sledujem Panelák a Odsúdené, mrzí ma, že na Mafstory nemám čas, chodí to neskoro. A ešte mi je ľúto, že nesledujem Keby bolo Keby...Teda, ani mi to nie je ľúto, ale nejako nie je kedy a napriek tomu som zvedavá, či je to dobrý seriál
Áno, je to všetko komerčné, ale také sú naše seriály. Panelák je už trošku naťahovaný,ale Odsúdené sú podľa mňa celkom dobré. Mafstory nemá konkurenciu a zvyšné seriály nesledujem. Profesionály mi prídu trošku trápni a Kutyil duplom
Niekedy som pozeral panelak kazdu cast, ale po auguste som nejak prestal... A teraz som zbadal jeden super serial - Keby bolo keby - fakt dobra kvalita, kvalitni herci, kamery, dej... Vsetko naozaj vidno ze je to najdrahsi serial v slovenskej historii. Odporucam pozriet, ti, ktori ste nevideli.
@najhappy chces vediet ci je "Keby bolo keby" dobry serial? Tak ti poviem len tolko ze je FAKT dobry... Uz ked som videl prvu cast sa mi dost zapacil. Ved je to najdrahsi serial v SK historii, tak predsa, musi byt dobry nie? Odporucam
@pietro93 no ano, je najdrahsi, ale to nezarucuje kvalitu, vies? ale ked hovoris, ze je dobry, tak moze byt, neviem, ako som povedala, ja ho bohuzial nesledujem. ale ak ho najdem na nete, tak si ho pozriem. myslim si, ze je na joj.sk v archive, nie?
pozeram odsudene, panelak a strašne sa mi pači mafstory a profesionali, ani keby bolo keby nevyzera zatiaľ zle....najhorši serial je jednoznačne kutyl s.r.o.
@lenuska175 100 ludi, 100 chuti ... A k tej sudnej sieni: hej na nej je dobre to, ze si to mozes pozriet kedy chces a nic z predoslych casti ti neujde .
Vsetky SR serialy su trapne , nebavy ma pozerat sa furt na te iste ksichty a videt ako strasne to hraju , slovaci by mali prestat tocit serialy a filmy a te penaze vyuzit na nieco co ma zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
....žiadny...
Pozerávam ordináciu raz za týždeň a Panelák,to stačí si kuknúť raz za týždeň a nič-moc tam toho neni nového.
Som strašne brutálne zvedavá na odsúdené,ale u nás doma to mamina "odsúdila" takže už si asi mesiac vravím,že si to kuknem na nete.
Hej,profesionáli ma bavia,ale fakt iba raz za čas...
Kutil s.r.o. neznášam...
Rádio Fresh a Prvé oddelenie som ešte nevidela,v mene zákona tiež nie...
Súdnu sieň si kuknem tak raz do roka,keď sa pekelne nudím a už tam fakt nič iné nieje.