@silviaaa
je to fakt TOP ! dá sa to jednoducho pripraviť a nedaj sa zmiesť názvom, nemusia byť brokolicové, dokonca sa tam dá nahádzať hocijaká zelenina, akože vážne. Čokoľvek tam rozmačkáš tak to bude chutiť božsky
hocijaka cina s tofu
robi "maso"
grilovana alebo zapekana zelenina
cestoviny s pestom
a mamka robieva taky vyborny slany "kolac" - nastruhana mrkva, brokolica na male kusky + akakolvek ina zelenina, par lyzic muky, kypriaci prasok, vajce, syr, vela korenia a to dat do plechu a zapiect, omnomnom
akékoľvek jedlo na štýl rizota či už z ryže, kuskusu, pšena, bulguru alebo pohánky; teraz v lete cuketa na akýkoľvek spôsob, či už vyprážané kolieska alebo akokoľvek a s čímkoľvek zapečená; taktiež všetko možné z brokolice a karfiolu :3 , vyprážané šampiňóny so zemiakmi alebo aj inou prílohou, halušky, cestoviny na rôzne spôsoby.. úplne super sú napríklad s nivovou omáčkou podľa mňa
indicka kuchyna ma kopec vegetarianskych aj veganskych jedal, zacala somju milovat, hlavne rozne masaly alebo curry napr. toto je mega » varecha.pravda.sk/recepty/sosovic... (ghi sa da nahradit maslom)
kokosove mlieko je v jedlach dost super, treba skusit
vŕzgavý dobrý ovčí syr z Terchovej, jemne nasolený s rajčinou a paprikou...a zajesť dákym dobrým domácim chlebíkom...inak mám strašne rád cesnačku, alebo strukovinové polievky od mamči...prípadne dobré zeleninové cestoviny na "rajčinovo"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
je to fakt TOP ! dá sa to jednoducho pripraviť a nedaj sa zmiesť názvom, nemusia byť brokolicové, dokonca sa tam dá nahádzať hocijaká zelenina, akože vážne. Čokoľvek tam rozmačkáš tak to bude chutiť božsky
A zemiaky na akykolvek sposob
» postimg.org/image/5nu00soyr...
hocijaka cina s tofu
robi "maso"
grilovana alebo zapekana zelenina
cestoviny s pestom
a mamka robieva taky vyborny slany "kolac" - nastruhana mrkva, brokolica na male kusky + akakolvek ina zelenina, par lyzic muky, kypriaci prasok, vajce, syr, vela korenia a to dat do plechu a zapiect, omnomnom
(ghi sa da nahradit maslom)
kokosove mlieko je v jedlach dost super, treba skusit
ale z takých nezdravých napr. vysmážaný syr
a inak milujem jablčko s mrkvou by som to celý deň jedol :happy: