uff... dost neskoro. Ked som mal 17, so svojou ex, vtedajsou najlepsou kamaratkou. To bol okamih, ked sa zacal nas vztah... skoda ze skoncil Ale to uz bolo davno... ten cas ale utekaaa.
neee.... Streda .... Bratislava ... autobusava stanica .... čislo zastavky 8 ... 20 hodin 5 minut... pred autobusom .. to si pamätam .... som zvedavy kto vie tak presne?
Moje prve dievca: 4 august .... poobede 12:05 povedala mi žeby so mnou chcela chodit ... pred rokom ... ležal som na posteli v obyvačke v dome ... krásne horúce počasie bolo vonku čo povieš lucates?
moje prve dieca (a zatial posledne, s ktorym som chodil): 6.marec 2005, poobede o jednej, vonku bolo nasnezene, boli sme na skuske so sborom, v ktorom som vtedy hraval, ale v tejto chvili sme spolu sedeli sami v jednej izbe...
@21 no, az tak presne nepamatam, ale bolo to 2.1.07, cca 18:30, "restauracia" Ponorka, asi 3. box od dveri (ja viem ktory, ale neviem kolko ich je celkovo ... ale no, uz je to davna minulost, ako som napisal...
no ja dostala na hlavu, keď som mala jedenásť šľak ma trafil vtedy, hanba! snáď to nikto nevidel, ale ak na líce...hmmm, to možno aj skôr, dakde v škôlke aj
Prvý krát na líčko bol v škôlke novembri roku 1993. Volal sa Stanko. A zároveň to bola moja prvá láska kvôli, ktorej som revala celú cestu domov zo škôlky. Rodičia si teda svoje prežili.
Prvý bozk na pery bol taktiež od neho v roku 1994 na jar, po našom pol ročnom chodení.
Ale ten skutočný bol až v mojich 16... pekné spomienky
no u mna bol prvy ked som bola na prelome trinastich a strnastich a bolo to otrasne ale potom som s tym chalanom chodila dva roky a teraz som rada ze sme uz konecne rozideni
hm,nemam sa cim chvalit.. moj prvy bozk bol hnusny,mal som uz nieco v sebe a ani neviem s kym to bolo a dalsie tak isto,alkohol robi svoje,no co uz a obdivujem tych ludi,kt. vedia pri tom zatvorit oci..
Fíha...na líčko neviem kedy...pusu na ústa v 6 od spolužiaka, bolo to na školskom dvore a odvtedy sme spolu akože chodili čo znamená držať sa za ruky D No a prvá ozajstná pusa- v 18, 2. septembra 2008 okolo 1:00 ráno na lavičke v parku...
v 14tich na tanku v parku (tank ako z vojny, starý) bola noc, nad nami hviezdy a bolo to nezabudnuteľné ten chlapec bol starší, chcel viac, ale ja nie... ten skutočný prvý bozk a hoc aj nie francuzák bol od bývalého o polroka neskôr... a ten sa tiež ráta
chcem sa spytat ze:keby ste mali priatela/ku a ten alebo ta by sla s kamosom alebo kamoskou von,proste opacneho pohlavia,dlho by sa po tom stretku uz nevideli,dali by si teda na rozlucku pusu na lice.....keby vam to ta priatelka povedala,o tej puse,ziarlili by ste?..ak hej ako velmi?
@lilope ze wau.. nastastie si nezalozila samostatnu diskusiu.. to ma tesi
a odpoved: ziarlil by som velmi, ale tlacil by som to v sebe a po case by som to pustil ventilom von aby to nikomu neublizilo.. i ked tam by ta ziarlivost nebola na tu pusu /ved bola na lice/ ale na to, ze ten cas som s nou nebol ja //nezalezi na tom, ci bola moznost byt s nou alebo nie// ale myslim, ze na tom nic nie je.. i ked.. ak sa to stane poviem ti viac
joj.. prvy krat som bol naje*any a ona tiez.. to vem ze len bola s niekym a zrazu pri mne.. a potom odisla dalej za inym.. ^^...vobec som ju nepoznall...ale bola to haluz mala pearcing ci ako sa to pise.. ...
Na pusu na líčko si už nepamätám, bolo to asi v škôlke.A na prvú ozajstnú pusu si veľmi dobre pamätám, to bolo keď som mala myslím 16 a učila som sa bozkávať s chalanom s ktorým som potom aj chodila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ta čo už ... Ale ja si to nechavam pre tu pravu
viac neviem
a odvtedy nic
A na líčko som dostala ani nie pred týždňom a to zas bol jeden z najkrajších zážitkov, takže vykompenzované je to kvalitne
Prvý bozk na pery bol taktiež od neho v roku 1994 na jar, po našom pol ročnom chodení.
Ale ten skutočný bol až v mojich 16... pekné spomienky
o ktorom doteraz vedeli len dvaja ludia ;o)
******************************************************************&
ak pominiem bozky na lica, ktorych urcite kazdy dostal viac nez par...
a ine casti mojho zivota..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
tak prvy bozk na pery bol od Terezky, ked som mal 6 //prvacik som bol a ona sa mi pacila//
no vyrastli sme a kazdy mame svoje zivoty..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ten pravy.. este nebol, verim vsak ze coskoro bude ;o)
pred mojim 1. ,,vztahom" ... kamarat bol poruke xD a flaska vina taktiez -.-
mala bych toho lutovat ale lepsie nez sa strapnit pred milovanym chalanom
ci to akoze ked idem do autoskoly mam slohnut ocinovi auto a jazdit s nim kym mi to nepojde.. aby som sa v autoskole nestrapnil ze to neviem???
chcem sa spytat ze:keby ste mali priatela/ku a ten alebo ta by sla s kamosom alebo kamoskou von,proste opacneho pohlavia,dlho by sa po tom stretku uz nevideli,dali by si teda na rozlucku pusu na lice.....keby vam to ta priatelka povedala,o tej puse,ziarlili by ste?..ak hej ako velmi?
a odpoved: ziarlil by som velmi, ale tlacil by som to v sebe a po case by som to pustil ventilom von aby to nikomu neublizilo.. i ked tam by ta ziarlivost nebola na tu pusu /ved bola na lice/ ale na to, ze ten cas som s nou nebol ja //nezalezi na tom, ci bola moznost byt s nou alebo nie// ale myslim, ze na tom nic nie je.. i ked.. ak sa to stane poviem ti viac