je to veľmi dobré, ak si firma, pretože vieš prostredníctvom toho dať ľuďom pocit, že rozbiehajú svoje vlastné podnikanie a že vedia zarobiť veľké prachy len podľa toho, akí sú sami šikovní. ak stanovíš pravidlá, pri ktorých to tí kritickejšie mysliaci nebudú považovať za pyramídovú hru, tak to veľmi pekne funguje, viď kozmetické spoločnosti alebo tie, čo predávajú prírodné produkty.
je to popici, behom pol roka som si kupil zamok v skotsku a momentalne sedim na svojej novej jachte. idem ju vsak vratit, trup mi pozlatili len 16 karatovym zlatom, chcel som 24. do konca roka planujem odkupit vsetky majetky rockefelerovcov a do konca roku 2017 aj rothschildovcov.
Pre firmy je to zatiaľ super lebo ľudia sa im toho chopia.
Čo sa týka ľudí samotných, sú takí, ktorým to ako práca sadne a dokážu tomu veľa obetovať a zarobiť na tom. Avšak neverím tomu, že je to udržateľný systém, osobne sa mi MLM z neznámeho dôvodu štíti a v živote by som sa na to nedal.
multilevel zahrna system prace, strukturu firmy a system odmenovania.. je to len system.. to ci to je dobre, alebo zle zalezi od daneho cloveka ako sa k tomu postavi a ako robi svoju pracu a ci tym skodi, alebo pomaha.. takziez to zavisi od portfolia danej firmy.. ci ponukaju kvalitne sluzby alebo produkty a za aku cenu..
Azda najvacsou vyhodou MLM vidim v systeme odmenovania. Cim viac prace dokazes prostrednictvom seba sameho, alebo tvojich ludi, ktorych riadis vykonat, tym viac zarobis... V beznych firmach to tak vacsinou nefunguje.. ja spravim kopec roboty a kolegovia sa na tom len zvezu a dostanu podobny plat ako mam ja...
@riskozvychodu podla mna mlm moze byt udrzatelny system, pokial sa dopyt stretne s ponukou, ci sa portfolio hybe s dobou a kopiruje trh.. ale to je na politike danej firmy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Čo sa týka ľudí samotných, sú takí, ktorým to ako práca sadne a dokážu tomu veľa obetovať a zarobiť na tom. Avšak neverím tomu, že je to udržateľný systém, osobne sa mi MLM z neznámeho dôvodu štíti a v živote by som sa na to nedal.
Azda najvacsou vyhodou MLM vidim v systeme odmenovania. Cim viac prace dokazes prostrednictvom seba sameho, alebo tvojich ludi, ktorych riadis vykonat, tym viac zarobis... V beznych firmach to tak vacsinou nefunguje.. ja spravim kopec roboty a kolegovia sa na tom len zvezu a dostanu podobny plat ako mam ja...