Ahojte, taká téma na odľahčenie, ako a kedy prišlo k Vášmu 1. bozku so svojím súčastním(bývalým) partnerom ?, Kde ste boli?, Čo ste si predním povedali ? Čo nasledovalo hneď potom? Baby ako vás k tomu chalan vyzval?, aká bola situácia?, koľký krát ste bol
So sucastnym v bare Retro. Vobec nepamatam co sme si vraveli ani co bolo potom. Podla mna ma ani nevyzval asi som ho pobozkala prva. A videla som ho prvy krat.
spontánne..nejak sa to stalo a vlastne si to ani nejak extra nikdy nepamätám tie okolnosti a už vôbec nie čo sme vraveli tak to nejak vždy príde a vytušíš že je to jediná vec, čo sa môže stať. a trochu nervozitka do toho, takže to je také nesmelé a úplne niečo nové..zvyknúť si a spoznávať človeka aj v tomto, čo sa mu páči, nejak sa zosúladiť
prvý bozk sme si dali keď sme sa prvýkrát stretli a opili na jednom byte, keď sme išli obaja cez jednu chodbu a chcela som sa uhnúť nech prejde ale keď prechádzal tak sme sa nejako do seba zahľadeli a tak pekne ma schytil a dali sme si oficiálny prvý bozk ktorý ľutujem už 5 rokov čo s ním zdieľam posteľ a periodicky širokú škálu emócií
Bolo to nádherné. Praha..prax v hoteli a mesiac spolu na izbe urobil svoje..nepoznali sme sa ...zrazu jedna prechádza, druhá a už sme mali o čom kecať...napísal mi sms že sa mu páčim..randili sme prvá pusa bola riadne dlhá a vášnivá
to bolo také divné, boli sme strašne veľkí kamaráti a raz keď sme spolu ležali na posteli pod perinou, tak sme sa na seba pozreli a dali si pusu, tak nejak spontánne
a ja som mu povedala, že sa mi už dlhšie páči jeho odpoveď bola, že: ja viem, ja sa páčim veľa dievčatám tssssss
prvy bozk s prvou frajerkou prebiehal asi tak, ze sme sa u mna na seba vrhli ako dive zvery. druha frajerka sa na mna vyrhla ako diva zver na koncerte Horkyze Slize. a s tretou frajerkou sme sa na seba tiez vrhli ako dive zvery na triednej opekacke.
@cvirik888 hh vzal som ju večer na jeden kopec odkial bol veľmi pekný výhlad na celé rozsvietené mesto ... boli sme vtedy veľmi dobrí kamaráti trávili sme spolu veľa času, bola dosť veľká zima a ja som tú akciu chystal asi dva týždne
opýtal som sa jej či jej nie je zima že ju zohrejem a asi ešte 5 minút sme sa objímali a potom som sa konečne odhodlal, mierne som sa odtiahol, pozrel sa na ňu a pomaly sa približoval ... a kedže signál bol dobrý ( že sa neodťahovala ) tak som pokračoval až som ju pobozkal ... potom sme sa len po-usmiali / po- zasmiali a išli sme dolu do mesta ... keď som s ňou prišiel až pri jej dom ešte som ju pobozkal a išiel domov a doma som jej napísal že ju už dlho ľúbim ... a odvtedy sme boli spolu hhh
ležali sme na posteli a pozerali film. V jednu chvíľu sme sa na seba pozreli a ja som jej dal pusu. Potom mi na okamih mozog prestal pracovať, a keď som sa uvedomil, už bozkávala ona mňa
ja som bola pod vplyvom, on tiez a dala som mu pusu lutujem to, lebo sa mi nepacil a neviem co to do mna voslo a jemu sa to tiez asi nepacilo, lebo potom bol na mna stale hnusny (((( a niezeby mi vadilo od neho specialne ale proste agresivny bol, neslusny, nespravodlivy a tak...
moj prvy bozg bol hrozne okvrd lebo som sa zacala smiat jak sprosta (co robim vzdy ked neviem co mam robit) a tak som myslela ze uz sa mi nikd ani neozve, ale ozval sa ! D
Prvý raz som sa cmulal na diskoteke. Ale teda vo vztahu to bolo v posteli (nebudem vysvetlovat ako je to mozne) Hrali sme sa s plysovymi hrackami, najskor sa pobozkali hracky a potom my. A potom...
prvy bozk... ani enviem ako sa to vlastne stalo boli sme vonku A bola som opreta o jeho rameno...
a prvy so sucasnym priatelom.. obaja sme mali trochu vypite lebo inak by sme sa asi neodvazili.. cely vecer sme sa tak nejak k sebe tulili...a potom to proste muselo prist... pobozkal ma potom sa ma spytal ci je to dobry napad.. povedala som ze asi nie ale ze mi to nevadi... a bozkavali sme sa dalej zhruba cely vecer... a doteraz sme spolu
bolo to take ako by to malo byť ... veed prvy bozk .. prechadzali sme sa a tak to prišlo spontanne ... a s byvalou , sučasna neni a čo nasledovalo potom ? potom sme pokračovali dalšími :-S
takže..s týmto posledným koniičaťom..to bolo 25.1.2013...boli sme u neho..bol večer..pozerali sme filmy..nevyzval ma proste mi dal pusu a potom sa to rozbehlo voláko... :ehm: a boli sme spolu štvrtýkrát
tak to netusim viem ze som mal asi cerstvych 15 ale okolnosti si uz nepamätam myslim ze to bolo pre nas celkom prirodzene a prislo to tak spontanne sice neviem neviem ci to nahodou nebolo v skole cez prestavku
bozkávala som sa s kdekým, väčšinou opitá. ak si mám spomenúť na nejaký pamätný prvý bozk, tak možno s predošlým priateľom..
boli sme na školskom výlete, kde sme si padli do oka, jedna flaša vína striedala druhú a zrazu sme stáli v noci uprostred veľkej lúky, vedľa sa lesklo jazero v mesačnom svite. ani som si poriadne neuvedomovala, že sa držíme za ruky, a automaticky sme obaja vystúpili na peň a tam sme sa pobozkali. muselo to vyzerať gýčovo jak z filmu
..a pamätám si že som si vtedy pomyslela "oh my fucking god, takto nehorázne dobre sa nebozkával nikdy nikto pred ním. určite je dobrý aj v posteli, musím to rýchlo preveriť."
akurat sme to vcera spominali je to velmi pekna a hrejiva spomienka
na prvom rande sme najprv vypili trochu vina, celkom nas to chytilo, teda minimalne mna... a potom sme zmenili lokal, lebo ten predtym zatvarali... no a bolo tam take pritmie, farebne svetla a hrali kubansku hudbu... sedeli sme vedla seba, rozpravali sa, pomaly nas ten alkohol aj s hudbou zacali chytat... urobil to pekne romanticky, pozrel sa mi do oci, prehodil nieco ako "nemozem z tych tvojich oci..." a pobozkal ma
bolo to nase 4. stretko, bola u mna doma, lezali sme na gauci a kukali film a tulkali sa xebe, ja som ju hladil po vlasoch a hovrim jej "som velmi rad, ze si prisla" a pobozkal som ju na celo a potom na usta, co mi k mojmu preqapeniu velmi vasnivo opatovala @afew to je tak ked jebnute deti piju @patuskoo lebo viac ani nebolo
mala som 14, začínalo leto, krásne počasie.. asi naše 4. stretnutie. sedeli sme na schodoch a pozerali sme sa na seba už dlhšie, ale nevedeli sme sa odhodlať.. keď sa ma spýtal či môže dať pusu, pretože keď sa mi ju pokúsil dať asi stretko pred tým tak som utiekla
Hm, blbe je, ze sme sa na seba vrhli vramci prechadzky a bola som pritlacena o stenu kostola. Viem ze to bolo dost vasnive a nervozne a ludia okolo nas nam hovorili, ze mame ist inde, ta sme sli.
Hah, boli sme spolu asi 3.krát sami von, akurát po mojej hádke s otcom, ktorej bol on svedkom. Išiel na odprevadiť domov a nejak sme sa zakecali po ceste, objali sme sa a potom ma pobozkal. A keď som prišla domov napísal mi SMS s 20chybami a keď som ho zato zdrbala, tak prišiel a pobozkal ma 20krát aby som mu tie chybičky odpustila
Ale už nie sme spolu, ale som rada, že to nebolo pod vplyvom aôlkoholu ani iných omamných látok. Aspoň si to pamätám
prvy uplne prvy na schodoch na terase u dotycneho. asi 12 a pol roka sme mali, fajcime a mame jednu cigaretu na polku, v tom on zahlasi ze ked si potiahne a da mi ten dym do ust tak budeme mat dvakrat viac xD no uplne mimo decka, tak ja ze ok a samozrejme sme sa zacali bozkavat a vobec nam nevadilo, ze meter od nas stoji kamoska a pozera na nas. ale tak fajn no, aspon sme neboli opiti
boli sme umna na byte a pozerali film tulili sme sa asi polhodiny a dotykali sme sa perami a zrazu uz ani neviem ako sa to stalo bol to velmi pekny večer no smutne ze nakoniec som nieco viac citil ja a nie ona co uz taky je svet.. no jednoznacne som si to takto predstavoval ako sa to stalo.
Môj prvý bozk so súčasným bol prvý večer, čo sme boli vonku (pred tým sme si písali asi 3 týždne a pred tým sme len o sebe vedeli, že existujeme).. prišla som o 1 v noci z roboty domov ( on spal u spolubývajúcej) a šli sme na prechádzku a vínko
On keďže nepije, rýchlo mu udrelo a celý čas mi naznačoval, že mám spraviť prvý krok.. tak som sa k nemu nahla.. a on sa odtiahol som nechápala, čo to bolo a čo som zle pochopila
Tak sme šli domov a v kúpeľni sa na mňa vrhol ako zviera na ďalší deň som mala rozhryzenú peru a cucflek na krku a už keď sa začal sám vyzliekať, poslala som ho spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a ja som mu povedala, že sa mi už dlhšie páči
jeho odpoveď bola, že: ja viem, ja sa páčim veľa dievčatám tssssss
ked to tak citam, som celkom vasnivy tvor.
opýtal som sa jej či jej nie je zima že ju zohrejem a asi ešte 5 minút sme sa objímali a potom som sa konečne odhodlal, mierne som sa odtiahol, pozrel sa na ňu a pomaly sa približoval ... a kedže signál bol dobrý ( že sa neodťahovala ) tak som pokračoval až som ju pobozkal ... potom sme sa len po-usmiali / po- zasmiali a išli sme dolu do mesta ... keď som s ňou prišiel až pri jej dom ešte som ju pobozkal a išiel domov a doma som jej napísal že ju už dlho ľúbim ... a odvtedy sme boli spolu hhh
a prvy so sucasnym priatelom.. obaja sme mali trochu vypite lebo inak by sme sa asi neodvazili.. cely vecer sme sa tak nejak k sebe tulili...a potom to proste muselo prist... pobozkal ma potom sa ma spytal ci je to dobry napad.. povedala som ze asi nie ale ze mi to nevadi... a bozkavali sme sa dalej zhruba cely vecer... a doteraz sme spolu
nepamatám už...
hehehhehee, že očaril, veľmo pekne napísané
boli sme na školskom výlete, kde sme si padli do oka, jedna flaša vína striedala druhú a zrazu sme stáli v noci uprostred veľkej lúky, vedľa sa lesklo jazero v mesačnom svite. ani som si poriadne neuvedomovala, že sa držíme za ruky, a automaticky sme obaja vystúpili na peň a tam sme sa pobozkali. muselo to vyzerať gýčovo jak z filmu
..a pamätám si že som si vtedy pomyslela "oh my fucking god, takto nehorázne dobre sa nebozkával nikdy nikto pred ním. určite je dobrý aj v posteli, musím to rýchlo preveriť."
na prvom rande sme najprv vypili trochu vina, celkom nas to chytilo, teda minimalne mna... a potom sme zmenili lokal, lebo ten predtym zatvarali... no a bolo tam take pritmie, farebne svetla a hrali kubansku hudbu... sedeli sme vedla seba, rozpravali sa, pomaly nas ten alkohol aj s hudbou zacali chytat... urobil to pekne romanticky, pozrel sa mi do oci, prehodil nieco ako "nemozem z tych tvojich oci..." a pobozkal ma
@afew to je tak ked jebnute deti piju
@patuskoo lebo viac ani nebolo
Ale už nie sme spolu, ale som rada, že to nebolo pod vplyvom aôlkoholu ani iných omamných látok. Aspoň si to pamätám
On keďže nepije, rýchlo mu udrelo a celý čas mi naznačoval, že mám spraviť prvý krok.. tak som sa k nemu nahla.. a on sa odtiahol som nechápala, čo to bolo a čo som zle pochopila
Tak sme šli domov a v kúpeľni sa na mňa vrhol ako zviera na ďalší deň som mala rozhryzenú peru a cucflek na krku a už keď sa začal sám vyzliekať, poslala som ho spať