Keby máte na výber zo Sony Xperia SP, Sony Xperia L, BlackBerry Bold 9900, BlackBerry Curve 9320. Ktorý telefón by ste si vybrali a prečo? A ak iný tak aký ? Vopred vám ďakujem za váš čas a názor
z týchto by som si vybrala Xperiu SP (a aj by som si ju, ale financie...)
ja mám Xperiu L a nemôžem na ňu povedať nič zlé, som absolútne spokojná, spĺňa presne to, čo som očakávala... jediné, čo by som vytkla, je, že kvôli svojmu tvaru sa niektoré tlačidlá stláčajú menej pohodlne (pri ovládaní hlasitosti sa to dá prekusnúť, ale pri foťáku to trošku vadí)
@smileykaja jáj, nevedel som, že to vyberáš z úzkej ponuky operátora Tak potom ak si ochotná priplatiť a máš kde využiť výkon, tak SP. Ak nie si náročná používateľa alebo chceš ušetriť, tak L. Prípadne teda tie BlackBerry, ale o nich ti neviem nič povedať.
Mam Xperiu SP, skvely telefon, pokial ide o vydrz baterie je, bola pre mna skôr prijemnym prekvapenim. Ma vsak jednu zasadnu chybu- a to je citlivost wifi, ktora je mizerna. Kde sa ine telefony bez problemov pripoja na wifi siet, moja Xperia niekedy ani danu siet nenajde a ak nahodou najde pripojenie nie je stabilne, vypadava. Cize wifi je pouzitelne iba v miestach s dobrym signalom. Neviem ci tym trpia vsetky SP-cka, ale co som googlil na forach Sony, dost ludi sa na to stazovalo, niektori kvoli tomuto problemu telefon aj vratili. Ja sa stale bojujem s myslienkou reklamacie, aj ked velmi sa mi do toho nechce, lebo inak to je naozaj super telefon (-:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja mám Xperiu L a nemôžem na ňu povedať nič zlé, som absolútne spokojná, spĺňa presne to, čo som očakávala... jediné, čo by som vytkla, je, že kvôli svojmu tvaru sa niektoré tlačidlá stláčajú menej pohodlne (pri ovládaní hlasitosti sa to dá prekusnúť, ale pri foťáku to trošku vadí)
@2 tú mi ani na orange stránke neukázalo
@6 ale kapacita batérie je 2370.. Takže celkom slušne.. mohlo by to aj dlhšie vydržať.. či ?
@7 takže iba to wifi je také ? A batéria ti cca koľko vydrží ?
@8 jeden curve už mám