ooo...problematiku "znaciek" milujem, vzhladom na to, ze sa 80% vsetkych vyrobkov...ZNACKOVYCH vyrobkov vyraba v Cine alebo niekde inde v Azii, rozdiely medzi tzv. CINOU a "ZNACKOVYMI" vecami je nebadatelna, povedal by som, ze Cinania si na vlastnych znackach typu FEKE a HENGTAI daju viac zalezat, mam cinske boty co mi drzia treti rok, chodil som v nich hrat basket, stavat dom, kosit travu...boty za 3500 AND1 co su site na basket na ulici som nosil IBA na basket...a za leto boli rozdrbane... ozaj, tie ciny stali 350
@susenejablko moja rec, mas pravdu ja som mal botasky z polska za 1200 a tie preziju aj atomovy vybuch, stale vyzeraju ako nove a bol som s nimi uz kade tade
@24 aj nike su made in china, alebo vietnam alebo thailand @8 haha, si myslis ze ked tam prijde investor nike si da postavit fabirku ako maju cinania na ich veci, ziadny dohlad nad vyrobou tam nebude a cinania sa snazi robit co najkvalitnejsie veci celkom dobre som ssa zasmial
prekvapilo ma malo hlasou pre DC a ziadne pre GLOBE. to je myslene hlavne na sk8 veci. a dal som vecsinu(az na jednu vynimku)znaciek, co som uz mal alebo mam. zrobim asi aj podobnu anketu na sportove znacki oblecenia vseobecne.
@8 je to totalny blud. tak si kup nejake napr, cinske auto , dizajnovo okopirovane BMW. a uvydis ten rozdiel vecsina cinskich znaciek, su len okopirovane zapadne znacki. ako ja "milujem" tie keci, ze znackove a neznackove je to to iste. tie "priklady" ja ties poznam kopec. ale to neznamena ze kdeaki cinski "smejd", je rovnako kvalitni ako "znackove"veci. a co sa tika toho kde to vyrabaju, dnes ti postavim zavod aj v antarktide a budem tam vyrabat napr. topanky. je uplne jedno kde zavod stoji. tam ide hlavne o technologie,materiali a podobne veci. a pracovat tam mozu aj eskimaci za dolar na hodinu. ide o to ze to lacnejsie vyjde , ako to iste vyrabat niekde v OREGONE(sidlo NIKE)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
tieto ľúbim...mňamky
no keby si sa ma opytal na taky vibrator...
to je uz o niecom inom!
@9 good
@8 haha, si myslis ze ked tam prijde investor nike si da postavit fabirku ako maju cinania na ich veci, ziadny dohlad nad vyrobou tam nebude a cinania sa snazi robit co najkvalitnejsie veci celkom dobre som ssa zasmial