@georg21 mile ale aj porucik Dan je uzasna postava, ako sam forrest hovori ze nakoniec sa vyrovnal s bohom, ako ked ako jedina lod za obrovskej burky sa nepotopili a najviac skutocne nevtierave ale uprimne dojemne ako mu pride na svatbu s umelymi nohami a predstavi mu svoju buducu manzelku(sikmooku) a dalsie 3-4 uzasne momenty su tam s nim..
Tý čo nevideli Forest Gump su kulturne zaostali a reči že ked som nevidel ten film tak sa mam hambiť odpoved ano ak sa vynecha takýto film tak to hamba je
@nikol545
Tak som sa pomýlil ,a čot eraz sa nad tým budeš ukajať alebo čo zlatko radšj zalez a neotravuj lebo stará panna ako ty može iba mlčať a držať krok .
@etelnair
Neutočím na ľudi bezdôvodne a nenadávam na nich v teplučku za svojím PC ja na teba nebudem nadávať mam pochopenie pre takých ľudi ako si ty.Pravdou však je že ti môžem pomôcť či už po mentorskej stránke alebo vybavením sedenia pravdaže zadarmo svoju frustráciu musiš zničit najdi si frajerku alebo nieaký koniček.Proste sa s toho musíš dostať ja viem ešte chodiš na základnu školu si v puberte celý den sediš za PC a nadávaš ľudom to však riešenie nikdy nebude.
@v3nty pochybujem že nejaký poručík tam bol násilne dotlačený....
Ale samozrejme, ak si pozorne prečítaš môj príspevok, tak pochopíš, že som narážal na tú časť vojakov, ktorá úplne dobrovoľne vstúpi do armády a prídu k úrazu. Vedeli do čoho dobrovoľne vstupujú.
mne forrest neskutocne liezol na nervy s tou jeho prostostou a aj ta jeho kamoska, naco s nim travila cas, ked stale sa ho chcela zbavit ale ked bola mala, ta herecka sa mi pacila vyzorom. bubba mi liezol na nervy svojim primitivnym menom a porucika si nepamatam
@puco90 buba hovoril že odjakziva jeho rodina robí krevety. boli posluhovači
Taktiež koli farbe jeho pleti sa nemohol zúčastniť žiadnej inej vojny okrem vietnamu. Je sice pravda že v prvej svetovej bolo pár cernochov(jedna čata) v druhej tiež zopár no masivne ich vyuzivali až vo vietname...Aj to len koli angažmá v posledných rokoch (čierny pantery, moslimský černoši a podobne...)
Tí čo narukovali dobrovolne boli zvačša umiesnovaný do výcvikových táborov a na štáb... resp zašívarenské kariérne posty... ( toto bolo ponuknuté aj Alimu...)
btw vojna trvala od 64 do 75 tam sa Američanov hrozne veľa premlelo ...
A poručík podstate nieje nejaká extra hodnosť s extra dlhou výdržou... kedže dá sa povedať posobí hned v prvej línii Aj ked vo vietname línia ako taká nebola, nebojovalo sa o uzemie ale o pocet zahynutých... preto to bolo dost psychicky náročné ...
@v3nty v usa je to s tými hodnosťami o dosť inako ako na SVK. Čo viem, tak v USA je poručík už celkom slušná hodnosť nie ako tu, kde ju má plná riť ľudí
@v3nty no hej to nebola, len na slovensku by taký človek bol typujem aspoň nadporučík
lebo čo vidím aj vo filmoch, tak tam vyšetrovatelia majú napríklad hodnosti po poručíka a vedúci oddelenia tiež približne tak. Na Slovensku majú rovno majora
velka skoda ze aj indianske kmene sa nedokazali vsetky spolu sformulovat pred 300 rokmi proti tej zberbe co prichadzala na lodiach z europy..
tam to bolo velmi o tom ze nba uzemi dnesnej USA zilo hned niekolko indianskych kmenov a tie tiez navzajom bojovali..
ale keby vedeli ako dopadnu 100 percent by sa najvyssi nacelnikovia stretli a dohodli ze kazdy jeden kmen ide spolocne bojovat proti zberbe z europy..
to iste co vietnam, zberba z europy nepoznala absolutne ten kraj , bolo jedno ze uz maly pusky atd.. ak by sa kompletne vsetky kmene sformulovali verim tomu ze by vyhrali..
@vamperzz nie len v tomto, tu to nie je nic noveho na birdzi to uz je normalne zakon, navazat sa do ostatnych
a este k tomu sa tu vsetci robia, jaki su vojnovi znalci :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Nestrapnuj sa ty žid takých dementov mam najradšej internetový hrdinovia v skutočnosti sračky obyčajné tupé sračky
Tak som sa pomýlil ,a čot eraz sa nad tým budeš ukajať alebo čo zlatko radšj zalez a neotravuj lebo stará panna ako ty može iba mlčať a držať krok .
Neutočím na ľudi bezdôvodne a nenadávam na nich v teplučku za svojím PC ja na teba nebudem nadávať mam pochopenie pre takých ľudi ako si ty.Pravdou však je že ti môžem pomôcť či už po mentorskej stránke alebo vybavením sedenia pravdaže zadarmo svoju frustráciu musiš zničit najdi si frajerku alebo nieaký koniček.Proste sa s toho musíš dostať ja viem ešte chodiš na základnu školu si v puberte celý den sediš za PC a nadávaš ľudom to však riešenie nikdy nebude.
Muhammad ali bol potom čo ???
Bola to kokocká vojna celá... vysadia ta v džungli kde to dostanes ani nevies odkial. Nebojovalo sa o územie len o smrť...
Ale samozrejme, ak si pozorne prečítaš môj príspevok, tak pochopíš, že som narážal na tú časť vojakov, ktorá úplne dobrovoľne vstúpi do armády a prídu k úrazu. Vedeli do čoho dobrovoľne vstupujú.
Viem že v príbehu bolo spomenuté že kazdý jeho predok bojoval vo vojne. No nikde som nepostrehol ze by tam vstupil dobrovolné ...
Ani sa nijak extremne nedá 100% vrdit žeby tam vstupil dobrovolne...
Navyše vojna vo Vietname bola dosť dlho nato aby sa mohol stať nižším dôstojníkom ktorích vtedy bolo treba ako maku
Neviem, no hentí gumáci čo gumovali obyčajných vojakov podľa mňa mali ďaleko od narukovania....ale to je jedno...
Taktiež koli farbe jeho pleti sa nemohol zúčastniť žiadnej inej vojny okrem vietnamu. Je sice pravda že v prvej svetovej bolo pár cernochov(jedna čata) v druhej tiež zopár no masivne ich vyuzivali až vo vietname...Aj to len koli angažmá v posledných rokoch (čierny pantery, moslimský černoši a podobne...)
Tí čo narukovali dobrovolne boli zvačša umiesnovaný do výcvikových táborov a na štáb... resp zašívarenské kariérne posty... ( toto bolo ponuknuté aj Alimu...)
btw vojna trvala od 64 do 75 tam sa Američanov hrozne veľa premlelo ...
A poručík podstate nieje nejaká extra hodnosť s extra dlhou výdržou... kedže dá sa povedať posobí hned v prvej línii Aj ked vo vietname línia ako taká nebola, nebojovalo sa o uzemie ale o pocet zahynutých... preto to bolo dost psychicky náročné ...
... o čiernej letke som čital
No vo filme bola už spomenutá vojna Sever vs Juh
Ak si bol dobrovolnik bez známostí tak si bol hrdý debil
To isté band of brothers a the pacific a iné vojnové filmy...
V týle boli iné hodnosti...
čiže zase lajcký rozum pri počte umrtí že to bol celkom mlynček na hodnosti
toto poprieť neide
lebo čo vidím aj vo filmoch, tak tam vyšetrovatelia majú napríklad hodnosti po poručíka a vedúci oddelenia tiež približne tak. Na Slovensku majú rovno majora
Ale hej, inak máš pravdu.
Aj tak nič moc z hladiska bojového nasadenia
ten herec co hral Bubbu zabil svoju zenu???? ((
@semhamforas
poručík v americkej armade vačšinou velí čate čo bolo v tej dobe asi 40 ludí
velka skoda ze aj indianske kmene sa nedokazali vsetky spolu sformulovat pred 300 rokmi proti tej zberbe co prichadzala na lodiach z europy..
tam to bolo velmi o tom ze nba uzemi dnesnej USA zilo hned niekolko indianskych kmenov a tie tiez navzajom bojovali..
ale keby vedeli ako dopadnu 100 percent by sa najvyssi nacelnikovia stretli a dohodli ze kazdy jeden kmen ide spolocne bojovat proti zberbe z europy..
to iste co vietnam, zberba z europy nepoznala absolutne ten kraj , bolo jedno ze uz maly pusky atd.. ak by sa kompletne vsetky kmene sformulovali verim tomu ze by vyhrali..
btw @admin @tomas scenarista, ktoremu ste dali ban, je tu teraz pod nickom crowley a dalej uraza ludi a ma antisemitske poznamky. co s tym urobite?
ja som hadi mistr zase podla teba..
@admin daj mu ban
Pil si sa ťa važne pýtam pil si
Ani nanho nereaguj je to retard
Ty si ale dement
Co si si ma zablokoval ty decko retardovane decko ako pišem tupe debilne decko
smejem sa nad dementom a je mi dobre
ty si omyl generacie pekne sa hodnotiš
a este k tomu sa tu vsetci robia, jaki su vojnovi znalci :p