neni fastfood ako fastfood... na priklad taky subway je dobry, a aj zdravy a sem tam neaky burger a hranolceky tiez nikoho nezabiju... len mala by to ostat vynimka, a nie pravidlo.
@pernik to brutálne vystihol! A plakať pri pohľade na opustené psy a tváriť sa, že recyklácia odpadu je úplne super a musíme zastaviť ničenie prírody. Pritom to má 90 percent ťažko u piči
Nemyslim si ze to je moc zdrave... ale ked som sam doma a mama mi necha peniaze aby som si nieco kupil, tak vecsinou idem na mc donald.... niektore jedla tam uz nemozem ani citit ale McFlurry milujem
Do fastfoodov chodim, ale urcite nie do takych na styl mcdonaldu, kfc a inych predrazenych shitov, kde za burger velkosti piskoty pytaju euro a musim ich zjest aspon 20 aby som si hned vedla v tescu miesto pol kiloveho salatu a 10 rozkov kupil uz "len" natierku s 3 rozkami.
Tu v NR mame jeden fastfood, vola sa Hami Papi a tam chodim (max 1-2 do mesiaca) zravat americky hotdog (rozok velkosti 40cm bagety) s fajnovou stiplavou klobanou a hranolkami. Celkom sa najem a zaplatim len 2 ecka.
Ale aj tak radsej chodim do restiky, kde sice necham viac penazi, ale aspon sa poriadne nazerem a potom nemusim dodatocne riesit tesco s ich hnusnymi salatmi.
@darkkizz Haha anooo presnee, čiže ísť na rande do vegánskej reštaurácie nenamalovaná (najlepšie s krásnym nepreliečeným akné), s mastnými strapatými vlasmi a baviť sa o krásach našej prírody a význame didaktických pomôcok pre deti
Boha neni nad to jak ísť sa normálne nažrať do mekáča!!
@h8u nech vam to uz nejebe. Za to, ze vy tlacite mckokotiny od rana do vecera nemusi automaticky znamenat, ze to chuti kazdemu. To nie je o tom byt in a zapicovat si na mcdonald, ale jednoducho su podstatne lepsie fastfoody (ked uz ma teda niekto chut na mastne kokotiny), ktore nevyzeraju ako kuriny pre sliepky, kde si pomaly sedite na hlave.
Pomaly bude mladý človek považovaný za outsidera, keď sa stravuje v McDonalde, oblieka sa značkovo a chodí napríklad na diskotéky a je celkovo úspešný, hold, karta sa obracia
@h8u to si dala že s krásnym nepreliečeným akné Jasné ... teraz je v móde sto percentná prirodzenosť a keď nie si krásna prirodzená máš smolu, lebo keď sa maľuješ si automaticky kurva tak si môžeš vybrať
Presne neni nad to
Ale krásy prírody to áno .. to je moje. To milujem.
Inak, sadnúť si do fast foodu a nič si nekúpiť je celkom fajn ...
Niektoré veci mi inak aj celkom chutia, ale nie sú bohvieako zdravé a je to drahé jak sviňa, keď, tak pizzu na obchodnej za euro, keď už je náhodou jedáleň ďaleko
mne je to jedno úplne či fastfood, bufet, reštika.. keď mám na niečo chuť a hlavne som ochotný za to vyhodiť peniaze (čo nieje tak často) tak si to dám
Také hranolky na prepálenom oleji kde cítim všetky tie vyfritované chute za posledný týždeň zo staničného bufetu.. mm to je náhodou lahoda
@stenatko prepáč, ale teraz si mimo. Ja som nenarážala na tvoju fotku. Takých som videla kopu a nenarážam na foto narážam skôr na prístup. Takže takto.
bozska chut ale je to nezdrave a tlstne sa z toho ....keby to niekoho zaujimalo moze si pozriet film super size me je to o chlpikovy ktory mal zrat iba fast food a strasne stlstol a mal depresie
snazim sa fastfoody uplne vynechat ...ale niekedy ked som strasne hladna a nic ine neni na blizku tak si kupim aj taky hamburger...ale naposledy som hamburger alebo nieco podobne (nevyrobene doma) mala asi pred rokom...alebo aj viac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Jedlo mi tam ale chutí...
filip
@h8u
Tu v NR mame jeden fastfood, vola sa Hami Papi a tam chodim (max 1-2 do mesiaca) zravat americky hotdog (rozok velkosti 40cm bagety) s fajnovou stiplavou klobanou a hranolkami. Celkom sa najem a zaplatim len 2 ecka.
Ale aj tak radsej chodim do restiky, kde sice necham viac penazi, ale aspon sa poriadne nazerem a potom nemusim dodatocne riesit tesco s ich hnusnymi salatmi.
Boha neni nad to jak ísť sa normálne nažrať do mekáča!!
Pomaly bude mladý človek považovaný za outsidera, keď sa stravuje v McDonalde, oblieka sa značkovo a chodí napríklad na diskotéky a je celkovo úspešný, hold, karta sa obracia
Presne neni nad to
Ale krásy prírody to áno .. to je moje. To milujem.
Keďže dnes je bežné na niektoré veci pozerať očami zdravého životného štýlu a "my takí nie sme", tak na to treba nadávať ...
Jaj, koľko krásnych medziľudských vzťahov vznikne teraz na harmonickej zhode ľudí, čo žijú nezdravo a nadávajú na tých pankhartov, čo zasa nie
Niektoré veci mi inak aj celkom chutia, ale nie sú bohvieako zdravé a je to drahé jak sviňa, keď, tak pizzu na obchodnej za euro, keď už je náhodou jedáleň ďaleko
Ale nemusíš až tak okato narážať na moju istú fotku a na môj osobitný názor na preháňanie s mejkapom
Také hranolky na prepálenom oleji kde cítim všetky tie vyfritované chute za posledný týždeň zo staničného bufetu.. mm to je náhodou lahoda
jedine čo mi chutí je latte z mcdonaldu
Minule som jedla..neviem čo to bolo ale polo to taká celozrnná či pšeničná či jaká taká palacinka a bolo v tom mäso a šalát, úžasné to bolo
ale k téme.
raz za čas neuškodí
filip