Na prvom mieste je rozhodne Breaking Bad. Som zvedavý komu sa v budúcnosti podarí, tento seriál prekonať.
Ďalej mám rád: Game of Thrones, Vikings, Sherlock, True Detective (iba prvá séria) a nedávno som začal sledovať Akta X a Californication, tie sú tiež fajn.
tak z tých komediálnych pozerám Brooklyn Nine-Nine, New Girl, 2 broke girls, Baby Daddy, Young and Hungry, TBBT a kadeco ine
a inak Shameless, Doctor Who a Walking Dead pozeram momentalne
a to TWD aj keď vie byť nezáživné tak tie soundtracky ♥‿♥
@Strangelove aj Gaby je skvelá, moja second fave :3 no tiež som tak pár častí za deň, zase nie non stop, ale vždy keď som mala voľno a bola pri PC, tak som to musela automaticky pozerať
komedialne: parks and rec, office, extras, flight of the conchords je the best !
kreslene komedialne: south park, family guy, robot chicken (neni kresleny ale popici, stop motion show, skeče, málo známy)
Greys Anatomy - pozeram ho asi od roku 2007 a kazda cast ma niecim dostane. A to napriek tomu, ze ho sledujem tak dlhu dobu..ale moj absolutne najoblubenejsi je jednoznacne The walking dead, niekedy si pripadam sialena ked si uvedomim, ze jeden serial dokaze vo mne vzbudit tak silne pocity.
Hannibal ( úplne skvelý, psychologicky prepracovaný - všetky série )
The Man in the High Castle ( zatial vyšla iba prvá séria ale bola fakt skvelá )
Mr. Robot ( tiež celkom slušný seriál )
Orphan Black ( dal som tomu šancu a po niekolkých dieloch ma to chytilo, aj hlavne kvôli herečke )
na viac si teraz nespomeniem ale tieto sú moje oblúbené
hmmm je ich viac... Dexter je asi top pre mňa. Potom ešte Grey's Anatomy je dobrý seriál, len som si musela sem tam dať od neho pauzu, lebo až príliš tam komplikujú tie vzťahy a liezlo mi to na nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ďalej mám rád: Game of Thrones, Vikings, Sherlock, True Detective (iba prvá séria) a nedávno som začal sledovať Akta X a Californication, tie sú tiež fajn.
2. Futurama
ďalej IT Crowd, TBBT, Simpsonovci
veľa seriály nepozerám, lebo aj bez toho som príliš dobrý v prokrastinácii
Obidve seriály sú v poho.
a inak Shameless, Doctor Who a Walking Dead pozeram momentalne
a to TWD aj keď vie byť nezáživné tak tie soundtracky ♥‿♥
komedialne: parks and rec, office, extras, flight of the conchords je the best !
kreslene komedialne: south park, family guy, robot chicken (neni kresleny ale popici, stop motion show, skeče, málo známy)
The Man in the High Castle ( zatial vyšla iba prvá séria ale bola fakt skvelá )
Mr. Robot ( tiež celkom slušný seriál )
Orphan Black ( dal som tomu šancu a po niekolkých dieloch ma to chytilo, aj hlavne kvôli herečke )
na viac si teraz nespomeniem ale tieto sú moje oblúbené