banán, mango, lesné jahody, maliny, čučoriedky, normálne jahody, ríbezle ... to sa nedá vybrať len jedno
zo zeleniny uhorka a kápia
snažím sa jesť denne aj to aj to
každý deň, a z ovocia: banány, jahody, maliny, marhule, černice, slivky, ananás a zo zeleniny tekvica, cuketa, špenát, brokolica, karfiol, cibuľa, cesnak, zelená fazuľka
Denne jem velku porciu salatu. Ovo kazdy den sa snazim 1ks/1 porciu ale niekedy to nevyjde. Milujem ovozel. Naj je pre mna mango, jahody, maliny, cucoriedky ale aj dobre jablcko a kiwi a ananas, milujem ananas!!!
A zo zeleniny lubim uplne vsetko okrem baklazanu a v poslednej dobe sa mi zmenili chute a neoblubujem brokolicu.
Z ovocia uff čučoriedky, banány, maliny, černice, jahody, mango, melón, biele hrozno, kiwi, nektarinky, marhule, čerešne, ananás, hrušky, slivky D neviem si vybrať najobľúbenejšie, skôr to obmienam podľa chute, sezóny a tak...
A zo zeleniny uhorky, rajčiny, kaleráb, reďkovky, cukina, karfiol, kapusta, kukurička
Jezismaria, netusim ovocie vsetko okrem hrozna (zjem ho ale je mi prisladke) a banan len tak samotny hryzt tiez nepotrebujem a zelwninu vsetku okrem uhoriek lebo maju divnu texturu a ziadnu chut (ale take male zo zahradky si rada dam).
Zeleninu jem kazdy den, preferably viac krat nez raz, aspon par cherry rajcin k veceri a ovocie par krat do tyzdna, teraz ked je kopec cerstveho tak viac, nez cez zimu.
Zelinu jem kazdy den, ovocie tak 5x do tyzdna. Najradsej mam papriku, cuketu, brokolicu, rajciny, ananas, jablko a mango (ale to si casto nekupujem, lebo sa mi to nechce krajat).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Jahody a čučoriedky.
A zo zeleniny asi papriku a cibuľu
zo zeleniny uhorka a kápia
snažím sa jesť denne aj to aj to
A ovocie banán. Ale veľkí favoriti sú aj maliny, melón a mango.
z ovocia egreše a tayberry či jak sa to piše
Cesnak, rukola, poľný šalát, mladá cibuľka, pór
Paprika, ale tá červená.
A zo zeleniny neviem, asi cuketa, karfiol, špenát...všetku mám rád
A brokolicu, mrkvu, karfiol a bataty
A zo zeleniny lubim uplne vsetko okrem baklazanu a v poslednej dobe sa mi zmenili chute a neoblubujem brokolicu.
špenát, karfiol
A zo zeleniny uhorky, rajčiny, kaleráb, reďkovky, cukina, karfiol, kapusta, kukurička
Zeleninu jem kazdy den, preferably viac krat nez raz, aspon par cherry rajcin k veceri a ovocie par krat do tyzdna, teraz ked je kopec cerstveho tak viac, nez cez zimu.
A nemám najobľúbenejšiu zeleninu asi