Ak si myslite, ze mate nejaku vynimocnu webku, teda design atd. napiste chcel by som vidiet prehlad nejakych peknych webiek a teda mohli by ste skritizovat a ohodnotit aj moju ked uz dakujem
@Badromantick no mas ju pkne v CSS spracovanu, no tie kody nepoznam a neviem kde ich zohnat pre zmenu hlavicky atd bol by si taky dobry a napisal ? ci tajne? xD
neviem pride mi to sprostost upravovat si tu webku ... tak ostavam pri preddefinovanej keby som sa chcel pustit do grafiky tak skor makam na vlastnom webe
@Dconan no ide o to, ze na takychto strankach ako birdz sa vieme viac realizovat a zverejnit, aj ked web by nebol pre mna osobne problem, no tu na je to ine... dufam ze som to dobre vysvetlil
@Tinqo hej beriem ale keby som si tu zacal ja soobne upravovat webku tak by som prisiel do stadia kedy by ym tie 4 tlacitka a pozadie proste nestacilo pre sebarealizaciu
@Demonicbass s tym sneznym pozadim sa mi zda webka neprehladna, ale to uz je tvoja vec myslim to len v dobrom, na to som spravil tuto diskusiu, pre rady
@stage jéééjjj máš prekrásnu webku !!! fú keby som vedela robiť webky, tak možno aj ja budem mať takú peknúúú... tú čo mám, to to mi robila nejaka neznáma osoba z birdzu... škoodda
Tak pozrela som si vaše webky a sú úplne krásne, možno najviac ma z týchto zaujala @Metallurg -ova, ale všetky sú úžasné
Ja si nemyslím, že moja je nejak zvlášť výnimočná, aj tak som ju plánovala spraviť trocha inak, ale moje schopnosti narábania s photoshopom, css a podobne mi to nedovolili, napriek tomu pár ľudí mi ju už pochválilo a vždy ma to strašne moc poteší
@E12 Diky. Myslím, že by si to mala podľa niektorých týchto rád skúsiť. Je to o skúšaní, že, čo - ktorý príkaz ti vykonáva. Po istom sledovaní zmien, to pochopíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ja mam taku mozno nie zrovna vynimocnu, ale som s nou spokojny.
. . . menu je zeleny text na ciernom pozadi, podla mna pekne svieti.
Najzaujimavejsia kombinacia je:
Microsoft Office Picture Manager + Microsoft Office Word + Malovanie = napr. jednoduche menu webky
Ja si nemyslím, že moja je nejak zvlášť výnimočná, aj tak som ju plánovala spraviť trocha inak, ale moje schopnosti narábania s photoshopom, css a podobne mi to nedovolili, napriek tomu pár ľudí mi ju už pochválilo a vždy ma to strašne moc poteší