Ak máte birmovku, aké máte birmovné meno? Možno sa nechám nejakým inšpirovať lebo zoznam 15 000 svätých sa mi celý nejako nechce pozerať, hádam ma chápete
Dávaj si veľký pozor na výber birmovného mena. Ja som si napríklad myslela, že keď budem mať dve mená=dvoje meniny=dvoje party hard=dvoje príležitosti dať mi niečo materiálne.... lenže krava sprostá som si to meno nepozrela v kalendári... a vybrala som si také ktoré je presne v deň mojich vlastných menín... shit happens
ja by som chcel skôr také neobvyklé :/ neviem, všetci čo som sa rozprával si dávajú také všedné že Jakub,Peter,Lukáš,Marek atd. a by som sa cítil ale divne keby si dám niečo také nezvyčajné :/
@lesush on ma určite vyhodí ved to neni šanca naučiť sa myslím že tu mi ani MemoPlus od Walmarku nepomôže
len to by ma sralo že jeden celý rok som absolvoval kadeaké blbosti..takmer každý piatok som bol v kostole alebo na stretkách,3 dni na duchovnej obnove v kláštore a za moju blbosť že sa to nenaučím som vysolil ťažké peniaze :/
ale keby viem čo ma čaká..2.krát by som do toho určite nešiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
» www.katolici.szm.com/ZIVOTOPISY/Sept...
ja mám tiež konfirmáciu,a neviem na čo by nám tie druhé mená boli
Ja mám sv. sestru Faustinu Kowalsku
len to by ma sralo že jeden celý rok som absolvoval kadeaké blbosti..takmer každý piatok som bol v kostole alebo na stretkách,3 dni na duchovnej obnove v kláštore a za moju blbosť že sa to nenaučím som vysolil ťažké peniaze :/
ale keby viem čo ma čaká..2.krát by som do toho určite nešiel
» www.zivotopisysvatych.sk/vyznam-mien/...
už len s tým prvým by som bol za socku roka
» zazriva.fara.sk/index.php/birmo...
prvý bod si prečítaj mala by si ho zmeniť
ja mam jakub
toto je už aké cool
ja osobne mám Monika
- - -
prostee biskup ma len obirmoval, on sa ma nič nepýtal.. ale farár nás skúšal ako mávajú skúšky.. my sme mali len okolo 50 otázok takže to v pohode
my ich máme až 100
- - -
prostee, mali sme sa naučiť 50, a skúšala ma katechétka asi len 5
a to len o sviatosti birmovania.. a to v pohode..
neboj to dááš