@piter09 predstav si že máš čitat članok vela ludí nerado používa mozog radšej svoje oči a uši pozeraním na video. Písať články a kto by ich čital ked sa to nikomu nechce (vravim o sebe ked vidím viac ako 20 riadkov mam hrdo v pic..
a presne aj táto farba. dal/dlhodobo požičal mi ho (vtedy už bývalý) učiteľ informatiky. a nie som si istý, ale myslím že keď som dostal prvý vlastný, tak som mu ho vrátil.
a prvý fakt že môj, ak sa dobre pamätám
ten mi zas dal otec, pôvodne ho kúpil sebe, ale bol mu hrozne nesympatický, lebo veľký, "podivná klávesnica", vŕzgavý, a tak...
stále ho mám doma v originál krabici, a stále dúfam že ho raz znova nejak rozbehám, lebo sú na ňom nostalgické a historicky významné smsky a fotky. najlepší mobil čo som mal, hlavne preto že sa mu do pamäte zmestilo okolo 100tisíc smsiek, takže som nikdy žiadne nemusel mazať
to iste co @hoperpohroma@5 a hned som s tym siel do skoly prirody, a hned v prvy den som si nechcene zapol sms spravodajstvo z celeho sveta a chvala bohu ze ten mobil mal pamat len 10 smsiek, lebo kazdu sekundu mi prisla jedna smska
pfú no keď si tak pozerám obrázky vyššie, ten môj bol normálne že ultramoderný Do teraz pamätám si 2. vetu ktorú som povedal keď som ho zbadal (1.bola ďakujem)..."však ja to ani v ruke neviem držať, ako ho mám chytit?"
a neviem či sa to ráta, ale ešte predtým som mal mamin starý, taký s anténkou, no on nefungoval, len mu svietil displej a ja som bol z toho hotový
chvilu som mal nejaky siemens, uz presne neviem aky ale viem ze bol trochu pokazeny(myslim foter to pouzival ci kto to pouzival predomnou), sestra mala presne tento ericsson @69 (tiez od niekoho z rodiny stary) a ja som stale otravoval rodicov nech aj mne kupia mobil, tak fakt prvy moj mobil bol az Alcatel OT 320 a mam ho stale doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
preco radsej nenapises clanok, ale taketo video robis?
motorola T180
mala som ho asi 3 roky (a vtedy ho mali skoro všetci spolužiaci, čo mali mobil) a ešte stále ho mám odložený
navyse to bez zvuku nema zmysel
a presne aj táto farba. dal/dlhodobo požičal mi ho (vtedy už bývalý) učiteľ informatiky. a nie som si istý, ale myslím že keď som dostal prvý vlastný, tak som mu ho vrátil.
a prvý fakt že môj, ak sa dobre pamätám
ten mi zas dal otec, pôvodne ho kúpil sebe, ale bol mu hrozne nesympatický, lebo veľký, "podivná klávesnica", vŕzgavý, a tak...
stále ho mám doma v originál krabici, a stále dúfam že ho raz znova nejak rozbehám, lebo sú na ňom nostalgické a historicky významné smsky a fotky. najlepší mobil čo som mal, hlavne preto že sa mu do pamäte zmestilo okolo 100tisíc smsiek, takže som nikdy žiadne nemusel mazať
» www.haibye.com/gal/old-mobile-...
ale mala som na ňom taký čierny kryt s fialovým ohňom
myslím, že prvý som mala tento:
neznášala som ho a telefonovala som s ním tak, že som ho schovávala v taške
a mala som ho hrozne rada
a neviem či sa to ráta, ale ešte predtým som mal mamin starý, taký s anténkou, no on nefungoval, len mu svietil displej a ja som bol z toho hotový
ale áno, je to on
bol som iny frajer, najlepsi mobil na celej skole
@helliumka a presne tento mám práve teraz vedľa seba na poličke!
@grietusha to sa muselo dobre volávať z tej tašky