viac, ale štylisticky je to nafigu
A neznášam, keď sama nadávam na nadužívanie angličtiny a potom tu hodím niečo takto ctrl c, lebo proste nie som schopná poskytnúť preklad, s ktorým by som bola plne spokojná
“When life gives you a hundred reasons to cry, Show life you have a thousand reasons to smile.”
"Mám slabosť pre tých, čo prehrávajú. Pre invalidov, cudzincov, triedneho tučibombu, tých, s ktorými nikto nechce tancovať. Pre tých bije moje srdce. Možno preto, lebo som vždy vedela, že istým spôsobom patrím k nim."
„ Ľudia obetujú zdravie, aby zarobili peniaze, a potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie. Tak sa znepokojujú budúcnosťou, že si neužívajú prítomnosť, a tak nežijú ani v prítomnosti ani v budúcnosti. A žijú tak, akoby nikdy nemali zomrieť, a potom zomrú bez toho, aby predtým žili.“ -Dalajlama.
Kto si ty aby si súdil život aký žijem? Nie som perfektný a ani nemusím byť! Pred tým ako začneš ukazovať prstami uisti sa, že tvoje ruky sú čisté! -Bob Marley
mám celkom rada hlášku mojej kamošky z jedého zápasu, keď kričala na Rada Trefného- "Nóó póóď "(nedostal sa ani po útočnú modrú) "tak nič teda, ostaň tam de si alebo ich do piče, si to ale dojebal môj zlatý..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
"There are bad ways to win-- and good ways to lose. What's interesting and troubling is that it's not always clear which is which. A flipped coin doesn't always land heads or tails. Sometimes it may never land at all..."
Na dobrom preklade do slovenčiny ešte stále pracujem, ešte stále som to nedopilovala tak, aby to neznelo kostrbato a tak, aby sa mi to páčilo. zvlášť keď predposledná veta proste doslovne v slovenčine nejde
moj..
ci boha
Keď hodíš mincu, nikdy nie je dopredu jasné, ako pristane. A niekedy nemusí pristáť vôbec.
A neznášam, keď sama nadávam na nadužívanie angličtiny a potom tu hodím niečo takto ctrl c, lebo proste nie som schopná poskytnúť preklad, s ktorým by som bola plne spokojná
Napoleon Bonaparte
"Mám slabosť pre tých, čo prehrávajú. Pre invalidov, cudzincov, triedneho tučibombu, tých, s ktorými nikto nechce tancovať. Pre tých bije moje srdce. Možno preto, lebo som vždy vedela, že istým spôsobom patrím k nim."
Peter Høeg
filip
Stredoslováci: "Nikto nie je tak veľký, aby sa do truhly nezmestil"
K. Marx: "Namiesto, toho, aby sme žili pre prácu, pracujeme, aby sme sa uživili"
všetko sa raz skončí ale niečo nové začne
v živote každého muža je jedna žena na ktorú nikdy nezabudne
you know how long i´ve waited for meet someone like you?
mladosť je najkrajšia doba života. Škoda, že musíme najskôr zostarnúť aby sme to spoznali...
too young to care
"you know, you are getting old, when the candles cost more than the cake."
"we cannot direct the wind, but we can adjust the sails."
"if you are going through hell...keep going..."
a ešte veľa ďalších, mám rada citáty.
"Sometimes the smallest things take up the most room in your heart."
"Let your smile change the world, but don't let the world change your smile."
"Never a failure always a lesson."
ktoré mu zmena priniesla.
William Shakespeare
"Pánboh nám odpustí naše hriechy, ale naša nervová sústava nikdy."
je ich hodne, Einštein má velmi pekné, napríklad:
Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy
Len dve veci sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale tou prvou si nie som istý.
Múdri ludia, ktorí sa vyhýbajú politike, sú potrestaní tým, že im vládnu hlupáci. (Platón)
Ak človek začne spomínať, čo má za sebou, tak je vidieť, že pred sebou už nemá nič. MAUGHAM
Keď nespravodlivosť sa stáva právom, odpor sa stáva povinnosťou! - Thomas Jefferson
a nejaké mám aj vo fotkách
"Nikdy nehovor, že niečo nejde, lebo vždy sa nájde blbec, ktorý nevie, že to nejde a urobí to."
"Imaginary obstacles are insurmountable. Real ones aren't."
"Most people live and die with their music still unplayed. They never dare to try. "
"Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door. "
"Success is the courage to continue the counts."
a posledný odo mna:
Some people are so poor, all they have is money.
.Na každú šviňu voda vre
"Chcel by som " neznamena nic, "chcem" robi velke divy !