fu, mne hneď napadli iba tie najsmutnejšie
ako Frou-Frou zomiera v Anne Karenine a ako Liesel nájde všetkých svojich blízkych mŕtvych, zo Zlodejky kníh..
hm, Harry na stanici Kings Cross (Harry Potter 7), Na vine su hviezdy, ked je Hazel s Augustom v Amsterdame, potom ked August zomrie a Hazel povie, ze "s nikym inym som sa nechcela rozpravat o smrti Augusta Watersa ako s Augustom Watersom,... Princeta a Kapitan, ked Orfeus zomrie.
posledné stránky, keď Gilbert požiadal Annu o ruku. TOP! Keď som mala asi 12, tak som si to celé prepísala od slova do slova do denníka a plakala som asi pri tom. A počúvala Celine Dion
Keď si Ig Perrish s rohmi celý červený zoberie vidly a nasadí starú plesnivú modrú kvietkovanú sukňu, z ktorej mu trčí celý zadok, pretože nemá čo iné na seba a vyberie sa konať spravodlivosť Strašne som sa kosila na tej scéne.
Alebo ešte jeho prehovor k hadom.
@tryffanya aa ešte neviem Pozrem si film a potom poviem, či sa mi tam hodil, alebo nie Ale inak sám neviem, koho by tam mohli dať
Ale som zvedavý, kto bude hrať Igovu frajerku
remarque-Na západe nič nové- opisuje scénu, keď jeden z hlavných hrdinov umiera v nemocnici a jeho kamarát si obuje jeho topánky. Vysvetľuje, že keby bola možnosť, že umierajúci prežije, tak by tie topánky nebral, ale takto je lepšie keď ich má on ako nejaký personál z nemocnice, ktorý jeho kamaráta vôbec nepoznal, a nevážil by si ich.
V tejto knihe bolo veľa úžasných myšlienok a scén, ktoré boli nádherné a úplne ma dostali.
,,And so the lion fell in love with the lamb."
,,What a stupid lamb."
,,What a sick masochistic lion."
[Chapter 13: Confessions, Twilight - Stephenie Meyer]
Lolita, light of my life, fire of my loins. My sin, my soul. Lo-lee-ta: the tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta. She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita.
Z Lolity, hneď na začiatku :3
@luxie aj pre mna, ale skor sa mi pacilo ze to nebol taky happyend. navyse sa mi pacila aj ta cast ked princeta bola v hareme a tusim tam bolo nieco take ze kto sa prvy vynoril na breh musel ist s panovnikom. mimochodom som rada, ze to cital aj niekto iny okrem mna, citila som sa ako vydedenec
scéna keď si Paul dá po prvý raz Korenie a vidí na všetky strany, do všetkých časových rovín a aj do všetkých možných realít... kde každé inak prevrátené zrnko prachu mení budúcnosť ktorá sa do tohto stavu mohla dosťať nespočítateľnými možnými spôsobmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ako Frou-Frou zomiera v Anne Karenine a ako Liesel nájde všetkých svojich blízkych mŕtvych, zo Zlodejky kníh..
posledné stránky, keď Gilbert požiadal Annu o ruku. TOP! Keď som mala asi 12, tak som si to celé prepísala od slova do slova do denníka a plakala som asi pri tom. A počúvala Celine Dion
Vošla som do kuchyne a pribehol ku mne náš jazvečík. Nemohol spávať a bol nervózny. Zapálila som si a on sa pokojne uvelebil a začal pasívne žúrovať.
niečo takého
Alebo ešte jeho prehovor k hadom.
Obe scénky sú z knihy od Joe Hilla - Rohy
Ale som zvedavý, kto bude hrať Igovu frajerku
V tejto knihe bolo veľa úžasných myšlienok a scén, ktoré boli nádherné a úplne ma dostali.
@14 tiež skvelá
,,What a stupid lamb."
,,What a sick masochistic lion."
[Chapter 13: Confessions, Twilight - Stephenie Meyer]
Z Lolity, hneď na začiatku :3
@18 hell no
@19 vždy som si myslela že je to až na 3. strane cca
scéna keď si Paul dá po prvý raz Korenie a vidí na všetky strany, do všetkých časových rovín a aj do všetkých možných realít... kde každé inak prevrátené zrnko prachu mení budúcnosť ktorá sa do tohto stavu mohla dosťať nespočítateľnými možnými spôsobmi