Zaujíma ma to lebo si chcem nejaké pozrieť .. Tak aké sú vaše naj? Aké by ste mi odporučili?... Predstavujem si niečo s dobrou originálnou témou niečo čo nieje tuctové a tak niečo pekné a chytlavé prostoo
nojedine čo som dodívala bolo dead man wonderland... i to malo len jednu seriu alebo aspon ja som mala .D ... skorej radšej nejaku mangu rpečítam, samotne anime ma dlho nejak nebaví
darker than black, shingeki no kyojin, death note, tokyo ghoul, fullmetal alchemist, kuroshitsuji, mirai nikki, soul eater, steins gate, psycho-pass, spice and wolf, hellsing, blood+
a nie tak originalne ale dost vynimocne - kimi ni todoke, nana, paradise kiss, honey and clover, beck, jigoku shojo, chobits, spiral, vampire knight, read or die, welcome to the nhk
ked sa chces rozpravat s anime fanmi a citit sa kul - one piece, dragon ball z, inuyasha, yu yu hakusho, sailor moon, rurouni kenshin, konan, cowboy bebop, trigun, neon genesis evangelion, d.gray-man, ghost in the shell: stand alone complex, hunter x hunter
ked sa chces rozpravat s wannabe ultimate otakus - naruto, bleach, fairy tail, durarara, highschool of the dead, angel beats! (tym nemyslim, ze su zle)
videla som este milion dalsich anime, na ktorych nazvy si bohuzial nedokazem spomenut a vela z nich bolo super
preco maju fanusici anime neustalu potrebu zajebat kazde a jedno zakutie internetu svojimi picovinami? 4chan im nestacil, dosli na 9gag. tam im spravili vlastnu sekciu, ktoru na nestastie nedokazu pouzivat, a tak to na anime spame nic nezmenilo. dojdem na birdz a prve forum "vase top anime", no to ma pojeb...horsie jak jehovisti, vegani a ebola dokopy, krista.
@notme Ty čo máš zase za problém ?.. Len vidím ako tu ideš vyskakovať za blbosti ako zvyčajne len dojdem na birdz horšie jako jehovisti vegani ebola a fanušici anime dokopy.. ://
@matthewp díky ale ja som nemyslela animák od Pixaru zle si ma pochopil
nekukám neviem dáko ma to neťahá ale možná sa nato časom zmotám aj ja ale to uvidíme až potom čo si niečo kuknem ale ako napríklad film death note sa mi docela páčil
no asi preto idem vyskakovat, lebo mam pocit, ze mate dost miest na internete, kde mozte tie svoje sracky riesit a nemusite to tahat este aj na birdz. to je proste chore, kde sa pozriem, tam nejaky kokot riesi anime. bohu prisaham, ze vy ste s prehladom ta najotravnejsia a najsebeckejsia skupina ludi na internete.
@nicolkaa no nie, srandu si robim... to vam nieje ani kus blbe tu vasu skurvenu pliagu sirit komplet vsade len preto, ze ste lenivi/neschopni/whatever pouzivat miesta na to urcene? akoze klobuk dole, dojebat tak obrovsky server ako je 9gag, to sa za tie roky co som tam chodievaL nepodarilo absolutne nikomu. no hrdi anime kokoti to s prehladom zvladli za pol roka. z oddychoveho portalu plneho vtipnych postov sa to zmenilo na portal skurvenych domasedov, ktori by za oblek batmana, nafukovaciu anime postavicku a obrazok macky predali aj vlastnu mater. kazdy, kurva do pice kazdy od gayov, pedofilov, cez masochistov, turistov, potapacov az po zberatelov arktickych chrobakov si vie svoju zalubu drzat v ramci prislusneho chlievika na internete. len vy potrebujete byt vynimka. zlaty klinec je 9gag anime sekcia zyvajuca prazdnotou, lebo ta banda prijebancov ju nevie/nechce pouzivat, radsej budu otravovat zivot normalnym userom.
@notme boze. moj. za to, ze tebe robi problem naucit sa odfiltrovat veci na tomto svete, o ktore sa nezaujimas, tak ides nadavat kazdemu kto sa vyjadri ohladom niecoho co sa ti nepaci takym sposobom, ktory sa ti nepaci. ja som tu o anime nevidela forum uz tak dva mesiace cca a ty tu places akoby na teba vyskakovali anime postavicky po kazdom kliknuti na cokolvek na birdzi.
alebo vlastne ok, budme vsetci kokoti a podme kazdemu kricat do ksichtu, ze veci co sa tu snazia riesit tu nemaju co hladat, pretoze na internete existuje vela stranok o zdravi pre ludi co tu zalozia kazdy tyzden forum o tom ci nie su tehotni, stranky s receptami pre ludi co chcu rychly dobry recept s pouzitim malo surovin, a t fukin d.
toto uz fakt aj tazko uverim, ze mozes mysliet vazne ako vec co ta nasere hocijaka problematika, ktora by mohla trapit teba, akykolvek zaujem, o ktorom tu chces pisat, kazda myslienka, so vsetkym by ta skurveni domasedi anime kkti poslali do pice na inu stranku lebo pre kazdu tvoju sracku uz existuje stranka na to urcena.
sa pozri o com je toto forum, dievca chce najst nove anime co si moze pozret a pozri jak ty reagujes do pice. jak cisty jebo co si zivot zaklada na hejtovani komunit na internete. mega retardovane
mozno moja chyba, ja som si tu nevsimla uz tak dlho ziadne forum o tomto, ale mohlo ich tu byt aj 50, asi to bude zapricinene tym, ze netravim volny cas vyhladavanim ako klucovych slov veci, ktore nenavidim
@nicolkaa s tebou sa rozpravat... rozmyslam, ci by nebolo uzitocnejsie ucit sa ekonomiu (no vazne). to nieie "zato, ze tebe sa nepaci...", anime fans su ako kobylky. dojdu na portal, lebo je to ppci portal, zacnu ho spamovat svojim odpadom, ten nasledne vypudi userov vytvarajucich ppci content, anime fans sa zacnu nudit a presunu sa na iny portal, aby sa cely scenar zopakoval. vravim, najarogantnejsia, najsebeckejsia a najotravnejsia komunita v historii internetu.
@notme a kto z ludi co sem niecim prispeli robia toto co ty popisujes? my bad nemala som radsej ani reagovat, stracam cas, ktory som mohla stracat robenim niecoho menej prazdneho
@nicolkaa skvely napad, miesto reagovania na mna si skus precvicit principy elementarneho logickeho myslenia. ja nebudem musiet vysvetlovat ocividne zalezitosti a tebe to pomoze aj mimo sfery zbytocnych argumentacii
ktory z nich? nuz ked som na birdz dosiel, nebola tu po anime ani stopa. v poslednom case je toho viac. mne je jasne, ze akopalypsa 9gagovych rozmerov sa konat nebude, nakolko na slovensku chvala bohu neexistuje dost velka anime komunita, to vsak na principe nic nemeni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a nie tak originalne ale dost vynimocne - kimi ni todoke, nana, paradise kiss, honey and clover, beck, jigoku shojo, chobits, spiral, vampire knight, read or die, welcome to the nhk
ked sa chces rozpravat s anime fanmi a citit sa kul - one piece, dragon ball z, inuyasha, yu yu hakusho, sailor moon, rurouni kenshin, konan, cowboy bebop, trigun, neon genesis evangelion, d.gray-man, ghost in the shell: stand alone complex, hunter x hunter
ked sa chces rozpravat s wannabe ultimate otakus - naruto, bleach, fairy tail, durarara, highschool of the dead, angel beats! (tym nemyslim, ze su zle)
videla som este milion dalsich anime, na ktorych nazvy si bohuzial nedokazem spomenut a vela z nich bolo super
@matthewp díky ale ja som nemyslela animák od Pixaru zle si ma pochopil
alebo vlastne ok, budme vsetci kokoti a podme kazdemu kricat do ksichtu, ze veci co sa tu snazia riesit tu nemaju co hladat, pretoze na internete existuje vela stranok o zdravi pre ludi co tu zalozia kazdy tyzden forum o tom ci nie su tehotni, stranky s receptami pre ludi co chcu rychly dobry recept s pouzitim malo surovin, a t fukin d.
toto uz fakt aj tazko uverim, ze mozes mysliet vazne ako vec co ta nasere hocijaka problematika, ktora by mohla trapit teba, akykolvek zaujem, o ktorom tu chces pisat, kazda myslienka, so vsetkym by ta skurveni domasedi anime kkti poslali do pice na inu stranku lebo pre kazdu tvoju sracku uz existuje stranka na to urcena.
sa pozri o com je toto forum, dievca chce najst nove anime co si moze pozret a pozri jak ty reagujes do pice. jak cisty jebo co si zivot zaklada na hejtovani komunit na internete. mega retardovane
ktory z nich? nuz ked som na birdz dosiel, nebola tu po anime ani stopa. v poslednom case je toho viac. mne je jasne, ze akopalypsa 9gagovych rozmerov sa konat nebude, nakolko na slovensku chvala bohu neexistuje dost velka anime komunita, to vsak na principe nic nemeni.
ghost hunt je to aj na uložto
angel beats