vyse roka od 14 do 15 vyklul sa z neho kolosalny neschopny zbabely kokot a posledne co som mu kedy povedala bolo aby sa modlil ze ma v zivote nestretne v meste nevidela som ho asi rok a stvrt a stale som rovnako nasrana chuj proste
a vtedy sa mi zdalo ze je to fajn ale ked to mam s cim porovnat tak cele zle...
mal som 15 a ona 14.. trvalo to dva mesiace.. hlupa blondinka ale citliva a pekna, na take som maval slabost.. och ja ochranca chlapska natura.. cert mi ju bol dlzen
amatéri, od tretej triedy som až do prímy chodila s dankom odnaproti, tašku mi nosil a segu sme spolu hrávali. a ešte sme jeho sestru strážili a chodili spolu do kostola
pamatam sa ze v skolke sme mali vonku taky altanok, proste taky pristresok no a viem ze vtedy sme sa tam hrali akoze na svadbu, to som mohla mat asi 4 alebo 5 rokov a akoze som mala svadbu ja aj jeden chlapec bolo to tak detsky zlate
a potom dalsia prva laska prisla asi tak ked som mala 12 ci 13 tusim, ale aj to bolo take mile, trvalo to nieco vyse roka , ten dotycny mi dokonca napisal aj nejake zamilovane listy , mam to niekde odlozene ale teraz sme fajn kamarati s tym chlapcom aspon
@misheliinka ahá, no tak to si potom mala fakt veľké šťastie, pravá láska v tak malom veku a ešte so šťastným koncom teda ak sa dá nazvať koniec vzťahu šťastným... myslím to tak že v dobrom ste sa rozišli, ako dobrí kamaráti...
Prvýkrát čo som spozoroval na sebe, že cítim k nejakému dievčaťu vyššie city, bolo na ZŠ, alebo bolo to skôr také ehm jak to vysvetliť, ona ma ľúbila ale pre mňa bola naj. kamarátka, pomaly 4roky ma ľúbila a nejak v duchu aj ja ju, len som si to nikdy vtedy nepripustil tak sa to 4roky ťahalo v NAJ. kamarátstve... ale ako vravím, bolo to len také pomätenie
ptm neskôr v prvom na strednej, som mal taký veľmi (ak to tak môźem nazvať) vzťah, 2týždenný ale to premňa nieje vzťah
a prvé dievča, ktorej som otvoril srdce prišlo pred 9 mesiacmi, ktoré silno milujem,
a to dievča je so mnou doteraz
Možno si niekto povie prečo až v 16rokoch, ale podľa mňa na takú vážnu lásku je toto ideálny vek nemal som chuť vtedy skôršie na tie štrnástky a tak podobne
jo a zvyšok medzi tým všetkým boli len také, no jak ot nazvať, príležitostné, alebo skúšanie alebo jak ot nazvať, aby si si nemyslela, že vživote som predtym dievća v ruke nemal
cawte zacal som chodit s babou a dalej nvm co kedy sa mame stretnut zatal ani cislo nemam nic tak nvm ako to ma pokracovat tak bol by som rad keby dakto dobry mi to tu napisal co a jak lebo nvm je to moja prva baba ja jej asi 9chalan tak nvm ako dalej kto ma prvy pozvat kam co robyt mame 15 oby 2
ale nvm ako casto chodit von a jako ju tam vlastne zavolat a ako byt spolu a tak byvame tak cca 5km daleko aj menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a vtedy sa mi zdalo ze je to fajn ale ked to mam s cim porovnat tak cele zle...
je to stale tazsie ked si ich mala viac no :/ si myslim...
ci?
ale tak hej no, stava sa :/ trebalo skor si vsimnut no
dobre ti ide
@tomco721 áno, moje divoké detstvo... ale tie časy už sú za mnou...
a potom dalsia prva laska prisla asi tak ked som mala 12 ci 13 tusim, ale aj to bolo take mile, trvalo to nieco vyse roka , ten dotycny mi dokonca napisal aj nejake zamilovane listy , mam to niekde odlozene ale teraz sme fajn kamarati s tym chlapcom aspon
..kvak..
@24 hejno, nadherne časy, skoda ze to tak rychlo zbehlo vtedy :/
@25 laska k nezivej veci? aj tak sa da
chodili sme spolu 2 roky,bola to moja prvá veľká láska...
v tak malom veku a taka laska... sa nestava casto. si mala stastie no
nóó každý musel niako žačať...nie?
šťastie to bolo a aj pekný vzťah to bol...
hmm a ak sa mozem spytat, preco to vlastne skoncilo ked to bolo take pekne? cisto len preto ze ste proste vyrástli? ci?
áno vysrástli sme z toho a on odišiel na strednú ...ale rozišli sme sa v dobrom...dodnes sme v kontakte a radi spomíname na to všetko
to sa fakt stáva len veľmi zriedkavo...
obdivujem
obdivuješ?
a ty si mal aku prvú lásku ? ak sa smie spytať?
Prvýkrát čo som spozoroval na sebe, že cítim k nejakému dievčaťu vyššie city, bolo na ZŠ, alebo bolo to skôr také ehm jak to vysvetliť, ona ma ľúbila ale pre mňa bola naj. kamarátka, pomaly 4roky ma ľúbila a nejak v duchu aj ja ju, len som si to nikdy vtedy nepripustil tak sa to 4roky ťahalo v NAJ. kamarátstve... ale ako vravím, bolo to len také pomätenie
ptm neskôr v prvom na strednej, som mal taký veľmi (ak to tak môźem nazvať) vzťah, 2týždenný ale to premňa nieje vzťah
a prvé dievča, ktorej som otvoril srdce prišlo pred 9 mesiacmi, ktoré silno milujem,
a to dievča je so mnou doteraz
Možno si niekto povie prečo až v 16rokoch, ale podľa mňa na takú vážnu lásku je toto ideálny vek nemal som chuť vtedy skôršie na tie štrnástky a tak podobne
ó tak to je pekné držim palce teda ...
a neboj chápem,u každého je to inak,niektorí mali svoju prvú veľkú lásku v mladšom veku a niektorí v staršom na každého si tá láska počká...
a zase tiež som nechcel byť stále zadaný,
cawte zacal som chodit s babou a dalej nvm co kedy sa mame stretnut zatal ani cislo nemam nic tak nvm ako to ma pokracovat tak bol by som rad keby dakto dobry mi to tu napisal co a jak lebo nvm je to moja prva baba ja jej asi 9chalan tak nvm ako dalej kto ma prvy pozvat kam co robyt mame 15 oby 2
ale nvm ako casto chodit von a jako ju tam vlastne zavolat a ako byt spolu a tak byvame tak cca 5km daleko aj menej