spiš hruška... žiaden iný alkohol nevypijem, lebo na moje narodky toho vypila viacej jak som mala a pila som vodku a brzdila som ju pivom, takže pivo ani vodku už nepijem a ostatné mi nechutia...
pijem KBŠ - ku, ale samozrejme pijem aj na bankete, keď sa niekde náhodou nájdem nápoje, ktoré su v podávanom menu.......ako aperitivove destyláty, ďalej suché vino, pivo, šumivé víno a pod.....
no... najčastejšie a tak je to pivo, čo má pozitíva v tom, že pri jednom sa dá sedieť pomerne dlho a človeka to veľmi neskolí
inak Finlandia v prípade, že chcem niečo vážne vááu... a minule som mala kávu a čokoládu v skúmavke (teda, asi to pôvodne v skúmavke nebýva, ale tak, kde som bola, to tak podávali a malo to svoje čaro
A ešte i medovina je fajn (a pivo s medovinou tobôž)
A dnes som mala v škole salmiakkikoskenkorvu a tiež to nebolo zlé
(A pozerajúc na dĺžku komentára si začínam pripadať ako alkoholik Preto podotýkam, že ja (skoro) vždy len decentne čosi
no PIVO je proste najlepsie aj ked zavisy od znacky , a dalej mam dost rad vino a vodku ,, no ale dam si napriklad aj gin alebo hrusku alebo rum alebo cuco ......... nemam rad borovicku a take tie bylinkove kktinky predrazene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
víno
ale ja nepijem
a šampus
pivo si tiez dam, ked mam chut
z tvrdeho mam najradsej zlatu tequillu
rum sa tiez da s colou
a vodka s dzusom tiez OK
inak nic
inak vínčo, vodka, črešňa , karpatské a taaak.. a aj martini, keď cimi ponúkne
filip
inak Finlandia v prípade, že chcem niečo vážne vááu... a minule som mala kávu a čokoládu v skúmavke (teda, asi to pôvodne v skúmavke nebýva, ale tak, kde som bola, to tak podávali a malo to svoje čaro
A ešte i medovina je fajn (a pivo s medovinou tobôž)
A dnes som mala v škole salmiakkikoskenkorvu a tiež to nebolo zlé
(A pozerajúc na dĺžku komentára si začínam pripadať ako alkoholik Preto podotýkam, že ja (skoro) vždy len decentne čosi
no rada pijem chlast pivo