Ktoré podniky urobili na vás dojem a chytili vás za srdce?
u mňa:
Bratislava - Čajovňa v medickej, Viecha pod Rovnicami, Mark Twein, Koliesko, v klinickej smrti Fuga, a nebohá Babka a Prima
Považská Bystrica - Retro, Hostel
Brno - DuckBar, Brooklyn
Prešo
u nas v mi sme kedysi mali fajn cajovnu. casto sme tam chodievali s byvalou alebo kamaratmi na caj/sake a narguile. potom sa to zopsulo, zacali tam chodit haranti a nakoniec ju zavreli. co je skoda. teraz tu ostal uz len barrique. v po ta cokoladovna, o ktorej poke nedavno basnil a mozno este balada.
Malacky - Nasa cajovna, Break caffe
Bratislava - U stromu z kosti, cajovna pod hradom, Gorila
Praha - U Fleku (ci ako sa to vola)
Zvolen - cajovna na hrade
Trnava - u Marka
Kosice - suzan club
inak, brňáci, môj brat s jeho kumpánmi vám všetkým odporúčajú krčmu U Karla, majú vraj pivo v dobre cene, tak isto aj meníčko a porcie sú obrovské, a obsluha skvelá najlepšia.
hádam nedostanem ban za reklamu, len sa mi to sem hodilo :ehm:
a ja nemám obľúbené podniky, nechodím do nich.
ľúbila som jednu malinkú krčmu kde bolo vždy strašne moc ľudí, volala sa Pivnica a dalo sa tam skvele zabaviť a nadrbať, ale zavreli ju
Trnava - Relax club,
Cica Mica Pica
ten (staro-nový café-bar hned pri ucm, teraz mu robili takú presklennú lodžiu..)
Pieštany - Koliba (na Červenej veži nad mestom)
Rybárska bašta (pri Slnave, pri drahovskej hati,/hrádzi)
Monsalvy
a vela, všetky kde sa cítim dobre a príjemne.. (hlavne s akými ludmi)
Košice: Dobré časy, Red nose pub, ak chcete bar tak asi Pokhoi tu všade nájdete dobré pivo. Ak chcete čaj tak ja preferujem čajovňu Amana. Inde asi ani nechodím.
Prievaly - krčma Sandorfu
Tajov - U Greškov
Runina - ani neviem, ako sa tá krčka volala, ale dobrý nocľah sme tam našli
Banská Bystrica - Klub 77, ale viacero mám obľúbených
Banská Štiavnica - dobre sa pije pri novom zámku
Bratislava - Babka (R.I.P.) Twain (aj keď hmyz, no...), Aura (akože nejak extra som to tam nemusel, ale potom tam začali robiť vedomostné kvízy, ja som ich vyhrával a sympatie odrazu boli )
@sadistrom
myslíš koliesko na Račku alebo je ešte nejaké iné?
Za mňa BA: čo sa týka pajzlu tak Baron to vyhráva na plnej čiare, Forka, Paris cafe, cafe dias hockde, čajovňa u zelenej tary a taka vináreň na obchodnej oproti baronu neviem názov a tak asi sa sem počítajú aj iné podniky tak potom wild thing karaoke,harley davidson a masquerade a tým končím asi
@nataly005 hej, na račku mám to tam rád. Spája sa mi s ním jedna fráza, keď raz tam sedeli roboši a len tak pomimo som začul jedného vraviac: "Chlapi, vy budete zajtra murovať a ja súložiť"
@sadistrom haha, to je dobrý pajzel hlavne tá obsluha ako si ju pamätám ani neviem či to ešte funguje, dlho som tam nebola a otvárajú to vždy od apríla nejak
Ta klopacka v stiavnici je super!!
a potom co sa ba tyka, tak mam rada saint germain bistro, co asi nespada do tejto kategorie no,ale nevadi a este gorila urban space.
a taku jednu cajovnu v ba, co je v podzemi, len neviem jak sa vola,ale je to tam super, len nas raz odtial vyhodili fnuk
mam najradsej Thalmeiner v trnave a podla mna je to celkovo najlepsi podnik v sirokom okoli. mam to tam rada.
v BA mam celkom rada KC ale inak moc tieto posedenia a podobne nemusim, vzdy sa mi najlepsie popija v Skybare ale to preto, lebo tam je menej ludi
KE: prezila som pubertu v Suzan, teraz sa mi tam bridi vkrocit, ked vidim, kto tam preziva pubertu A uz tam nerobi nikto koho poznam tusim, wtf.
Mam pochodene hlavne tie horsie bary v Starom meste, Mediterran, Dream (boze dobry slight_smile:, U Mrva, Point Cafe, Corso (!!!!) sme zvykli frekventovat, zlate socka casy.
V BA som este hadam viac nez dvakrat v jednom podniku nebola, U Zlateho bazanta som sa citila asi najlepsie.
BA - Cafe bar 10 prstov, Internet coctail bar, Eden, U čerta, UFO bar (ale to je riadna pálka i na mňa)
Urban space, Caffe&Co; na Laurinskej (ak tam ešte je), hm, to by bolo asi aj všetko,
Poprad- Haliganda/Pitta (príjemná reštika s dobrými cenami a Pilsnerom)
Poprad- Café Razy (ale výlučne kvôli pivám, ktoré inde v PP nie sú)
Poprad- Hodovňa (keď má človek prachy alebo skôr našetrené stravné lístky a chce sa poriadne a kvalitne nažrať, tak jedine tam)
Košice- Red Nose, Beerhaus a Dobré časy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ked pozna nieco take na ten styl, dajte tip
Bratislava - U stromu z kosti, cajovna pod hradom, Gorila
Praha - U Fleku (ci ako sa to vola)
Zvolen - cajovna na hrade
Trnava - u Marka
Kosice - suzan club
Smallville čajovňu v KE som mala rada
do krčiem nechodim, podniky nepoznam
hádam nedostanem ban za reklamu, len sa mi to sem hodilo :ehm:
a ja nemám obľúbené podniky, nechodím do nich.
ľúbila som jednu malinkú krčmu kde bolo vždy strašne moc ľudí, volala sa Pivnica a dalo sa tam skvele zabaviť a nadrbať, ale zavreli ju
Prešov - Christiania (je tam fakt pekne a príjemne)
Partizánske - Dubliner (aj keď nie vždy mám chuť tam chodiť)
Partizánske - Unisport (pekné prostredie)
Bratislava: bývalý Azyl, Čajovňa na Zámockej, bývalá Stena, Depresso, Da Vinci, Cafe Del Via, Time, U Čerta, Dole, Horáreň v Horskom parku
Cica Mica Pica
ten (staro-nový café-bar hned pri ucm, teraz mu robili takú presklennú lodžiu..)
Pieštany - Koliba (na Červenej veži nad mestom)
Rybárska bašta (pri Slnave, pri drahovskej hati,/hrádzi)
Monsalvy
a vela, všetky kde sa cítim dobre a príjemne.. (hlavne s akými ludmi)
šak preto tam aj chodím, keď so v považskej
Tajov - U Greškov
Runina - ani neviem, ako sa tá krčka volala, ale dobrý nocľah sme tam našli
Banská Bystrica - Klub 77, ale viacero mám obľúbených
Banská Štiavnica - dobre sa pije pri novom zámku
Bratislava - Babka (R.I.P.) Twain (aj keď hmyz, no...), Aura (akože nejak extra som to tam nemusel, ale potom tam začali robiť vedomostné kvízy, ja som ich vyhrával a sympatie odrazu boli )
a v KE je to Lobby a potom jedná ?čajovňa? neviem čo to je ale "dačo Cat" sa to volá @elemia ty nepamätáš?
Minulý rok som tam bol a veľmi sa mi to páčilo
myslíš koliesko na Račku alebo je ešte nejaké iné?
Za mňa BA: čo sa týka pajzlu tak Baron to vyhráva na plnej čiare, Forka, Paris cafe, cafe dias hockde, čajovňa u zelenej tary a taka vináreň na obchodnej oproti baronu neviem názov a tak asi sa sem počítajú aj iné podniky tak potom wild thing karaoke,harley davidson a masquerade a tým končím asi
haha, to je dobrý pajzel hlavne tá obsluha ako si ju pamätám ani neviem či to ešte funguje, dlho som tam nebola a otvárajú to vždy od apríla nejak
a ako sa aj @basso vyjadril, sphlasím
a potom uz len chodievam chlastat do CA a tam je to viacmenej v pohodke tiez
a potom co sa ba tyka, tak mam rada saint germain bistro, co asi nespada do tejto kategorie no,ale nevadi a este gorila urban space.
a taku jednu cajovnu v ba, co je v podzemi, len neviem jak sa vola,ale je to tam super, len nas raz odtial vyhodili fnuk
v BA mam celkom rada KC ale inak moc tieto posedenia a podobne nemusim, vzdy sa mi najlepsie popija v Skybare ale to preto, lebo tam je menej ludi
Mam pochodene hlavne tie horsie bary v Starom meste, Mediterran, Dream (boze dobry slight_smile:, U Mrva, Point Cafe, Corso (!!!!) sme zvykli frekventovat, zlate socka casy.
V BA som este hadam viac nez dvakrat v jednom podniku nebola, U Zlateho bazanta som sa citila asi najlepsie.
Urban space, Caffe&Co; na Laurinskej (ak tam ešte je), hm, to by bolo asi aj všetko,
Bratislava - Next Apache
Brno - Modrá rúže
Poprad- Café Razy (ale výlučne kvôli pivám, ktoré inde v PP nie sú)
Poprad- Hodovňa (keď má človek prachy alebo skôr našetrené stravné lístky a chce sa poriadne a kvalitne nažrať, tak jedine tam)
Košice- Red Nose, Beerhaus a Dobré časy
Absolut klub.
Garda.
Mlyn.
Kolloseum.
Kút
Randal
Bernard
Košická krčma.
u čerta.
Hemingway
Novoopacka pivaren.