Máte ich radi? Sú vám ukradnutí? Chcete ich mlátiť / mlátite ich? Máte šťastie na rozumnejší kolektív alebo skôr na bandu vymetencov, ku ktorým sa prispôsobíte lebo si nechcete robiť problémy (prípadne sa neprispôsobujete a nemáte veľmi kamkov)?
@n0win0u problém je, že to nie sú vtipne sprostí ľudia s ktorými sa smejem, ale čisto drbnuté AGRESÍVNE tvory, celý deň len s otvorenými ústami pozerám čo sa deje okolo mňa ach.
@momoglamorous presne presne. ja sa ani nechcem hádať, ja proste rozprávam a hovorím iné ako si myslia tak začnú kričať a potom sa smejem lebo pri sebe nemám vreckový nôž a potom kričia ešte viac až kým sa netvárim, že som stena a neodídu
Nemám ich rada, sú mi dosť ukradnutí, aj keď niekedy mám chuť niektorých jedincov zmlátiť (alebo aspoň trochu prefackať). Nepovažujem náš triedny kolektív za veľmi rozumný, v niektorých veciach považujem spolužiakov za vyslovene sprostých (česť výnimkám) a nemám potrebu sa niekomu prispôsobovať. Kamarátov medzi nimi nemám a v podstate ani nechcem.
@nicolkaa podla mna takz extrem ja si nezazila, ja som s nimi chcela by najprv za dobre, len oni sa navazali uz do toho, ze mam ine zmyslanie a vadilo im uz len ake doplny nosim " a cim som bola na nich hnusnejsia, tym sa chovali lepsie a mali respekt...no som rada, ze uz s nimi nebudem, ale vdaka taklej jebnutej triede som spoznala par ludi, ktori su mi dost blizki, takze vsetko zle je na nieco dobre
sú ľudia ktorých fakt nemusím, najradšej by som ich cez niekt. prestávky najradšej vyhodila z okna z 3. poschodia, pretože mi prekážajú a nemám ich rada a neznášam ich prítomnosť.
Je jeden človek ktorý ma sklamal a pokazil mi niečo vo mne a mám na to nervy a nechcem s ňou už nikdy nič mať.
potom sú ľudia ktorí sú neutrálni a vedia byť fajn, keď sa im chce, pomôžu, keď treba, inak nejako nevyčnievajú z davu, a tých mám rada.
našich 6 chalanov mám veľmi rada, sú super a je s nimi sranda , plus 2-3 baby s ktorými sa cítim fajn a dobre
a dohadujeme sa o veciach ťažko, lebo v našej triede je veľa takých, povedala by som dominantných ľudí. (a veru, stužková bude úplne fasa na budúci rok, už vidím tie hádky. Jj, aj ja sa budem hádať Ak mi niečo vadí, neprispôsobím sa.
To si začala vnímať až teraz ? Lebo ja som to tak vnímal od základky . Ale to nie je problém ani tak jednotlivcov myslím....ich správanie sa v skupine mení, pre mňa zatiaľ nezisteným spôsobom.
Predbiehanie sa v tom, kto je väčší primitív....asi najčastejšie. Ale z 90% sa mi potvrdilo že ked som s dotyčným sám, správa sa úplne inak....kladne....a to nepochopím proste
Na zs to bolo tak pol na pol, gymnazium hroza - len par ludi odtial stoji za zmienku, na vs je to super, hoci sa s niektorymi bavim viac, s inymi menej, su to super ludia...
niektorych neznašam, pár osôb mam rada pár dalšich ignorujem, nemlatim ich nejako surovo, občas im dam facku to zaberie... rozumnejši kolektiv určite nemame chalanov niektorych v pohode znesiem inych by som najradšej zabila , a potom baby su take poskupinkovane , nas 6-7 normalnych , 2 štetky , a 3 ktorym sa vždy všetko prepečie lebo jedna ma otca učitela čiže kebyže možem isť do inej triedy idem velmi rada
tak sme spolu už 8 rokov, myslim že sme na seba a svoje nálady zvyknutí, ale vždy sa nájde niekto, pri kom sa pozastavím a stále sa čudujem sa, aký je to debil...
Ale nemám s nikým väčší problém. Len mi vadí že tam je zopár dominantnejších a tí rozhodujú o všetkom, pričom ja som zväčša len tichý pozorovateľ, a hoci by som si občas rada povedala svoj názor (ked je to fakt potrebné tak si ho poviem), no ked nejde o nič vážne a viem že by z toho vznikla iste hádka, tak som radšej ticho v kruhu ľudí, ktorí sú pokojnej povahy ako ja,
Vacsinu mam rada,mam len 1 osobu kt.by som najradsej zabila a ostatni nezajem :p..a to dohadovanie sa oveciach..napr stuzkovej to je tak ze to riadi jedna osoba ostatni maju v p.. ale ked sa ma nieco odsuhlasit alebo onhednat zrazu setci maju nieco proti :p..ale ako celok nasu triedu nemam rada
Každopádne s treba zmieriť s tým, že so školou sa to nekončí....príde pracovný kolektív a ľudia s ktorými budeš počas života prichádzať do kontaktu...len sa zmení forma , ale hlúposť nevymiera
Mňa takéto veci vytočia len na chvíľu o 5 min som ok a ani neviem čo sa stalo...asi to závisí od povahy...
ja ich z celej duse uprimne neznasam nebavim sa s nikym (bavila som sa kedysi potom zacalo vyrazne prejebavat) ja ich ani nezdravim ani nic take na hodinach sa odseparujem niekam samostatne a mam ich vysoko v pici prakticky nasa jedina komunikacia je len nevyhnutne vypicovanie si (pripadne nejake organizacne veci)
na druhej strane nemam problem im posunut nejake veci co sa skoly tyka akoze v tomto v pohode taky profesionalny vztah ze ked treba urobim pomozem etc ale mimo toho sa nebavime absolutne
momentalne moja averzia dosahuje historcke maximum a hrozi mi ze skoncim tak ze v piatom rocniku strednej budem rano plakat ze nechcem ist do skoly
ale dneska som si zabudla tabletky na nervy vdaka ktorym to tam prezivam (cela skola mi sposobuje tieto stavy nie len spoluziaci) tak hadam to bude lepsie
na starych skolach bolo celkom v pohode pritom o__O a kamaratov tiez mam normalne dokonca chodim aj von
dakujem ze som sa mohla vyrozpravat velmi mi to pomohlo
to je na gympli fuuuurt to je tam uplne chore aj u nas to bolo ..ja som mala u riti uplne aj dozvuky aj vsetko ...aj ci to bude v CKcku alebo v hale milenium alebo hocikde inde hadanie sa na sprostostiach z oznamkom, tablom ..
Tak, je nás 31 čiže to neviem povedať celkovo... Ale asi skôr pozitívny ako negatívny mám názor na nich, pár jedincov ľúbim, pár nemám vôbec rada a k ostatným mám neutrálny postoj. Len... Niekedy sa medzi nimi cítim úplne mimo, lebo nie som z tých, ktoré sa budú hrabať cez prestávky v katalógoch a hodnotiť chlapcov kráčajúcich po ulici...
mam svoj okruh znamych z gymnazia a to mi staci..na vyske mam zas taku skupinu, kde par jedincov nedokaze vlastnorucne a sam za seba najst ani jednu poondenu informaciu, co sa skoly tyka..so zvyskom sa bavim v ramci slusnosti..skor je to tak, ze ludia v inych skupinach su mi blizsie a viac si rozumiem s nimi, ako s tymi z mojej triedy
no ale ten primarny okruh najlepsich kamaratov, ako som uz vravel, je z gymnazia
ak niekto nieco potrebuje, pomozem, poslem, najdem ale po tom, ako si na to prilis zvykli a na hodinach nespravili ani hovno som sa na nich viac-menej vysral
je nás 18 všetci sú super, pokiaľ sme v triede ale po škole sa nestretneme ani keby neviem čo, prosto si nedokážeme nájsť nejakú spoločnú záľubu, nič. Sú síce pár ľudí s ktorými som veľmi rád, no s tými som najmenej.
So všetkými sa rozprávam,je tam pár ľudí,ktorých mám naozaj rada, potom pár v pohode,s ktorými sa občas rozprávam a potom sú tam takí,ktorých si nevšímam.
sme poskupinkovaní, a je to blbé, každý na každého kydá... všetci sú falošní, občas si pripadám jak poštový holub keĎ sa cezomňa ludia hádajú :/ celé zle
tak moje spoluziacky sa cele 4 roky spravali ako deti,primitivne pripomienky,otazky,vyrazy a vsetko.A v 4 rocniku to vsetko vyvrcholilo,ohladom stuzkovej,ako vravis,to boli kazdy den hadky.Ja som bola v partii 5 dievcat so zdravym nazorom,lebo nasa trieda bola cela poskupinkovana.Jednu partiu tvorila "elita triedy" najkrajsie a najlepsie,dalsie boli "gaďžuľky" ktore sa vedeli dokonale vyjadrovat a "bifľošky resp. vymetene mozgy"
Naozaj sa mi potvrdilo,ze z celej triedy som ja a dievcata okolo mna sme my patrili medzi tie,co maju normalne nazory a vacsinu veci sme riesli s chladnou hlavou.
Na stuzkovej budete vsetci velka partia,aspon tak budete posobit a po stuzkovej to bude este doznievat tak tyzden alebo 3 a potom tam opat bude blazniec
izolujem sa, resp. obalujem do vákua od väčšiny sliepok tam mám pár ludí ktorých mám rada a viac sa snažím neriešiť....ale kweď jebnutosť ludí je tak neuveritelná niekedy!
vzdy som si isiel svoje...bavit som sa bavil ael vysiel som zo skoly a nevedel som kto to je proste len som ich mal v škole sem tam take pomocne body...ianc oni chodili spolu von ale,ja som snimi nidky nesiel,neviem nebola to moja krvna skupina ludi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a vacsinou som ja ten vymeteny, ktoremu sa prisposobuju. ale to skor tak, ze aj chcu, lebo seci su vymeteni tam ale asi lepsie vymeteni ako ti tvoji
na gympli to boli obmedzene spiny, ktore odsudzovali akykolvek iny nazor nech ich
na VS mam konecne spoluziakov, po akych som tuzila
a tych na gympli som mlatila aspon na vybijanej, ked sa inak nedalo a najradsej by som ich vtedy zabila a stale som sa s nimi hadala
takže také vyvážené, nesťažujem sa
@barky alianciu XDDD
*ako ja
*doplnky
nie som zvyknuta na tuto klavesnicu
sú ľudia ktorých fakt nemusím, najradšej by som ich cez niekt. prestávky najradšej vyhodila z okna z 3. poschodia, pretože mi prekážajú a nemám ich rada a neznášam ich prítomnosť.
Je jeden človek ktorý ma sklamal a pokazil mi niečo vo mne a mám na to nervy a nechcem s ňou už nikdy nič mať.
potom sú ľudia ktorí sú neutrálni a vedia byť fajn, keď sa im chce, pomôžu, keď treba, inak nejako nevyčnievajú z davu, a tých mám rada.
našich 6 chalanov mám veľmi rada, sú super a je s nimi sranda , plus 2-3 baby s ktorými sa cítim fajn a dobre
a dohadujeme sa o veciach ťažko, lebo v našej triede je veľa takých, povedala by som dominantných ľudí. (a veru, stužková bude úplne fasa na budúci rok, už vidím tie hádky. Jj, aj ja sa budem hádať Ak mi niečo vadí, neprispôsobím sa.
To si začala vnímať až teraz ? Lebo ja som to tak vnímal od základky . Ale to nie je problém ani tak jednotlivcov myslím....ich správanie sa v skupine mení, pre mňa zatiaľ nezisteným spôsobom.
Predbiehanie sa v tom, kto je väčší primitív....asi najčastejšie. Ale z 90% sa mi potvrdilo že ked som s dotyčným sám, správa sa úplne inak....kladne....a to nepochopím proste
je iba zopár exemplárov s ktorými sa bavím aj mimo školy.
Ale nemám s nikým väčší problém. Len mi vadí že tam je zopár dominantnejších a tí rozhodujú o všetkom, pričom ja som zväčša len tichý pozorovateľ, a hoci by som si občas rada povedala svoj názor (ked je to fakt potrebné tak si ho poviem), no ked nejde o nič vážne a viem že by z toho vznikla iste hádka, tak som radšej ticho v kruhu ľudí, ktorí sú pokojnej povahy ako ja,
Každopádne s treba zmieriť s tým, že so školou sa to nekončí....príde pracovný kolektív a ľudia s ktorými budeš počas života prichádzať do kontaktu...len sa zmení forma , ale hlúposť nevymiera
Mňa takéto veci vytočia len na chvíľu o 5 min som ok a ani neviem čo sa stalo...asi to závisí od povahy...
Ja ešte keď som študoval, tak som sa vôbec nikomu neprispôsoboval.
Treba mať všetko v p...
Priateľov som si našiel, ale mimo mojej triedy.
Z mojej triedy som mal za kamarátku jednu spolužiačku.
A z jednej strany je dobré, že nemáš nejako extra veľa priateľov.
Stačí aj jeden na ktorého sa môžeš v každej chvíľi spoľahnúť.
Na stuškovej som ani nebol.
Zbytočné výdavky.
A načo chodiť na stuškovú s blbým kolektívom?
To si radšej užijem so svojimi kamarátmi, či kamarátkami.
na druhej strane nemam problem im posunut nejake veci co sa skoly tyka akoze v tomto v pohode taky profesionalny vztah ze ked treba urobim pomozem etc ale mimo toho sa nebavime absolutne
momentalne moja averzia dosahuje historcke maximum a hrozi mi ze skoncim tak ze v piatom rocniku strednej budem rano plakat ze nechcem ist do skoly
ale dneska som si zabudla tabletky na nervy vdaka ktorym to tam prezivam (cela skola mi sposobuje tieto stavy nie len spoluziaci) tak hadam to bude lepsie
na starych skolach bolo celkom v pohode pritom o__O a kamaratov tiez mam normalne dokonca chodim aj von
dakujem ze som sa mohla vyrozpravat velmi mi to pomohlo
no ale ten primarny okruh najlepsich kamaratov, ako som uz vravel, je z gymnazia
ak niekto nieco potrebuje, pomozem, poslem, najdem ale po tom, ako si na to prilis zvykli a na hodinach nespravili ani hovno som sa na nich viac-menej vysral
(napadlo mi už aj či ja niesom jebnutá, keď ich je 40 a ja som jedna, ale aj tak som prišla na to že to oni sú
Naozaj sa mi potvrdilo,ze z celej triedy som ja a dievcata okolo mna sme my patrili medzi tie,co maju normalne nazory a vacsinu veci sme riesli s chladnou hlavou.
Na stuzkovej budete vsetci velka partia,aspon tak budete posobit a po stuzkovej to bude este doznievat tak tyzden alebo 3 a potom tam opat bude blazniec