chcem vedieť, koľkých ľuďom by som liezla na nervy
..keďže sama som brutálne lenivá, ale iba v určitých oblastich (škola- nie a nie sa donútiť učiť sa, proste neeemožem !) a úprimne ak ma ovplyňuje v zlom lenivosť niekoho iného, tak mi to vadí
Ty vole, tak celé 3 mesiace makám Nonstop, posledné týždne aj 8-9 hodín denne na projekte a zajtra zas začínam tak som sa rozhodol si dnes spraviť LENIVÝ deň a just už tu čítam aké sú vaše názory na lenivých ... no chodte viete kam
ja som tiez leniva, ale nie paradoxne v skolskej oblasti, ale som leniva sportovat, chodit von a take... a dost sa za to neznasam... ale uznavam a davam klobuk dole pred lenivymi a uspesnymi, ktori aj napriek tomu, ze su lenivi, su natolko sikovni, ze dokazu toho vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..keďže sama som brutálne lenivá, ale iba v určitých oblastich (škola- nie a nie sa donútiť učiť sa, proste neeemožem !) a úprimne ak ma ovplyňuje v zlom lenivosť niekoho iného, tak mi to vadí
strašne pokúšajú k totálnej nečinnosti a pritom sa oháňajú ,,prokrastináciou"