Určite to ako som jazdil na snowboarde prašany keď bola hustá hmla, úplné mlieko, viditeľnosť tak na 4-5m ale aj tak sa mi zdalo že nič nevidím, Sneh biely, hmla .. všetko bolo rovnaké bolo to ako v nebi. Fakt som videl len bielu farbu a žiadny náznak ničoho iného. Jazdil som po trase, ktorú som celkom poznal, boli to veľké pláne nič strmé všade iba kopec snehu. Začal som si užívať jazdu, nabral som rýchlosť, v tej hmle som moc nevidel kam idem, ale nevidel som žiadne riziká. Zrazu sa mi pred očami mihol tmavý pas. Bol to pochovaný masív skál pod snehom cez ktorý som v tej rýchlosti preletel bez toho aby som stihol dáko reagovať. Všetko to bolo v rovine čiže som cez to prešiel bez problémov len som necítil nič pod sebou.. trochu ma zaklonilo a ja som videl zas len tu hmlu úplné mlieko. Mával som bezvládne rukami nevediac kde padám. Fakt najlepší pocit na svete.. mate adrenalín, strach, neviete čo sa ide stať, iba padáte a nič nevidíte, a prestanete úplne cítiť gravitáciu. Inač ten drop nebol až taký vysoký možno cez 3-5 metrov ale ta rýchlosť ma vystrelila. No a dopadol som do hlbokého prašanu ..(ten bol vtedy všade) na chrbát čiže ako do periny.
Ja mám krásnych zážitkov veľa, celé predošlé letné prázdniny boli jedným krásnym zážitkom, ale úplne najviac bol asi koncert Depeche Mode v júni. Niečo neuveriteľné, hlavne čo sa týka pocitov
Kedy si veliká partia čo sa besnila na Topolčianskom kúpalisku
(8) Bejvavalo Lúbim vás šeckých aj keď sa tvárime,že o sebe nevieme!)
Víkend 2007
S tatkom v Česku aj s ujom Milanom,Bohušom a tzv.Malinkým
Ďakujeeeem
Chata 2009 (festivalová)
Pokus o ožranie mňa samotnej by Dudo a Emo,úplné odreagovanie a tancovanie na Polemic,výbuchy smiechu na "Pánovi Dokonalom",hranie stolného futbalu v Orange stánku a náhle vyrazenie zo spomínaného stánku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
druhý bol 5.10. tohto roku
a tretí včera večer
hovorím o veciach, pri ktorých som bola neskutočne šťastná a nikdy predtým som nič také nezažila
...minulotýždňové sobotňajšie ráno viezla som sa sanitkou
koncert Radiohead koncom augusta.
výhra na festivale frankofónneho divadla.
@keuska závidím i doprajem
(naštali sme im do papúl, mlčali sme, klamali sme. tu nás máte, v hlave nápady plné anarchie vyjebané pade vo vačku stačilo na každý deň..)
leto 2009 =D
Ja mám krásnych zážitkov veľa, celé predošlé letné prázdniny boli jedným krásnym zážitkom, ale úplne najviac bol asi koncert Depeche Mode v júni. Niečo neuveriteľné, hlavne čo sa týka pocitov
dosť podobné, ako @Chlapikzoseveru opisuje...
Kedy si veliká partia čo sa besnila na Topolčianskom kúpalisku
(8) Bejvavalo Lúbim vás šeckých aj keď sa tvárime,že o sebe nevieme!)
Víkend 2007
S tatkom v Česku aj s ujom Milanom,Bohušom a tzv.Malinkým
Ďakujeeeem
Chata 2009 (festivalová)
Pokus o ožranie mňa samotnej by Dudo a Emo,úplné odreagovanie a tancovanie na Polemic,výbuchy smiechu na "Pánovi Dokonalom",hranie stolného futbalu v Orange stánku a náhle vyrazenie zo spomínaného stánku
Som spravila najväčšiu blbosť v živote, ale pritom to bol najkrajší deň v mojom živote.
Daný človek už vie A ďakujem mu za to.