Aký máte talent ? Príhlásil sa niekto z vás do Talentmánie alebo do Česko Slovensko má Talent ? Čo budete kukať Talentmániu či Česko Slovensko má Talent a prečo ?
A čo sa týka môjho talentu, neviem, či sa herectvo dá nazvať talentom, rovnako neviem, či sa dá nazvať talentom pištoľnícke umenie (ale to asi nie, lebo to je vydreté ...asi nemám talent taký, čo by patril do telky..,aspoň zatiaľ
Nemam ziadny talent a keby som aj mala, nemala by som odvahu sa tam prihlasit a budem pozerat Česko Slovensko ma talent, pretoze na Talentmanii mi vadi vyber moderatorov a inak nie som nejak nadsena, ze to bude chodit, ale ked nebude co pozerat, tak si zapnem skor tu Jojku
a ja asi budem pozerať česko slovensko má talent...áno!! také nie čo komerčné! lebo tam bude Pyco, ktorého som sto rokov nevidela moderovať a môj obľúbený Kraus, ktorého mi zrušili na čt1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A čo sa týka môjho talentu, neviem, či sa herectvo dá nazvať talentom, rovnako neviem, či sa dá nazvať talentom pištoľnícke umenie (ale to asi nie, lebo to je vydreté ...asi nemám talent taký, čo by patril do telky..,aspoň zatiaľ
Bola som v talentmaníí na kastingu
gitara+spev
nie
ani jedno