Ahojte,zaujíma čo si myslíte o tomto:Stretávam sa istú dobu s chalanom,s ktorým som si myslela,že to bude už vážne,pretože vzťah medzi nami je,alebo teda bol úprimný,keď sme chodili von vždy sme sa mali o čom baviť,keď som bola uňho varili sme spolu,posle
Možno len nevie čo chce a musí si to rozobrať sám vo svojej hlave. Alebo je v tom niečo iné o čom nechce zatiaľ hovoriť. Ale podstatné je to, že ak teda niečo cítil silné ku tebe a bude to tak aj cítiť tak sa určite časom ozvať musí.
je to síce kruté, ale podla mna ťa mal ako zálohu a ukázalo sa, že mu vyšla "hlavná hra". alebo ťa bral ako hlavnú, ale medzičasom prišla iná, ktorú chce viac. samozrejme možno je to v niečom úplne inom a možno chce úprimne len a len teba. ale vyššie spomenuté možnosti sú tiež dosť pravdepodobné.
ale tak či tak - nepýtaj sa ľudí na birdzi, spýtaj sa jeho. ak medzi sebou nedokážete o takýchto dôležitých veciach komunikovať teraz, ako sa vám to má dariť vo vzťahu?
@kotatecko tiež by som ešte chvilu počkal a inak presne ako hovorí @spactatus ... potom ho kontaktuj ... a buď k nemu uprimna a povedz mu to tak ako ťa to trápi ... potom bude dôležité ako sa on k tomu postaví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale tak či tak - nepýtaj sa ľudí na birdzi, spýtaj sa jeho. ak medzi sebou nedokážete o takýchto dôležitých veciach komunikovať teraz, ako sa vám to má dariť vo vzťahu?