Francuzsko a Cesko alebo skor este Ceskoslovensko boli velmoc vo filmoch podla mna lebo mam najradsej stare filmy a dnes uz ma malokedy nejaky zaujme aj z tychto statov ale jasne aj Americke mam rad starsie a ja som teda hlavne na blbosti na sialene komedie takze tak a vybrat najoblubenejsi neviem
U mna jednoznacne Taxi Taxi, ale super je aj Taxi 3, s bratrancom z toho mame uplny kult, pobavi to aj na dvadsiaty raz a hlasky odtial casto pouzivame
Ja furt zabudnem ako sa to vola, ale hra tam ten herec, co je teraz hrozne stary, ale furt vyzera lepsie ako ja, a v tomto starom filme bol jebavy mladuch. A bolo to cele hrozne sialene a nvm preco som to videl len raz. Ked si na to spomeniem, ozvem sa.
Inak Co sme komu urobili a Intouchables milujem a pozeram dokola
Nedavno som mal moznost vidiet kusok alibi.com na jojke, a akoze, nvm, neurazilo to, asi
Blbec na večeru, Drž Hubu, Srdečne vás vítame, Vojna Policajtov.
Neviem či lepšie, ale určite sa môžu rovnať tej francúzskej napríklad talianske filmy, Zázrak v Miláne, filmy s Paolom Villagiom, alebo ruská kinematografia (Rasputin, Boľšoj, Dersu Uzala), tiež balkánske sú dobré- Čierna mačka, biely kocúr, Maratonci, Sláva.
mám veľmi rád franc. filmy... od tych starších až po noajnovšie... počnúc J. Gabinom, cez Bourvila, Fernandela po Delona, Annie Girardot, Catherine Deneuve, Depardieuho... zboznujem Funesa, Jeana Rena, Belmonda, Marlène Jobert či Véronique Genest v úlohe Julie Lescaut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
» www.csfd.cz/film/29221-amel...
Intouchables su asi moj naj.
Bratstvo vlkov - Hon na beštiu
Inak Co sme komu urobili a Intouchables milujem a pozeram dokola
Nedavno som mal moznost vidiet kusok alibi.com na jojke, a akoze, nvm, neurazilo to, asi
» www.csfd.cz/film/32053-star...
A samozrejme @6 @9
Neviem či lepšie, ale určite sa môžu rovnať tej francúzskej napríklad talianske filmy, Zázrak v Miláne, filmy s Paolom Villagiom, alebo ruská kinematografia (Rasputin, Boľšoj, Dersu Uzala), tiež balkánske sú dobré- Čierna mačka, biely kocúr, Maratonci, Sláva.