Ahojte viem, že pre niektorých z vás to bude asi zbytočná diskusia... ale mňa by veeeľmi zaujímalo, aké sú vaše obľúbené filmy napíšte do komentu aspoň 3 totižto veľmi rada sa rozprávam o filmoch
3 neviem povedať, musím viac
Armageddon, Zelená míľa, Pošli to ďalej, Forrest Gump, Moja prvá láska, Šiesty zmysel, Peter Pan.. no a Harry Potter samozrejme
@bellatrix799 bojova lod (lebo nic lepsie ako spojenie Rihanny a emzackeho scifi este na tejto planete nevzniklo ), tiez sa mi paci Eyes wide shut, Armageddon .... ale neviem ci su to moje 3 NAJ ... neda sa mat len 3 naj filmy ... vies co myslim, inac ... bellatrix žerééééém
toho je viacej... black swan , amadeus, remember me, ženy v pokušení, prepadla som aj davovej záležitosti hunger games ... @wladi .. jeej neverím, že tu má niekto rád rok ďábla :happy:
Čas prebudenia
Svet podľa Prota
Identita
Skafander a motýľ
Prekliaty ostrov
Náhradníci
z českých filmov: Chvilkova slabost /Vašut/, Román pro ženy /Vašut, Kanócz/, Slunce seno- všetky časti, Pasla kone na betone, Marečku, podejte mi pero, ... a mnohé iné
ak konkrétny film, tak večný svit nepoškvrnenej mysle.
ak všeobecne, tak to preferujem filmy, ktorých dej nedokážem predvídať. jednoduchý námet videný inou optikou. viacvrstvový dej, ktorý zo začiatku pôsobí ako chaos, ale v závere do seba všetko zapadne, a každá minúta filmu má zmysel.
z komédií ľúbim také absurdno-humorné a čierno-humorné, nie dajaké prvoplánové vtipy a la kameňák.
a staršie česko-slovenské komédie (po samotárov, odvtedy už česi nenatočili hádam nič v tomto žánri, čo by sa vôbec dalo dopozerať, nieto pozerať opakovane)
to su dva filmy čo som videla najčastejšie neviem či sú oblúbené
mám rada nové filmy dobré filmy filmy s myšlienkou, nebránim sa ani scifi ani romantike ani akčným filmom napr . Bondovky alebo Twilight alebo Harry Potter Underworld ale aj Dear John, Remember Me milion milion iných
rada si aj pri filmoch poplačem a niekedy mi nevadí keď sú plytké čisto zaľúbené
v posledných dňoch som videla vela dobrých filmov jeden z tých čo ma chytili za srdce a mali myšlienku bol Perks of being wallflower,The Book Tief , The Descendats
atď nikdy neviem povedať čo je moje najobľúbenejšie v každej situácii niečo iné a samozrejme aj u mňa sa nájdu klasiky ako Forrest Gump Zelená Míľa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Armageddon, Zelená míľa, Pošli to ďalej, Forrest Gump, Moja prvá láska, Šiesty zmysel, Peter Pan.. no a Harry Potter samozrejme
Death man
Equilibrium
....a veľa veľa ďalších.
Ináč trilógia Pána Prsteňov.
séria Potopa, Ohňom a mečom
Gladiátor
@alzbet uz asi 3 roky ten film zboznujem aj s celym nohavicom
HPčka.
Hunger Games trilógia.
Never Let Me Go.
Atonement.
Moonrise Kingdom.
atď,atď.
tri sa nedá.
Star Wars movies
a buď Scott Pilgrim vs the World alebo Star Trek alebooo The Fifth Element alebooo Trance...
z romantiky ako prist o muza za 10 dni, vydas sa a basta, ako zbalit druzicku s owenooom wilsonom
Gentlemen Broncos
a neviem. možno Silent Hill
Amélia z Montmartru,
Dobrý Will Hunting,
Počiatok,
Vykúpenie z väznice Shawshank
...viem počítať do 3, ale nevedel som vybrať
Zodiac
Fight Club
Mr. Nobody
Triangle
The Prestige
The Time Traveler's Wife
Svet podľa Prota
Identita
Skafander a motýľ
Prekliaty ostrov
Náhradníci
z českých filmov: Chvilkova slabost /Vašut/, Román pro ženy /Vašut, Kanócz/, Slunce seno- všetky časti, Pasla kone na betone, Marečku, podejte mi pero, ... a mnohé iné
ak všeobecne, tak to preferujem filmy, ktorých dej nedokážem predvídať. jednoduchý námet videný inou optikou. viacvrstvový dej, ktorý zo začiatku pôsobí ako chaos, ale v závere do seba všetko zapadne, a každá minúta filmu má zmysel.
z komédií ľúbim také absurdno-humorné a čierno-humorné, nie dajaké prvoplánové vtipy a la kameňák.
a staršie česko-slovenské komédie (po samotárov, odvtedy už česi nenatočili hádam nič v tomto žánri, čo by sa vôbec dalo dopozerať, nieto pozerať opakovane)
potom ešte krimi, ale to skôr seriály.
jj. Milujem výrok z filmu: Pavlinko, nemaš chlopa, nemaš pravdy!
Donnie Darko
Nymphomaniac
Dear John
8 Mile
najpecka filmy :3
Hooligans
to su dva filmy čo som videla najčastejšie neviem či sú oblúbené
mám rada nové filmy dobré filmy filmy s myšlienkou, nebránim sa ani scifi ani romantike ani akčným filmom napr . Bondovky alebo Twilight alebo Harry Potter Underworld ale aj Dear John, Remember Me milion milion iných
rada si aj pri filmoch poplačem a niekedy mi nevadí keď sú plytké čisto zaľúbené
v posledných dňoch som videla vela dobrých filmov jeden z tých čo ma chytili za srdce a mali myšlienku bol Perks of being wallflower,The Book Tief , The Descendats
atď nikdy neviem povedať čo je moje najobľúbenejšie v každej situácii niečo iné a samozrejme aj u mňa sa nájdu klasiky ako Forrest Gump Zelená Míľa...