Ja síce po hoteloch nechodím ale pokiaľ sú niekde švédske stoly tak si zvyknem dať zo všetkého na čo mám chuť ale úplne mini kúsok z každého a väčšinou to vyjde presne na tú jednu priemernú porciu jedla a keď ani to tak si ešte pridám z toho čo bolo dobré ale väčšinou mi to stačí nezvyknem sa prežierať
Väčšinou praženicu, veľa zeleniny, nejaké pečivko s maslom/syrom k tomu, plus niečo malé sladké na záver, lebo zvyčajne po slanom jedle mávam sweet tooth na pitie jednoznačne káva a čistá voda
lol ale mal som obdobie, ked som vela sportoval a zaroven vela jedaval... a zvykol som mat ranajky akoby hlavne jedlo dna.. proste mega velka porcia a to sme boli v amerike na sluzobke a proste kolegovia nemci si len tak decentne nalozili taky kusok ranajok... to bolo 7 hodin rano a oni vo firme obedovali dost neskoro o 15:00 ja by som umrel od hladu dovtedy.. tak som zobral najvacsi tanier aky som nasiel. bol velky skoro ako pizzove taniere a nalozil som si to prazenicou uplne kopcom, ze pomaly padala z toho taniera ta prazenica.. a vsetci tak strasne zazerali po mne jak po sedlakovi zo slovenska mne bolo tak trapne.. ale ja by som proste umrel od hladu asi tam no co uz.. a este som si k tomu banany zobral
no a ked som sa vratil z tej ameriky tak som isiel na bystricky polmaraton a ma drblo, lebo som mal chripku ci co, teplotu, jetlag unava tak som dostal epilepticky zachvat a ma zobrali na tyzden do rooseveltky a tam som sa platonicky zamiloval do doktorky.. ale to je ina story to som tu uz pisal
väčšinou si dávam sladké - nejaký croissant a kávu, ale tie automatové nemusím, radšej čaj... a poteší ma naozajstná ovocná šťava (červený pomaranč najlepšie!)... ale ak majú praženicu, tak tú
volské oko topka a keď nie tak praženica, nejaká nátierka - najlepšie syrová alebo tuniaková, anglická slanina a zelenina, občas si sladké v takej podobe že si dokopy zmiešam creálie s jogurtom a džemom a na pitie zelený alebo mätový čaj
Naposledy som nebola ani tak v hoteli, skôr penzión ale perfektne tam varí ujo kuchár a vždy na raňajky praženička musela byť z domácich vajíčok oranžová jak oné a všetko domáce, rajčinky domáce, potom som si dávala aj cereálie s mliekom tiež domáca zmes cereálii, domáce mlieko, aj sendvič som vyškúšala na raňajky, no mňam proste a k tomu vždy pomarančový džús.
Ale raz keď som bola na takom zájazde cez Francúzsko, Španielsko, Portugalsko, tak ako sme boli ubytovaní v Portugalsku boli tam raňajky na spôsob švédskych stolov a nadr*ala som si na taniere všetko čo som mohla a to bola celkom sranda, praženica, mini párky, syr, šunka, zelenina, cereálie som si dvoje zmiešala, mlieko, džús, pečivo slané, sladké - z toho pečiva som si ešte potajme brala na cestu a toto všetko som zožrala naraz na raňajky bol to náročný zájazd, celý deň na nohách tak som sa musela zásobovať kolko som mohla. V druhom hoteli som si zasa brala so sebou jablkové výživy a jedla som ich pred bazilikou v Lurdoch a ešte som sa pýtala, či nemá niekto lyžičku v ďalšom hoteli som si zasa brala zákusky navyše ale pre každého bol iba jeden a musela som ich vrátiť lebo ma zbadali
Naposledy som skoncil v hoteli prevazne pre Taiwancov a Cinanov, takze prvy den som mal len vajcia so zelinou a polievku a druhy den som ranajky uplne vynechal. Ale ak som v hoteli kde maju western breakfast, tak jem kopu vajec, syra a masa. A ak je polievka, tak aj tu si rad dam.
podľa toho, koľko mám času. lebo niekedy sa stane, že zaspím a ponáhľam sa na meeting, tak si stihnem akurát tak zobrať croissant, kávu a bežím na metro
ak mám čas, tak si vždy dávam ovocie, praženicu, mini croissant a aspoň dve kávy
raz som došla so strašnou kocovinou a zrovna som bola na nejakom hoteli, kde bolo fakt všetko, tak som si dala ramen a to som mala šťastie, že bol víkend a moji kolegovia vyzerali rovnako mimo ako ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale raz keď som bola na takom zájazde cez Francúzsko, Španielsko, Portugalsko, tak ako sme boli ubytovaní v Portugalsku boli tam raňajky na spôsob švédskych stolov a nadr*ala som si na taniere všetko čo som mohla a to bola celkom sranda, praženica, mini párky, syr, šunka, zelenina, cereálie som si dvoje zmiešala, mlieko, džús, pečivo slané, sladké - z toho pečiva som si ešte potajme brala na cestu a toto všetko som zožrala naraz na raňajky bol to náročný zájazd, celý deň na nohách tak som sa musela zásobovať kolko som mohla. V druhom hoteli som si zasa brala so sebou jablkové výživy a jedla som ich pred bazilikou v Lurdoch a ešte som sa pýtala, či nemá niekto lyžičku v ďalšom hoteli som si zasa brala zákusky navyše ale pre každého bol iba jeden a musela som ich vrátiť lebo ma zbadali
ak mám čas, tak si vždy dávam ovocie, praženicu, mini croissant a aspoň dve kávy
raz som došla so strašnou kocovinou a zrovna som bola na nejakom hoteli, kde bolo fakt všetko, tak som si dala ramen a to som mala šťastie, že bol víkend a moji kolegovia vyzerali rovnako mimo ako ja.