No panelak vlastne naznacuje zivotne situacie ake sa vystihuju aj v skutocnosti. neviem co je na tom len to je sfilmovnane. To by potom mohla polovica ludi napisat, ze jeho zivot je absolutna picovina ale vec kazdeho anzoru to je jastne. Susedia sa tiez opakuju a ide mi to mierne na nervy ale pozriet si to pozrem.
Co sa tyka nevera po slvoensky. Je to perfektne. Tu aspon vidno, kolky ludia podvzadzaju svojim milacikov. A nie su tam len muzi, vsakze. Polovica ludi nema inak na to, aby si to mohla overit. Kolky z vas by sa pacilo, keby vas partner/ka vas podvazdal ...
Toto schvalujem perfektny byc na to, aby si davali milenci na seba pozor. A v tedy budu este podozrivsi
ale celkovo ma to nejak nezaujalo..asi mozno aj rpeto bo to islo po nevere po slovensky co ma fakt neprijemne zarazilo...no prepinala som okamzite....a ako dobre berem chcu zaujat tou show ale aspon tam nemuseli davat LIBORA hlavne ze nevera po SLOVENSKY a moderuje to cech no dovi dopi s celou JOJKOU
ani ja...okrem toho rakova ma bsolutne nepresvedcila, vazna rola jej nesedi proste absoluuutne, zatial co diana morova exceluje u mna, ati stari su skveli, uplne tam svojimi vykonmi svietia, a vseti ti mladi muzi co tam hraju, tak to je do placu, noc v zlom, urcite su to dobri herci, ale totalne medzi seba nezapadli, skriabe mi to oci, ked sledujem
nech ide cely panelak do pici !!! je to total hovadina a csi fandovia vedia preco ... nikoho nebavy byt pomaly do polnoci hore !!! nech sa uz jojka zobudi !! je to trapne !!!
Thalion..nie si vobec sam mne sa to velmi pacii len rakova je HROOZNAAAA !!! sa na nu neda pozerat..ale co som mohol cakat? ved len madarku vie hrat..bo nou aj je..
panelak naj serial aky kedy na slovenksu natocili...sak nic lepsie asi na SR neni!!! fakt ma to bavi myslim si ze je to ako super si ve nejake veci su tam az mocccc ...
mne sa na nich páči stránka panelak.sk plus ten, čo vyberal do toho hudbu sa poväčšinou totálne trafil..vcelku zaujímavé zápletky, ale zasa niektoré veci sú fakt proti bežným situáciám..určite ale lepšie ako priateľky... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pičovina, taká istá ako boli susedia...
dovi, dopo, dopi aj s panelákom...
Co sa tyka nevera po slvoensky. Je to perfektne. Tu aspon vidno, kolky ludia podvzadzaju svojim milacikov. A nie su tam len muzi, vsakze. Polovica ludi nema inak na to, aby si to mohla overit. Kolky z vas by sa pacilo, keby vas partner/ka vas podvazdal ...
Toto schvalujem perfektny byc na to, aby si davali milenci na seba pozor. A v tedy budu este podozrivsi
ale celkovo ma to nejak nezaujalo..asi mozno aj rpeto bo to islo po nevere po slovensky co ma fakt neprijemne zarazilo...no prepinala som okamzite....a ako dobre berem chcu zaujat tou show ale aspon tam nemuseli davat LIBORA hlavne ze nevera po SLOVENSKY a moderuje to cech no dovi dopi s celou JOJKOU