celým Pánom Prsteňom si vravím: Kiežby som raz takú bytosť stretla, ale nestretnem, lebo môj život by sa stal fantasy ...pri Samovi mi tečú slzy, srdce poskakuje, v knihe som ho tak nevnímala, aj keby hej, tak si to nepamätám, k
nikto ste nedali Durzu z Eragona? HaMbite sa ale inak súhlasím: Joker, Sweeney .... to je na mňa veľa, také dačo príťažlivé a ešte TARABAS z Fantaghiro (A) a joo, ten upír Marcus z Underworldu Evolution ach ten bol.. (A)
prečo som taka sprosta a zabudla som na Guida z La Vitá e Bella? VYSVETLI mi dakto, prečo sa mi páči každý škaredý? a inak btw. Keď sa tak pozerám na Snapea... a na Garyho Oldmana... a na Toma Feltona... a na Aarona Johnosna... mala by som sa upokojiť
Ale ďalšou perfektnou postavou je Fantóm opery. Okolie ho odsúdilo na život na pokraji spoločnosti, ale on napriek tomu vedel využiť svoju inteligenciu, bol vzdelaný a dokázal sa úplne oddať svojej veci. Škoda toho záveru vo filme. Fantóm bol určite sympatickejší ako Raul. ...Ale zas, so šťastným koncom by to nebolo ono.
som ešte nevidela ten film, a videla som akciu za osemnásť korún, no sorry, v centoch neviem, koľko to je tak narýchlo... ale zabudla som s mami spýtať, či to môžem objendať na jej meno, lebo to je akcia cez internet, škoda, ale nie taká ako škoda, že tých filmov je oveľa viac, čo som zmeškala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alebo este Selin(Underworld)
ale moja oblubena.. i ked nie typicky filmova je Cyrano de bergerac
a samozrejme Donnie Darko
2. John Merrick (elephant man)
3. Joker (Dark Knight)
4. Unicorn (last unicornň
5. Frodo (LOTR)
6. Jean - Baptiste (Parfem : The story of the murderer)
7. Sweeney todd (Sweeney todd)
8. jack (Nightmare before christmas)
9. neo (Matrix)
10. Alfred Bordon (Dokonalý trik)
likvid9fantasy, práve počúvam joker theme , fantastický bol
kto je Krtek???
A pridavam Jokera z Dark Knighta
no dobre, keďže som dnes druhý raz videla the dark knight, momentálne vo mne vŕta ten anarchista, hahah...ha-ha..jahahhahahahahhahahahhaahahahahaha
ale ináč sa mi veeeľmi páčili postavy v prvom Vyháňačovi diabla, hlavne farár Karras, starý farár a mama malej Regan
Ale ďalšou perfektnou postavou je Fantóm opery. Okolie ho odsúdilo na život na pokraji spoločnosti, ale on napriek tomu vedel využiť svoju inteligenciu, bol vzdelaný a dokázal sa úplne oddať svojej veci. Škoda toho záveru vo filme. Fantóm bol určite sympatickejší ako Raul. ...Ale zas, so šťastným koncom by to nebolo ono.
Gerard Butler toho fantóma zahral perfektne!