@thunderstorm@3 nieee, to skor naopak
No teraz uz je rande kazdy den. A von chodime skoro kazdy den, bud sa najest alebo niekam na prechadzku. Pripadne vylety cez vikend. Ak sa to este rata tak potom ano, randim stale
Dva dni pred Silvestrom.
Kúsok sme sa prešli a šli sme na dom, pili sme víno a rozprávali sa.
Bolo to milé
Odvtedy sme boli ešte raz vonku, no už to nebolo rande, ale skôr kamarátske stretnutie
Fu, ak to mám brať ako rande, tak v stredu. Na Katarínke sme boli, bolo fajn, potom som postavala „puzzle“ (dvanásťkusovú mapu zo 16. storočia), dal mi kvetinky a hodil ma domov. Bolo fajn. Vždy je to s ním fajn.
@thunderstorm@16 Tak nejak sa zoznámite cez spoločné záujmy a pri jednom stretnutí proste usúdite že budete partnermi. Romantika presne podľa mojho gusta.
Bol som na rande sobotu podvečer, prišiel som domov, možno bolo deväť hodín. neviem. bol som u kamarátky. strašne dobre bolo. odporúčam každému zažiť pocit harmónie a pohody. úplne super. neviete si to možno ani predstaviť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ju držíš doma v pivnici?
No teraz uz je rande kazdy den. A von chodime skoro kazdy den, bud sa najest alebo niekam na prechadzku. Pripadne vylety cez vikend. Ak sa to este rata tak potom ano, randim stale
Kúsok sme sa prešli a šli sme na dom, pili sme víno a rozprávali sa.
Bolo to milé
Odvtedy sme boli ešte raz vonku, no už to nebolo rande, ale skôr kamarátske stretnutie