majú tak 14 - 15, sú v najdivokejšom štádiu puberty, plieskajú nimi hormóny, testosterón a tak, veď je koniec koncov jar
mala by si to hodiť za hlavu a zasmiať sa nad tým veď koniec koncov, je to spôsob komplimentu. asi ste dosť pekné keď vás chceli špehovať. keby si mňa baby natáčali v šatni keď sa prezliekam tak mi to dosť zalichotí
aha... na základnej nikto mobil nemal, a strednej som mal iba spolužiakov a na výške iba jednu spolužiačku... aj tá bola fúzatá a už od nás ušla a nemáme telesnú...
ale k téme. Zistiť, kto v tom má prsty, zájsť za profkou a žalovať, poprípade po jednom odchytiť a nakopať do gulí
Lepšie je nainštalovať telefón chalanom a rovno to jebnúť na net a nepárať sa s tým.. revenge
Čo sa týka ich jednania... dobrý nápad, ale na druhej strane, ak by som to robil ja, lebo mňa vystáť, tak by som sa vám sám priznal a video nešíril ... no ako to nejak uzavrieť... aj ja som rebeloval a rebelujem... ale toto je ako... celkom dobrý nápad
Keď som ja mal toľko rokov tak sme na škole baby poznali len podľa toho že cez prestávku išli na dievčenský záchod.Na šatni by určite nebolo na čo pozerať. Teraz už áno.
@anee myslim ze to nejak moc riesis ... na kupalisku ukazes viac ... teda ak ste si tam neprezliekalli aj spodné prádlo a spol ... vies co sprav to iste ... a zaves to na net ... daj to sem ... ak ti do da pocit zadostucinenia ... potom nevidim problem
...jasne ze dnes som to este riesila ale zajtra sa uz an to vyondiem...ale nenormalne ma to nasralo... sme sa s babami zhovarali o tom, ze ekbyze najdeme ten mobil tak by sme ho tak roztrieskali....a vinnici su uz potrestani..nie velmi....lebo ako ste pisali pubertiaci...
...hm jedine co ma trosku zamrzelo bolo to ze to trvalo asi mesiac a pol a vsetci nasi spoluziaci o tom vedeli a predsa nik nic nepovedal.....no co aj oni su uchylaci ..a ci bolo nieco vidiet alebo nie...to nieje podstatne...aj tak su to uchylaci .... a keby aspon neboli taky sprosty...a neposielali to rocnikom nizsie..takze o tom vedelo posledne dni veeeeelmi veeela ludi...a este si mysleli ze to nikto nepovie....kks....
ale vam musim povedat ze rano ked sme prichadzali do skoly...kazda povedala svoj anzor jemu..takeho bledeho som hadam mojho spoluziaka ani nevidela...ani nedychal ..a ked prisla ucitelka ze ma ist do riaditelne chudak normalne bol ráád..že ide ona do neho hubovať.... a nie my....hm ....
no a uvazovalo sa fakticky o tom ze ho zmlatime...alebo nieco podobne....
ach jaj no neviem ci to fakticky prehanam...ale ked som videla ako sa dnes dusil tak mi ho normalne aj luto prislo...no ale zase an druhej strane je to nei prvy krat co vyrobil pruser ...dufam ze do konca juna sa uz nic enstane
@anee súhlasím že chlapcom treba ublížiť skús im do jedla/pitia primiešať preháňadlo, najlepšie dvojnásobok povolenej dávky alebo chemoprén do šampónu mne to raz spravil brat a môžem potvrdiť že je to pekne nepríjemné alebo by si im mohla nasypať kamene do ruksaku/školskej tašky alebo im vymeniť dezodoranty za farby na vlasy (tie v spreji) najlepšie ružové a ešte je celkom haluz vymazať im pesničky z MP3jky a dať tam namiesto nich sračky typu Hannah Montana, Justin Bieber a podobne veľa šťastia
zavesili to na net? zabila by som ich... ale aj tak to stále nieje horšie, ako keď nám po telesnej vleteli do šatne chalani spolužiaci a jednej spolužiačke vleteli do sprchy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A kasli na to - najlepsi pocit budes aj tak mat, ak sa cez to jednoducho prenesies. A ano, ja by som na to kaslala tiez.
majú tak 14 - 15, sú v najdivokejšom štádiu puberty, plieskajú nimi hormóny, testosterón a tak, veď je koniec koncov jar
mala by si to hodiť za hlavu a zasmiať sa nad tým veď koniec koncov, je to spôsob komplimentu. asi ste dosť pekné keď vás chceli špehovať. keby si mňa baby natáčali v šatni keď sa prezliekam tak mi to dosť zalichotí
ale k téme. Zistiť, kto v tom má prsty, zájsť za profkou a žalovať, poprípade po jednom odchytiť a nakopať do gulí
Lepšie je nainštalovať telefón chalanom a rovno to jebnúť na net a nepárať sa s tým.. revenge
Čo sa týka ich jednania... dobrý nápad, ale na druhej strane, ak by som to robil ja, lebo mňa vystáť, tak by som sa vám sám priznal a video nešíril ... no ako to nejak uzavrieť... aj ja som rebeloval a rebelujem... ale toto je ako... celkom dobrý nápad
Koniec koncov, casto sa obliekate tak, ze je jedno ci vas fotia na ulici, alebo v satni pri prezliekani. Clovek niekedy len tazko pozna rozdiel....
to bol vtip
...hm jedine co ma trosku zamrzelo bolo to ze to trvalo asi mesiac a pol a vsetci nasi spoluziaci o tom vedeli a predsa nik nic nepovedal.....no co aj oni su uchylaci ..a ci bolo nieco vidiet alebo nie...to nieje podstatne...aj tak su to uchylaci .... a keby aspon neboli taky sprosty...a neposielali to rocnikom nizsie..takze o tom vedelo posledne dni veeeeelmi veeela ludi...a este si mysleli ze to nikto nepovie....kks....
ale vam musim povedat ze rano ked sme prichadzali do skoly...kazda povedala svoj anzor jemu..takeho bledeho som hadam mojho spoluziaka ani nevidela...ani nedychal ..a ked prisla ucitelka ze ma ist do riaditelne chudak normalne bol ráád..že ide ona do neho hubovať.... a nie my....hm ....
no a uvazovalo sa fakticky o tom ze ho zmlatime...alebo nieco podobne....
ach jaj no neviem ci to fakticky prehanam...ale ked som videla ako sa dnes dusil tak mi ho normalne aj luto prislo...no ale zase an druhej strane je to nei prvy krat co vyrobil pruser ...dufam ze do konca juna sa uz nic enstane