každý, alebo skoro každý z nás má nejakú prezývku. Mňa už viac ako 5 rokov volajú Rey. Dostala som ju podľa jednej postavy,ktorú som hrala v ochotníckom divadle.Tá postava bola presne ako ja a preto mi prischla táto prezývka.Síce už nehrám , ale prezývka
mňa Koka, Kokaín, Koks, Kokteil, Kokita, Kokičita... je mnoho variant... a prezývka vznikla vďaka stále opakovanej "Kike", ktorá už každého omrzela... tak kamoška vymenila písmenko
Pivo(od priezviska a môjho obľúbeného nápoja), Potkan(keď som bol malý, kým som nemal strojček som mal strašné predné zuby, teraz už to nie je také zlé, takisto aj tvar tváre), Matiáš(jeden kamoš ma tak "epicky" volá) a potom už len pár menej častých
no aqabela mi prischla po plaveckom kocka(ako priestorovy utvar) to mam lebo mam dobre znamky kriketka aby som ladila s kamoskou flexou ďoďa to netusim skade take nahrabali a este greenpeaceacka(dufam ze dobre napisane) vdaka mojej oblubenej zelenej mikine
..dakedy davno ked som sem tam zavítal do nejakeho tabora tak ma volali "bady"..kamosi a podobne ma volaju vacsinou tomi,tome alebo ked ma chcu nasrat tak estebak:/..prtze taky mam nick na pokeci://..blee
no párludí mi hovorí Lejna... ale pre vačšinu ludí som Jin Jin (čítaj džin džin)-akože z aladinovej lampylebo plným dobrým ludom želania a žavraj až dvakrat tak som JIn JIn..ale fakt neviem kde k tomu prišli. No a púár ludí ma volá aj Angelik a najnovšie v škole mi začala hovoriť kamoška Vlások...a snaží sa nainfikovat tým aj iných ludí...
@nikuska7@1 Nemyslíš, že tým, že ťa "volajú" Nika, Veva alebo Vera, ťa prezívajú? Pokiaľ viem, tak krstné meno Veva neexistuje na Slovensku. Čiže máš prezívku.
no..mne jaksi prischla u nas v devinskej taka prezyvka ze Aligator.. a to preto, lebo sa volam Alena - z toho je odvodene ze Ali, a z toho ALIgator..pripadne ALI G, alebo Alistře...ked som ešte pila rum, tak aj pirát, respektíve niekedy že Vyhulenče...zlozite
Mňa volajú "Shortleg" alebo "krátka noha", no nebudem rozoberať ako k tomu došlo, ale vždy vravím, že najväčšia sranda je, keď si ju človek spraví sám zo seba Jeden spolužiak ma oslovuje "mama" , kamošky mi vravia "Simi" , neznášam oslovenie "Sima". Spolužiačka ma oslovuje "mladé kuře" alebo "mladá gitaristka" a potom ešte "zhudrovanec" a možno ešte kopec iných ... ale je to sranda
Endy , andy , endyno , pandy...asi v 4 rocniku na zakladke sme mali anglinu a hovorili sme svoje mena po anglicky ... tak sa im to moje nejak zalubilo a hovoria mi tak uz vsetci
a ked som bol prvak na zakladke tak mi hovorili pandrava , škreko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
som bubu?? alebo žužu
A este jedno som zabudla - opico, obludo...
inak teraz som sa tak zamyslela, že oslovenia nie sú prezývky, pozor na vec!
ale to čo je povedane v @ 42 platí, resp. ako ma vlastne volas???? Hovno. vidis to
crossman- airsofťáci
prípad- jedna Lenka
trdlo- jedna Eňa
bolievič- to mi prischlo v Rusku
mimo- odjakživa (lebo som mimo)
jebač- kto iný ako Mayo ma tak mohol začať voalť, môj pasák
ale mal som prezývky ako undertaker, corsa, ted mechanik, prasa, debil, ...
aa najkamoska ma vola Molekulka a najnovsie som dostala prezyvku psychiatria
ale mňa.. Merry,, Merrynka.. Snehulienka,,ˇčíč .. kedy kto a ako
a ked som bol prvak na zakladke tak mi hovorili pandrava , škreko