Prevádzkujem stránku » zvolenskepodujatia.wordpress.com a aj napriek tomu, že stránka je dobre optimalizovaná na vyhľadávače tak denne mi príde cca okolo 80 ľudí na stránku.
Preto som zvolil túto možnosť aby ste sa nezávisle poz
@1 obrazne povedané, že smelo kritizujete nemusíte sa okúňať ak sa vám na tej www niečo nepáči tak to napíšte - nemienim a ani nebudem hrať urazeného ja len potrebujem názor
@6 na vrchu je červeným napísané, že najbližšie podujatie a pod tím sú vypísané tie podujatia, ktoré by mohli zaujať ľudí ... inak zo/so som opravil to som prehliadol.
Ten obrázok Zvolenského zámku je fajn, ale na prvý pohľad na mňa pôsobil tak odseknuto, akoby mu chýbal spodok, akoby nebol načítaný celý obrázok. Vidno priveľa oblohy a málo zámku, neviem...
@9 áno máš pravdu - vhodnejšie slovo by mohlo biť informačný leták alebo tak niečo.
A čo sa tíka toho vstupného ja poskytujem informácie a robím reklamu na stránke len tím podujatiam čo boli zadarmo respektívne súkromné akcie nepodporujem
@17 "dobrezvolenýpodnik" ide v pohode ale nemám odvahu ísť už na pivo do tích podnikov
gramatika je veľký problém držať na uzde aby to bolo v poriadku akurát, keďže ja mám problém s gramatikou tak mi pár dievčat opravuje gramatiku ale ja sám neviem či to je dobre ale články sa mi zdajú v pohode
@ 19 - raz som napísal jednej čo mi urobila opravu textu na skúšku, že to nepripadá v úvahu a to aký "štipľavý" @ som od nej dostal do 15 min som doteraz nepreglgol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Noc strachu a smiechu: Zvolenský zámok 15. – 16.10.2010 od 18:00 do 23:30 hod treba však počítať zo vstupným plagát TU
Urobiť fotografie zámku v rovine respektívne tak aby nezavadzali nejaké prekážky je nemožné.
Zhodnotil som teda už nejakú tu dobu dozadu, že by som si dal vypracovať nejaké logo ale nie som grafik a finančne to neutiahnem.
Rozhodne ďakujem za názor
A čo sa tíka toho vstupného ja poskytujem informácie a robím reklamu na stránke len tím podujatiam čo boli zadarmo respektívne súkromné akcie nepodporujem
štítky sú tam skrz to aby ľudia ktorý prídu na web či už z vyhľadávača si pozreli čo sa dá nájsť na stránke, okrem toho skrz čo prišli pôvodne
potom mi v sidebare dolu prídu zbytočné tie bannery aj správa webu.
Najčítanejšie články by som posunul vyššie na úkor iných vecí a v článkoch používaj vždy bold
gramatika je veľký problém držať na uzde aby to bolo v poriadku akurát, keďže ja mám problém s gramatikou tak mi pár dievčat opravuje gramatiku ale ja sám neviem či to je dobre ale články sa mi zdajú v pohode