rada by som si prečítala, akoby vyzeral váš dokonalý a vysnívaný svet... nemusí ani náhodou vyzerať, ako tento skutočný.. môžu sa tam porušovať zákony fyziky a záleží len na vašej predstavivosti, akú podobu by mal
svet, v ktorom bude každý múdry a inteligentný... svet, v ktorom 10 rožné deti majú mysle vysokoškolských profesorov...to je môj vysnívaný svet... a dom pre každého
keby som mal čas, tak by som toho napísal, ale žiaľ...som tu inkognito, lebo keď priateľka príde, tak sa so mnou nadobro rozíde, že s "Baerdzmaniac -om" ona chodiť nebude
@quatrefoil naivitu aj radosť zo života nie, ale spôsob písania napríklad: CAawwwiq Aqqqqko scha máááaaashch?! xDDD LoL.... napríklad toto, pre začiatok...
Asi svet kde by som mohla menit vsetko co chcem domyslat si vec .. a co by mi nevyhovovlo jednoducho zrusit.. staviat domy, cesty a mesta len tak proste nieco na sposob INCEPTION ked boli vo sne... A HLAVNE BY TAM NEEXISTOVALI TRAPNY UBOHY UBOZIACI, KTORY ZIJU LEN RPETO ABY NIEKOMU NICILI ZIVOT!!..
svet kde sa dá vznášať vo vzduchu ako v bublinách alebo skúmať podmorský svet aj hlbšie bez žiadnych potápačských pomocok.. a nebolo by tam nič strašidelné ani nebezpečné ... nebol by žiaden stres iba pokoj a žiadne továrne paneláky, ..iba príroda, stromy lesy lúky... D ako to bolo volakedy
Ja by som chcela svet bez utrpenia, nenavisit, intrig, aby bol kazdy stastny. Aby clovek nemusel zit iba pre peniaze, aby zil hlavne pre druhych.. Aaa aby bolo prijemnych 25°C
@slipknot : a ako podľa teba také peklo vyzerá? je predsa veľa verziíí ... klasické peklo s kotlami a Luciferom alebo také to peklo ako vo filme Constantine ?
@slipknot619 : a ako podľa teba také peklo vyzerá? je predsa veľa verziíí ... klasické peklo s kotlami a Luciferom alebo také to peklo ako vo filme Constantine ?
môj svet by vyzeral tak, že by bola spravedlnosť, rovnoprávnosť, sloboda, a ľudia by nepoznali rasizmus a mali by sa rádi a pomáhali si. A všetci by sme mali svoju vysnívanú prácu a všetko by sme mali čo by sme len chceli mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@ pedro363 : páči sa mi
@ truetilldeath : pekné, ale skôr iba ako dvojtýždňová dovolenka
@ zizisko : závislák
@ hangtime11 : všetko sa dá, len treba chcieť
@mumford : načo by ti bola taká veľká izba?
sorry, prvýkrát som nedopísala tvoj nick
@titusik : good point!
@popolcek : jeej
@mielikki : ..a teraz keď už chápeš, môžeš pridať svoj názor
prípadne taký, kde by sa chodilo po vzduchu a dýchala sa hlina.