Čaute ľudkovia, zaujímalo by ma, čo si myslíte o možnosti privyrobenia prostredníctvom prenajímania voľného miesta v počítači ???? ... jedna moja známa do toho išla, no s obavami... veď viete ako to chodí, dnes sú samí podvodníci... (pokračovanie koment)
pyramida 3tb disk sa da kupit pod 100e. oni nukaju tri litre rocne za 10x menej miesta, ktore este k tomu ani nevlastnia a maju k dispozicii len pocas 41% casu. nie tazkou matematikou sa da dojst k tomu, ze takto by podnikal len cisty kokot, a teda je na tom nieco podozrive. ale co, ja vzdy vravim, ze ludia s absenciou kritickeho myslenia si zasluzia padnut na drzku tak tvrdo, ako len zvladnu. preto milujem homeopatika.
raz som sa namotal na pyramídovú hru a hoc nezdalo sa mi to, chvíľu som v tom pokračoval, až kým nedošlo na platenie a vtedy som sa už radil s rodinou, lebo mi to smrdelo, no a teda podobne aj v tvojom prípade by som sa nevybral cestou jednoduchou, lebo tá je najviac na piču, to by sme boli všetci bohatí, keby sa to tak dalo
@tommyhot no nerozumiem tomu az tak dobre ale ten bitfinex si tu raz dost dobre vysvetlil. Aspon do toho by som sa mohol pustit. To by som hadam zvladol
@xy12345 uz neobchodujem, ini obchoduju pre mna. Co sa tyka toho uroku, tak bitfinex.com. Traderi si radi pozicaju. Kedysi aj za podstatne vyssie uroky ako dnes.
Tiez som mala najprv pochybnosti, no ked som nakoniec po mesiaci videla prve realne peniaze, tak pochybnosti opadli. Pasivny prijem je krasna vec, samozrejme to ma svoje muchy, nikto nevie kedy moze cela pyramida spadnut... Treba z toho co najrychlejsie vytazit a o viac sa nestarat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@semhamforas bitcoin vseobecne
» mariodian.com/blog/21/how-to-...