lol tak za prvé @2 za druhé úplne primitívne texty proste robené pre masu za štvrté ktovie ako ten jej štúdiom upravený hlas znei na živo a teraz sa niekto spýta kde som nechal po tretie.. tak po tretie vyzerá ako piča
Vyznelo to tak,ako keby si chcel,či chcela? (nepozerala som čo si zač ) na ňu počuť len pozitíva. Mám ju rada,mám rada jej hudbu,jej štýl. Je iná,čo sa mne páči.
@laurikaaa Nie Nemôžem od všetkých chcieť aby junmali radi, počali...Ja som to myslela tak aby sa ludia, čo nemajú radi fóra tohto typu radšej nevyjadrovali... PEACE
@annienkabublinka divná. No dnes byť divným je originálne a kreatívne. STarships sa mi páči. Ináč moc nepočúvam ani nejak nemám v obľube, je až príliš reflexne zvýrazňovačková nesedí mi ani ten jej akože drsniacky rap, ale tak 100 ľudí, 100 chutí
Dozvedel som sa o nej z Paneláku, konkrétne o pesničke girls fall like dominoes, tá sa mi páčila, ale z tých nových sa mi páčia len niektoré, inak nič moc. každopádne je originálna keďže je to prvá ženská raperka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
jej "hudba" a ona samotná idem pomimo mňa, chvalabohu
a jej hudba sa mi nepáči, a ani ona
ale keď hrá niečo v rádiu, spievam si to, lebo ti pesničky sú zrobené tak že to nejde nespievať si!
Jej štýl, jej hudbu, jej hlas, jej vystupovanie... proste JU celú ako je
* moj názor
/one song artist
@niikolka asi preto,lebo neprejde deň čo by som ju nespomenul fanatik jeden!
@annienkabublinka ja ju mám rád! však kukni avatar ja som ňou priam posadnutý
BTW v novembri jej vyjde nový album! hou hou hou! a natáča klip k Beaty And A Beat hou
the way she can do that!! lol