Ahojte, už vážne neviem čo pozerať tak by som si od vás chcela popýtať typy na hocijaké filmy . Je jedno či to budu komedie, horory , akčné..Proste hocičo ďakujem za ochotu
csfd to isti ale tak ja mam napriklad rada :Moulin Rouge, Amelie z Montmartru, Underworld, Source code,Raise Your Voice, Black Swan, Requiem for a Dream, Večný svit nepoškvrnej mysle, Hanibal, Mlčanie jahniat, Hanibal zrodenie, REC ....
Harry Potter, Narnia, Piráti Karibiku,Rodina Addamsovcov, Dom za všetky peniaze, Ľudia z predmestia, Silent Hill,Osada, Rad nešťastných príhod, Tá prekliata mačka, Koralina, Návrat do budúcnosti, Rodinná dovolenka a iné nešťastia, Satan prichádza, Fantozzi, Tí druhí, Smrť jej pristane, Ospalá diera, Spoveď nákupnej maniačky, Beetlejuice... niekoľko mojich obľúbených
Walk to remember (nádherný, ak si chceš poplakať) , Znovu sedemnásť, Pianista-->ohromný film....Alebo ja neviem..Dom voskových figurín, Twilight...Neviem no =D Je toho veľa skús si odtiaľto vybrať
500 dni se Summer - o láske a vzťahu ale trochu inak (plus veľa ľudí "sa v tom nájde")
Náš vodca - o fanatizme a zmanipulovateľnosti. Tento film ma veľmi zaujal a v poslednom čase ho odporúčam kde sa dá
Prestíž - "súboj" kúzelníkov o najlepší trik. nečakané výborne spravené, prelínanie časových rovín. po druhom pozretí som ho ocenila ešte oveľa viac. ovšem ak niekomu vadí jemná nereálnosť či priam scifi tak neodporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
girl who played with fire
pelíšky
doktor u jezera hrochu
fínska paródia na tvajlajt
občansky prukaz
gladiator
inception
solomon kane
requiem for a dream
2012 (skvelý katastrofický!!),
96 hodín (skvelý triler, odporúčam!),
Titanic,
Saw, Silent Hill, Štvrtý druh - horory
8 mile,
Knight and Day (komedia - Zatial spolu zatial nažive) a strasne vela dobrych filmov som videla len som zabudla na nazvy
este Vykoupení z věznice Shawshank, Milionar z chatrče - na styl dramy, tiez odporucam oboje
z hororov ešte Kruh alebo 3:15 zomrieš alebo halloween
Náš vodca - o fanatizme a zmanipulovateľnosti. Tento film ma veľmi zaujal a v poslednom čase ho odporúčam kde sa dá
Prestíž - "súboj" kúzelníkov o najlepší trik. nečakané výborne spravené, prelínanie časových rovín. po druhom pozretí som ho ocenila ešte oveľa viac. ovšem ak niekomu vadí jemná nereálnosť či priam scifi tak neodporúčam
Piaty Element
Hráči(ak ťa bavi poker)
Coach Carter
štvrty druh
8Mile
Zbohatni nebo chcipni
Ti druzi
čierna labuť (toto je pecka odporučam)
2012
a weela ich je weela