Vasa najmenejoblubena/neoblubena piesen od Vasho oblubeneho interpreta.
Ahoj Birdz. Napadlo ma opytat sa Vas ktoru pesnicku od Vasho oblubeneho interpreta mate najmenej radi, pripadne nemate radi vobec.
Ja napriklad mam najmenej rada od Rammsteinu Du hast. Nie ze by mi vadila, ale v trackliste ju nemam. A co vy?
@lukaso121 mas pisat ktora pesnicka od tvojho favorite interpreta sa ti paci najmenej, nie hodnotit vkus inych.
Pre zvysok to pisat nemusim, ale ty si spesl tak ti to vysvetlujem...
Tak ja som napríklad veľkým fanúšikom Kryštofu, ale pieseň Ty a ja ma príliš nezaujala, tú som počul len raz. Alebo mám rád starý Desmod, ale tie nové albumy už moc nemusím, napríklad toho Anjela, aj ked komerčne to bolo úspešné, ale už to nie je kapela ktorú som ako chlapec počúval ešte z magnetofonovej pásky, alebo potom z cédečiek, lebo som vtedy ešte nemal internet.
najmenej od Nine inch nails mám rada - everyday is exactly the same pretoze to znie trocha ako genericka depresivna sracka ..... ale ako dobra pesnicka ale to je taka odovzdana apatia .... o coz nemam zaujem. Na NIN bol vzdy najlepsi ten rage a impulsivita s depresívnou tematikou.... toto je take meh... na NIN je to meh
Alphaville
- najviac The Other Side of You, Whales a Carol Masters (sorry, je ich strašne veľa)
- najmenej Traumtanzer, Wishful Thinking, Impossible Dream a Faith
Tears For Fears
- najviac The Hurting, Schrodinger's Cat a Humdrum and Humble
- najmenej Change a v podstate ich album z 2004
Od tych znamych kapiel napriklad Elan-nie sme zli, tublatanka-dnes, metallica whiskey in the jar, iron maiden-can i play with madness, rammstein-amerika
@mariquittka pekne. ja som sa cez Bad Liar k Imagine Dragons vrátil a momentálne je moja najobľúbenejšia. Ten ich posledný album konečne môžem počúvať celý. Naopak neznášam Thunder.
Genesis - In Too Deep
Porcupine Tree - Four Chords That Made A Million
Ghost Brigdade - Aurora
Nick Cave - Jangling Jack
Tool - Vicarious
Bruce Springsteen - Born In The USA
tak od kazdeho mojho oblubeneho je nieco, co sa mi nepaci ale asi najvacsi nepomer je v pripade skupiny ABBA - tak ako sa mi paci ich tvorba, tak sa mi nepaci ich song "Voulez-Vous"
@lojzo_xxl "kym sa nedali na komerciu" tie, ktore si vymenoval, su jednoducho tak dobre, ze sa pacia obrovskej mase ludi, ktora ich stale rada pocuva, to nema nic s komerciou... na druhej strane - ktora kapela podobneho formatu resp. ktory interpret nie je komercny?
@lojzo_xxl to je samozrejme v dnesnej dobe... kazdy chce zarobit prachy aj preto je dnes v podstate vsetko komercne (v zmysle zarobit vela penazi) v pripade QUEEN su to ale vsetko hity preverene rokmi a generaciami posluchacov a fanusikov, tvrdit, ze boli dobry, nez zacali "robit komerciu" je v ich pripade blbosť aj ked ja osobne ich prilis nemusim (okrem symphony)
@martin26 s týmto súhlasím, akurát že ja osobne album LuLu ani neberiem ako dosku od Metallicy, takže podľa mňa asi táto:
Osobne 90's Metallicu veľmi v láske nemám a čo sa týka toho obdobia, fakt radšej Megadeth.
A inak ani toto moc ee a pritom každý album Ghost zbožňujem:
od The Prodigy napríklad mám rád iba prvé 3 albumy ... a pár vybraných skladieb z ostatných inak teda povedané všetko okrem toho sa mi veľmi nepáči od Liama a pritom je to moja srdcovka ta skupina a považujem to za elektronicky skvost svojej aj terajšej doby, veľmi nadčasové to bolo ..
od Pendulum nemusím napriklad Tarantulu alebo Watercolour, pritom prácu Roba Swirea si veľmi pochvalujem a považujem ho za akoby nástupcu Liama Howletta - tejto doby .. zlé skladby od neho by boli asi len na jednej ruke spočítané čo je veľmi solídny vysledok
@40 Inak myslim, ze som pisala aj Pubertovi ci ma tuto piesen (Drawing The Line) rad, lebo vacsinou co som niekde citala, tak ju fanusikovia PT v oblube zrovna nemali.
@poppyseed Ja zas si myslím, že Phil Collins je jeden z mála, ktorému pristanú aj takéto pomalé pesničky ...zhodou okolností som si dnes tú pieseň stiahol, lebo som s počudovaním zistil, že tá mi akurát zrovna od nich chýbala ...stiahol som ešte od nich Turn It On Again, tá sa mi tiež celkom páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Pre zvysok to pisat nemusim, ale ty si spesl tak ti to vysvetlujem...
ano, pocuvam Beyonce
aaa za mna Bubble butt faaakt nemusim od Major Lazer
to je pre mna nepochopitelna chyba v celej diskografii
- najviac The Other Side of You, Whales a Carol Masters (sorry, je ich strašne veľa)
- najmenej Traumtanzer, Wishful Thinking, Impossible Dream a Faith
Tears For Fears
- najviac The Hurting, Schrodinger's Cat a Humdrum and Humble
- najmenej Change a v podstate ich album z 2004
Thunder tak priemerne, dost je otrepana, ale este mam rada Born to be yours, Demons a Amsterdam
Porcupine Tree - Four Chords That Made A Million
Ghost Brigdade - Aurora
Nick Cave - Jangling Jack
Tool - Vicarious
Bruce Springsteen - Born In The USA
Britney Spears - Don't Let Me Be The Last To Know
Osobne 90's Metallicu veľmi v láske nemám a čo sa týka toho obdobia, fakt radšej Megadeth.
A inak ani toto moc ee a pritom každý album Ghost zbožňujem:
od Pendulum nemusím napriklad Tarantulu alebo Watercolour, pritom prácu Roba Swirea si veľmi pochvalujem a považujem ho za akoby nástupcu Liama Howletta - tejto doby .. zlé skladby od neho by boli asi len na jednej ruke spočítané čo je veľmi solídny vysledok
A u mňa také ako "dobrá skladba, len na nesprávnom albume" asi neexistuje to už je strasne pokročilé kritérium xD
@pubertslatinocelny Jasné, že existuje, a existuje aj "dobrá skladba, ale u zlej kapely" - napr. Bohemian Rhapsody
Táto im podľa mňa nevyšla a moc ju neobľubujem..
Inak väčšinou od tých interpretov čo sa mi páčia nemám nejakú veľmi neobľúbenú pieseň